Kasi i Lena Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 Aparat nam odmówił współpracy i fot nie mam:( U nas ok, Lena trochę chorowała ale już jest dobrze, cieszymy się wiosną. Quote
Molowe Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Kasi i Lena napisał(a):Aparat nam odmówił współpracy i fot nie mam:( U nas ok, Lena trochę chorowała ale już jest dobrze, cieszymy się wiosną. szkoda że nie ma fotek :( o biedna Lenka ale dobrze że już jest lepiej :) tak wiosna jest super i jaką piękną pogodę mamy :loveu: Quote
Maalwi Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Buu ostatnie fotki jakie są w galerii są ZIMOWE a już WIOSNA za oknami, niedobry aparat! Quote
taxelina Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 A&L napisał(a):Coś się opierniczasz Kasiu z tymi fotkami ;/ Ale pisala ze aparat jej sie popsul :( Quote
A&L Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Ale teraz, a wcześniej? :( Ja chcę fotki!!! :x :eviltong: Quote
Kasi i Lena Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 Popsuł się na tyle wcześnie że nie mam fotek wiosennych a zimowe już nieaktualne. Znalazłam w kompie taką fotkę na pociechę:) W takich pozach sobie śpimy:D Quote
rossa_ Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 [quote name='Kasi i Lena']Popsuł się na tyle wcześnie że nie mam fotek wiosennych a zimowe już nieaktualne. Znalazłam w kompie taką fotkę na pociechę:) W takich pozach sobie śpimy:D http://img441.imageshack.us/img441/197/dscf2708d.jpg Jaki znajomy obrazek z życia! :D Cudowne masz dziewczyny:loveu: Fifi mi strasznie przypomina mojego cavika z wieku szczenięcego tylko w trochę większym wydaniu:-o:loveu: Quote
A&L Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Śpiące psice boskie :loveu: Ucałuj Leniuchę i Fifkę :) I zapraszam do nas ;) Quote
DomixX Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 http://img441.imageshack.us/img441/197/dscf2708d.jpg Nie no świetnie..:loveu: Eh ostatnio same choróbska :shake: Dobrze, że już wszystko okey. Głaski dla panienek przesyłam :razz: i zapraszam do nas. Quote
Kasi i Lena Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 [quote name='rossa_']Jaki znajomy obrazek z życia! :D Cudowne masz dziewczyny:loveu: Fifi mi strasznie przypomina mojego cavika z wieku szczenięcego tylko w trochę większym wydaniu:-o:loveu: Fifka to mieszanka spaniela z nie wiadomo czym. Kolorystycznie do cavika podobna:) [quote name='A&L']Śpiące psice boskie :loveu: Ucałuj Leniuchę i Fifkę :) I zapraszam do nas ;) Psice ucałowane, u Was też już byłam, u uroczego gryzonia;) [quote name='DomixX']http://img441.imageshack.us/img441/197/dscf2708d.jpg Nie no świetnie..:loveu: Eh ostatnio same choróbska :shake: Dobrze, że już wszystko okey. Głaski dla panienek przesyłam :razz: i zapraszam do nas. Niestety psiaki jak i ludzie chorują:( Dziewczynki wygłaskane , już idziemy do Was:) Quote
rashelek Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Oj to szkoda, że się aparat skiepścił :( Będziemy czekać na naprawę i nowe zdjęcia! A fotka na pocieszenie fantastyczna, pełna synchronizacja księżniczek :loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Śliczne dziewczyny:loveu::loveu: Miłego dzionka;) Quote
A&L Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 W takim razie pozostało mi czekać na zdjęcia :) Quote
taxelina Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 ja to zdjecie wczesniej widzialam :diabloti: Quote
Kasi i Lena Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 [quote name='rashelek']Oj to szkoda, że się aparat skiepścił :( Będziemy czekać na naprawę i nowe zdjęcia! A fotka na pocieszenie fantastyczna, pełna synchronizacja księżniczek :loveu: A no szkoda:( [quote name='Chiquita&DeeDee']Śliczne dziewczyny:loveu::loveu: Miłego dzionka;) Dziękujemy na wzajem:) [quote name='A&L']W takim razie pozostało mi czekać na zdjęcia :) Mam jakieś wczesnowiosenne w kompie, już dodaje. [quote name='deer_1987']ja to zdjecie wczesniej widzialam :diabloti: Wiem:) zazwyczaj jak jakieś fajne widzisz wcześniej:diabloti: I to by było na razie wszystko bo do zimowych już nie wypada wracać:roll: Quote
Guest papillonek Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Fajne,ale ja czekam na Lene w purple chrome ,bo też będę go zamawiac :loveu: Quote
rashelek Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Teraz sie coraz zimniej robi, także możesz wrzucać zimowe zdjęcia. Nikt się nie zorientuje :lol: Widzę patyk najlepszą zabawką :loveu: Quote
Kasi i Lena Posted March 31, 2012 Author Posted March 31, 2012 papillonek napisał(a):Fajne,ale ja czekam na Lene w purple chrome ,bo też będę go zamawiac :loveu: W poniedziałek postaram się pstryknąć fotkę, tylko nie wiem czy obroża będzie w jej futrze widoczna:) deer_1987 napisał(a):Patysio :loveu: Kochają patysie:loveu: rashelek napisał(a):Teraz sie coraz zimniej robi, także możesz wrzucać zimowe zdjęcia. Nikt się nie zorientuje :lol: Widzę patyk najlepszą zabawką :loveu: Tak jeszcze poczekam aż tfu...tfu... znowu śnieg spadnie i będę mówić że to najświeższe fotki;) Molowe napisał(a):ale fajne fotki :loveu: Dziękujemy:loveu: Quote
taxelina Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Kasi i Lena napisał(a):W poniedziałek postaram się pstryknąć fotkę, tylko nie wiem czy obroża będzie w jej futrze widoczna:) Widze to na milce... zadnej obrozy nie widac :( Quote
Kasi i Lena Posted March 31, 2012 Author Posted March 31, 2012 deer_1987 napisał(a):Widze to na milce... zadnej obrozy nie widac :( U nas podobnie, jedynie luźne obroże zaciskowe. Quote
taxelina Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Ja tak lubie jamniczkowa ze nie zrezgynuje :diabloti: Quote
rashelek Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 U nas właśnie pada śnieg, także... :angryy: Dziewczęta, ból jest wtedy, kiedy na psie słabo widać nawet 3cm. Ja tak mam z Mikowym AmiPlayem - na szczęście w sierści ginie czarna taśma podkładowa a wzór w miarę widać. Dlatego dla nas 16mm odpada, 2cm to dolna granica. Quote
Recommended Posts