Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Tak, kong. Sprawuje się dobrze. Co prawda nie jest już taka piękna i błyszcząca jak na początku ale tu pomoże mycie ;)
Z przywiązanym sznurkiem można nią fajnie i bardzo daleko rzucać. Po upadku na ziemie jeszcze się od niej odbija. to ulubiona piłeczka moich psów.

Posted

rashelek napisał(a):

Mam zamiar znowu ją ostrzyc ale mi się nie chce, jak pomyśle jakie to męczące i stresujące :)
Paulina_mickey napisał(a):
https://lh4.googleusercontent.com/-moK9BZUeu3s/Ud_vstlWQfI/AAAAAAAACik/2GKBonSGxeo/s512/SN851762.JPG też zaopatrzyłam się w takiego właśnie konga ze sznureczkiem i również jestem z niego zadowolona ;)

https://lh4.googleusercontent.com/--_2xbObrtR0/Ud_uNA2EdPI/AAAAAAAAChk/3qXn_qFitKY/s512/SN851748.JPG super tereny macie no i piękna pogoda dopisała :)

Terany spacerowe mamy świetne. Jak już wcześniej pisałam, kilometry różnych mniej lub bardziej dzikich tras spacerowych. Co najważniejsze jakieś 10 minut spacerkiem od mojego bloku :)

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
O kurcze kogo ja tu widzę :D

Witaj :D

Kasi i Lena napisał(a):
Tak, kong. Sprawuje się dobrze. Co prawda nie jest już taka piękna i błyszcząca jak na początku ale tu pomoże mycie ;)
Z przywiązanym sznurkiem można nią fajnie i bardzo daleko rzucać. Po upadku na ziemie jeszcze się od niej odbija. to ulubiona piłeczka moich psów.

To milo ze tak lubia pilke ode mnie :loveu: ja mam te dwie plus szarpak i dosc ladnie sie rzuca i mozna sie przeciagac.

Posted

Molowe napisał(a):

:loveu:
rashelek napisał(a):
Haha nie dziwię Ci się, ja się też zbieram do obcinania 3 dni :evil_lol: A do kąpieli 2 tygodnie.

To tak jak ja z kąpielą też się coś nie moge za to zabrać :) Na razie jestem na etapie zakupu nowego szamponu bo stary wyszedł :)
deer_1987 napisał(a):
Witaj :D

To milo ze tak lubia pilke ode mnie :loveu: ja mam te dwie plus szarpak i dosc ladnie sie rzuca i mozna sie przeciagac.

Tak tak to najfajniejsza piłeczka jaką miałyśmy , Dziękuje :loveu:

Posted

Fifka ma mięciutką sierść nawet po płynie do higieny intymnej :D Kiedyś z racji braku szamponu, niedzielnego wieczoru i pozamykanych wszystkich najbliższych sklepów wykąpałam w nim wytarzaną w czymś śmierdzącym Fifke. Mając do wyboru płyn, mydło lub ludzki szampon przeciw łupieżowy wybrałam płyn ;)