Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Ale ślicznie wyglądają:loveu::loveu:
Znalazły krecika?:lol:

Przy okazji nieśmiało zapraszam:oops:
http://www.dogomania.pl/threads/221342-Tequilka-mikro-chihuahua-szuka-kochaj%C4%85cego-domku

Na szczęście nie:D
Joann napisał(a):
Jak ja lubię zimowe foty;] mam nadzieję że jak najdłużej ten stan pogodowy potrwa bo ja powrotu do jesieni juz nie chce;p
Fifi fajnie wygląda na tle śniegu;]

Dziękujemy, też mi się wydaje że Fifi korzystnie na śniegu wygląda.:loveu:
deer_1987 napisał(a):

wiem:loveu::loveu::loveu:

Posted

paulaa. napisał(a):
http://img220.imageshack.us/img220/6002/sn853278.jpg
pięknie tu wyszła, na białym tle. nie wiedziałam, że jest tak ładnie umaszczona. :loveu:

Ona jest piękna, ja po prostu nie umiem uchycić tego na fotkach;)
Asia&Luna napisał(a):
Aale śniegowe fotki :)

http://img26.imageshack.us/img26/9978/sn853261kopia.jpg Te id zielone, są z laminatu?
Pzdr ;)

Nie, one są metalowe. To nie są id tylko coś takiego.http://lyssetky.pl/ Ma to to numer telefonu do weta i numer psa w bazie danych wetki, coś jak id tylko potwierdza jeszcze szczepienie na wściekliznę. W tym roku bedą czerwone serduszka ale moje jeszcze do jesieni maja te ważne.

Posted

Aa wiem już co to :) Dzięki za odp.
U nas takich bajerów w mieście nie rozdają... Jedynie podczas chipowania weci przyczepiali do obroży plastikowe plakietki.
W innych miastach adresówki zamawiają dla psów ze schroniska, gdy trafiają do nowego domu ;)

Posted

Mi wetka powiedziała że to się sprawdza jak coś się stanie albo pies zaginie. W jej bazie danych są dane właściciela, a że to u nas popularne to ludzie dzwonią. A że na dodatek całkiem ładne (no może po za tym żółtym kółkiem) to dziewczyny mają przy obrożach.

Posted

To jest bardzo przydatna rzecz :) W razie zaginięcia psiaka (tfu tfu ;)) istnieją większe szanse na szybszy powrót do domu. A bywa różnie, pies się czegoś wystraszy, w przypadku psa poleci za zapachem cieczki, w przypadku gończego polegnie za zwierzyną.. można wymieniać bez końca.

Posted

o fajnie, że w tym roku są serduszka, Mayloka nie zdążyłam w grudniu zaszczepić,więc poszłam na początku stycznia i wetka jeszcze nie miała nowych, miałam się zgłosić i zapomniałam, muszę się przejść :D Ares i Mayka dopiero w lipcu, Milan podobnie....

Posted

Marta_Ares napisał(a):
o fajnie, że w tym roku są serduszka, Mayloka nie zdążyłam w grudniu zaszczepić,więc poszłam na początku stycznia i wetka jeszcze nie miała nowych, miałam się zgłosić i zapomniałam, muszę się przejść :D Ares i Mayka dopiero w lipcu, Milan podobnie....

To Mayla ominie zielony dzwoneczek, całkiem ładny. Zresztą one wszystkie oprócz żółtego są ładne.
Molowe napisał(a):

Lenke udało mi się uchwycić w pozie hamowania:)
rashelek napisał(a):
Widzę, że i do was w końcu zima zawitała :D Focisze piękne, pasuje dziewczynom ta aura :loveu:

Zawitała już jakiś czas temu, teraz ponoć odwilż będzie.

Posted

rashelek napisał(a):
Fifi-morderca! Uciekajmy, uciekajmy :D
Mika w kagańcu wygląda jak Hannibal Lecter :evil_lol:

Fifce też niewiele do niego brakuje:D
Asia&Luna napisał(a):
Pierwszy raz widzę plastikowy kagan tego pokroju ;)
Widać w pełni strzelonego focha Fifki :D

On nie jest plastikowy, to taka guma coś jak w kongu:)
Tak jak widać fifka wielbi swój kaganiec:D Ale i tak ma lepszą minę niż jak ją w te szelki zapakowałam, tam oglądała się z niedowierzaniem do tyły na szelki i z głupią miną spoglądała na mnie:)

Molowe napisał(a):
wzrok wypisz wymaluj jak Molly po założeniu kagańca :loveu: ahh te nasze agresory :D

Widać bardzo im się kagańce podobają:D

Posted

Asia&Luna napisał(a):
Jeśli gumowy, to prawdopodobnie będzie wytrzymalszy niż plastik :)

o ile diabeł nie pogryzie to powinien się długo trzymać, guma wydaje się być porządna, plastyczna więc nie powinna pękać i najważniejsze dość miękka więc nie będzie bolało jak moje adhd mi niechcący z kagańca przyłoży;)