Kasi i Lena Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 Zagojone wszystko :) Zdjęć nie ma i nie będzie. Aparat całkiem padł:shake: W tym roku nie będzie slicznych jesiennych zdjęć. Quote
Kasi i Lena Posted November 8, 2013 Author Posted November 8, 2013 Zdjęcia z komórki, nie powalają jakością ale są :D Quote
Kasi i Lena Posted November 8, 2013 Author Posted November 8, 2013 Muszę się pochwalić nowymi szelkami Leny. Dostałyśmy od deer która jest dla nas za dobra:loveu: Dziękujemy:loveu: Quote
rashelek Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Fotki! :D Pięknie Lenorkowi w tych szelach :loveu: To ja poproszę fotkę obu modelek w Hurtcie, może być i komórą :P Quote
Kasi i Lena Posted November 8, 2013 Author Posted November 8, 2013 Paulina_mickey napisał(a):Super szeleczki :loveu: rashelek napisał(a):Fotki! :D Pięknie Lenorkowi w tych szelach :loveu: To ja poproszę fotkę obu modelek w Hurtcie, może być i komórą :P Też mi się bardzo w nich podoba :) Postaram się jutro na spacerze pstryknąć wspólną fotkę. Quote
phase Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Czy tylko u mnie od miesiąca jak nie dłużej brak słońca nawet jeden dzień? :(:( Ależ u Was pięknie! Quote
Kasi i Lena Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 phase napisał(a):Czy tylko u mnie od miesiąca jak nie dłużej brak słońca nawet jeden dzień? :(:( Ależ u Was pięknie! U nas dzisiaj też okropnie, szaro buro i ponuro :( Słońce było tylko kilka dni a tak to podobnie jak u Was :( Jesień:( Quote
Kasi i Lena Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 Mam fotkę w szelkach niestety znowu z komórki. Quote
Kasi i Lena Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 deer_1987 napisał(a):Jak im ladnie :loveu: Wiem :loveu: Ja nie wiem ale mam wrażenie że Lenie w większości kolorów jest do pyszczka. Taka jakaś uniwersalna jest :D Quote
rashelek Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Cudownie wyglądają i pasują do siebie :loveu: Quote
katasza1 Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Bo bez pasuje do wszystkiego :P Dawac zdjecia ze spacerkow! A wiesz do ostatnio odkrylam? Zanim sprawilam sobie psa to grzebalam w internecie i szukalam zdjec swojego idealu. Bylo mnostwo buldogow francuskich i bezowych kudlaczy, w tym zdjecie twojej Lenki z pierwszej strony watku :P Quote
Kasi i Lena Posted November 12, 2013 Author Posted November 12, 2013 [quote name='rashelek']Cudownie wyglądają i pasują do siebie :loveu: Jak siostry bliźniaczki prawie :P :D [quote name='katasza1']Bo bez pasuje do wszystkiego :P Dawac zdjecia ze spacerkow! A wiesz do ostatnio odkrylam? Zanim sprawilam sobie psa to grzebalam w internecie i szukalam zdjec swojego idealu. Bylo mnostwo buldogow francuskich i bezowych kudlaczy, w tym zdjecie twojej Lenki z pierwszej strony watku :P Nie mam ze spacerku, aparat mam popsuty a komórką brzydkie wychodzą:-( Widzisz to moja Lenka zbliżona do ideału bo podobna do Froda :) Na kilka zdjęć z komórki tylko to nadaje się do pokazania bo nie rozmazane i kolory w miare ok. Quote
Illusion Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Ekstra są te niebieskie szelasy :). Dziewczyny oczywiście też! Quote
Kasi i Lena Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 Są super. uwielbiam połączenie brązu z innymi kolorami. Z niebieskim fajnie się prezentuje. Quote
betty_labrador Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 czesc :) przyszlam odwiedzic, popodziwiac piekne piesy :loveu: W szelkach Hurty wygladaja rewelacyjnie :) Quote
Kasi i Lena Posted November 30, 2013 Author Posted November 30, 2013 Bardzo chętnie ale nie mam czym:) Quote
Paulina_mickey Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 [quote name='Kasi i Lena']Bardzo chętnie ale nie mam czym:)[/QUOTE] Te komórkowe też są spoko ;) Quote
Kasi i Lena Posted November 30, 2013 Author Posted November 30, 2013 (edited) Tylko jak jest w miarę widno lub słonecznie. inaczej niestety za ciemne wchodzą. W tygodniu ma się pogoda poprawić to im popstrykam:) Edited November 30, 2013 by Kasi i Lena Quote
betty_labrador Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Narazie te fotki sa super :D poczekamy aż będzie ładnie :loveu: Quote
Recommended Posts