Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dokładnie, jak może biegać to już wszystko ok. Czasem mam wrażenie że ten pies ma Adhd albo jakiś motorek w tyłku:evil_lol: Wiecznie w biegu, dlatego wydaje mi się że ona nie ma czasu zmarznąć.

Co innego Lena, chodzi to to spokojnie, patrzy obrażone że śnieg leży:) No i futro takie włosowate latające na wietrze w każdą stronę.

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cześć, dawno mnie tu nie było.
A co do suczek to już po wyglądzie widać która lubi poszaleć, a która jest damą :evil_lol:

Poza tym Fifi rzeczywiście jest spanielo podobna :)

Posted

[quote name='Kasi i Lena']Dokładnie, jak może biegać to już wszystko ok. Czasem mam wrażenie że ten pies ma Adhd albo jakiś motorek w tyłku:evil_lol: Wiecznie w biegu, dlatego wydaje mi się że ona nie ma czasu zmarznąć.[/QUOTE]

no bo ona z charakteru jest 100% spanielem adhd,jeden strzał energii i jazda biegamy :evil_lol: one razem z Molly nie mają nawet czasu pomyśleć,że jest zimno a co dopiero to poczuć :eviltong:

Posted

[quote name='Luzia']Cześć, dawno mnie tu nie było.
A co do suczek to już po wyglądzie widać która lubi poszaleć, a która jest damą :evil_lol:

Poza tym Fifi rzeczywiście jest spanielo podobna :)[/QUOTE]
Cześć:)
Fifka to pół łspaniel pół diabeł jak już gdzieś kiedyś pisałam:evil_lol:
[quote name='Molowe']no bo ona z charakteru jest 100% spanielem adhd,jeden strzał energii i jazda biegamy :evil_lol: one razem z Molly nie mają nawet czasu pomyśleć,że jest zimno a co dopiero to poczuć :eviltong:[/QUOTE]
Tak charakterek to ona ma spanielowaty i spanielowaty instynkt łowny:shake:. Znakomicie wyczuwa i wypłosza zwierzynę. Staram się z tym walczyć i na szczęście da się już ją odwołać od pogoni.

Posted

[quote name='Luzia']Cześć, dawno mnie tu nie było.

Poza tym Fifi rzeczywiście jest spanielo podobna :)[/QUOTE]

Ja tu już w ogólnie zaspałam. Ale dobrze odwiedzić taką fajną galerię. :loveu:

Posted

Kubrocek fajny :D
No i chomiczek też, ja właśnie mam niedługo swojego chomiczka mieć :)
Bo niestety wszystkie moje gryzonie odeszły jakiś czas temu... a potrzebuję czegoś takiego małego :D

Posted

Dobry gryzoń nie jest zły;)

Zobaczcie jak nas zasypało, ziemie pokrywa zapadająca się przysypana śniegiem warstwa lodu. Psy na szczęście są lekkie i się nie zapadają, ze mną jest trochę gorzej:)

Posted (edited)

Stefanek do dżungar, ma pręgę :grins:
A panda to nic innego jak kolor chomika(z tego co wiem to tyczy się to dżunagrów i syryjskich), nie jest to żadna odmiana :lol:
A ja tutaj pierwszy raz, masz ładne psy ;)

Edited by Angi
Posted

Dziękuje za pojaśnienie:D nie znam na rasach chomika. Wpisałam w google wyskoczyła jakaś panda to się zaczęłam zastanawiać. Do tej pory (zanim się rashelek nie spytała czy to dżungar) nie zastanawiałam się, ot chomik to chomik:D

Witam po raz pierwszy, już lecie z rewizytą:)

Posted

Lenka fantastycznie wygląda w tej Hurtcie! :loveu:
Nas też zasypało solidnie, także łączę się w bólu...
No widzisz, to możesz pogłębiać wiedzę w kwestii chomików i przynajmniej wiedzieć, co masz w domu :lol:
A co sie szczurom stało?

Posted

[quote name='Kasi i Lena']Szarzeje, był prawie biały z niewyraźną pręgą a teraz coraz więcej szarości na nim. Myślałam że zmienia futro na zimę:grins:

[FONT=arial]ale [/FONT][SIZE=2][FONT=arial]one chyba w[/FONT][SIZE=2][FONT=arial]łaśnie zmieniają kolor na zimę, co by ich coś nie pożarło :grins:
Mo
[SIZE=2]j[SIZE=2]a jed[SIZE=2]na chomiczka też tak robiła {*[SIZE=2]} [SIZE=2]Jeden był lekko szary a drugi wgl się nie zmieniał :[SIZE=2])
[/FONT]

Posted (edited)

[quote name='rashelek']Lenka fantastycznie wygląda w tej Hurtcie!
Nas też zasypało solidnie, także łączę się w bólu...
No widzisz, to możesz pogłębiać wiedzę w kwestii chomików i przynajmniej wiedzieć, co masz w domu
A co sie szczurom stało?

Oj tak dałaś mi do myślenia co to za stworzenie ja mam w domu:)
Jedna szczurzyca jak do nas trafiła już była wiekowa (według weta) i chyba śmierć naturalna. Druga wyglądająca na młodszą przeżyła ją kilka miesięcy i zachorowała. Dostała wylewu, paraliżu i trzeba było ją uśpić:(

[quote name='Angi']
[FONT=arial]ale [/FONT][SIZE=2][FONT=arial]one chyba w[/FONT][SIZE=2][FONT=arial]łaśnie zmieniają kolor na zimę, co by ich coś nie pożarło
Mo
[SIZE=2]j[SIZE=2]a jed[SIZE=2]na chomiczka też tak robiła {*[SIZE=2]} [SIZE=2]Jeden był lekko szary a drugi wgl się nie zmieniał :lol:
[/FONT]

Czyli jest szansa że na lato zrobi się znowu śliczny bialutki?:)

Edited by Kasi i Lena
Posted

U nas nadal zima, mroźna zima. Pieski wydają się być zadowolone, szaleją na spacerach. Mnie powoli wkurza to całe ubieranie. Na siebie górę ciuchów, ubrać psy, posmarować im łapki. I człowiek jeszcze nie wyjdzie z domu a już ma dość:D