Oscar Patric Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Kiedyś czytałam jakaś Pani też miała problemy z sierścią swojego psa,chodziło o szampony,wiem że jak zaczęła myć właśnie szarym mydłem,więcej problemów nie było.Wiem,że szare mydło nie ma dodatków zapachowych ani pielęgnacyjnych,jest tak bardziej naturalne.A wiadomo,jego się używa jak są takie potrzeby,nie jest ono dla każdego psa. Quote
Kasi i Lena Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 Znajoma kąpie psa w szamponie dla dzieci. Takim najtańszym Bambi? Bambino czy jakoś tak :) Pies ma milutką i błyszczącą sierść. Widocznie mu to służy. Pewnie podobnie jest z szarym mydłem, jednym pasuje innym nie. Quote
Paulina_mickey Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 To chyba z wszystkim tak jest, jednym podejdzie innym nie Quote
phase Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Jak tu cichutko się zrobiło.. Gdzie się podziewacie? Quote
Oscar Patric Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 doberek,udanego weekendziku:) co tam u Was słychać? Quote
Ty$ka Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Hej :loveu: Co się z Wami dzieje? Bo czekam na PW zwrotne :P Quote
Kasi i Lena Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 Jestem jestem :) Na wakacjach byłam :) Tyska jak się trochę ogarnę to napiszę. Quote
Kasi i Lena Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 A gdzie ja mogłam być? oczywiście nad jakimś bajorem żeby TZ mógl ryby łowić :D Quote
Ty$ka Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 To czekam na foty z wakacji :loveu: I czekam na PW 8) Quote
Kasi i Lena Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 deer_1987 napisał(a):Haha dobra zona z Ciebie :loveu: Najlepsza:P Ty$ka napisał(a):To czekam na foty z wakacji :loveu: I czekam na PW 8) Nie mam fotek psów a swoich nie będę wstawiać :D Odpisałam :) Quote
Ty$ka Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Ojej, szkoda :( A stęskniłam się za Twoimi suczami :D Dzięki, odesłałam też ;) Quote
Paulina_mickey Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 takie wakacje fajowe są nad bajorkiem i jak tam było, dużo ryb nałapaliście :D Quote
Kasi i Lena Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 W takim razie muszę im kiedyś jakieś fotki zrobić:D Najprawdopodobniej w sobotę Lena będzie znowu ostrzyżona :) Kupiłam maszynkę do strzyżenia i czekam na przesyłkę. Co prawda za 80 zł cudów się nie spodziewam, może będzie ciąć lepiej niż taka dla ludzi. Paulina_mickey napisał(a):takie wakacje fajowe są nad bajorkiem i jak tam było, dużo ryb nałapaliście Najwięcej to było... komarów :D ale rybki też jakieś były:) Najważniejsze że była plaża i woda :) Quote
Ty$ka Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Koniecznie zrób zdjęcia swoim pupilom :p O, a co to za maszynka? :) Quote
Kasi i Lena Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 Kilka pstryknęłam na przed chwilą na spacerze. Jak znajdę kabel do kompa to później wstawię :) Maszynka taka http://www.zooplus.pl/shop/psy/maszynki_pielegnacja_psa/maszynki_do_strzyzenia/maszynka_do_strzyzenia_psow/228743 Ktoś na dogo odradzał tą firmę ale za takie pieniądze postanowiłam zaryzykować. Quote
Ty$ka Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 O, to czekam na szczęśliwy finał szukania kabla :D Quote
rashelek Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 To czekamy na fooootki :D Daj znać jak się maszynka sprawuje ;) U nas też ludzka się w ogóle nie sprawdziła niestety. Ja się właśnie zastanawiam, czy Mikę jeszcze obcinać... Zaczyna wyglądać nieładnie, ale nie wiem czy mi potem na zime zarośnie od nowa :hmmmm: Quote
Kasi i Lena Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 Ty$ka napisał(a):O, to czekam na szczęśliwy finał szukania kabla :D Kabel szczęśliwie odnaleziony :lol: rashelek napisał(a):To czekamy na fooootki :D Daj znać jak się maszynka sprawuje ;) U nas też ludzka się w ogóle nie sprawdziła niestety. Ja się właśnie zastanawiam, czy Mikę jeszcze obcinać... Zaczyna wyglądać nieładnie, ale nie wiem czy mi potem na zime zarośnie od nowa :hmmmm: Ja stwierdziłam że nie odrośnie bo jak już będę miała czym to ją będę ciachać regularnie :) Zimno jej nie będzie bo ma 3 kurtki, 2 swetry. Quote
rashelek Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Aaa to w takim wypadku faktycznie nie masz się co przejmować, tnij i pokazuj efekty :D https://lh4.googleusercontent.com/-mx30_TTzufQ/UhJqHfUgGDI/AAAAAAAACnY/C4-ArNReT6c/s640/SN851811.JPG :loveu: Quote
Recommended Posts