taxelina Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):I nie zajrzała...:mad: Zajrzy jak tylko bedzie miala czas i chec :) Quote
Kasi i Lena Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 [quote name='unikatowydiament']całuski zasyłam pięknym Dziewczynką:) :) Dziękujemy i na wzajem od dziewczynek:) [quote name='westie_justa']jakoś wszędzie obrozowo :P Tak się jakoś złożyło:) [quote name='Chiquita&DeeDee']Hmm... co tu tak cicho?;) [quote name='deer_1987']Juz troche glosniej na gg to pewnie i tu zajrzy niedlugo :loveu: [quote name='Chiquita&DeeDee']I nie zajrzała...:mad: [quote name='deer_1987']Zajrzy jak tylko bedzie miala czas i chec :smile: Jakoś tak czasu i chęci nie miałam , jakaś depresja jesienna taka;) [quote name='Joann'];] No ja bym chętnie jakieś nowe zdjęcia zobaczyła;] Nie mam nowych fotek. Jakieś marne w kompie znalazłam z jednego z ostatnich spacerków Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Zdjęcia super:loveu::loveu::loveu: Tylko chyba nas już nie lubisz...??:roll: przepraszam, że się dobijałam:Rose::calus: teskno mi było... Quote
Kasi i Lena Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Zdjęcia super:loveu::loveu::loveu: Tylko chyba nas już nie lubisz...??:roll: przepraszam, że się dobijałam:Rose::calus: teskno mi było... Ależ oczywiście że lubię:loveu: Ja też się stęskniłam i postanowiłam wrócić do Was:loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 No to bardzo się cieszymy:multi: Pośród tylu nieszczęść takie wątki to skarb:loveu: A poza tym, moja mała ma w piątek operację i muszę czymś myśli zająć:roll: Quote
Kasi i Lena Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 Wiem czytałam u Was. Trzymam mocno kciuki a raczej będę trzymać w piątek żeby wszystko dobrze poszło. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Dziękujemy:loveu: Może jakieś domowe foto?:cool3: Quote
Kasi i Lena Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Dziękujemy:loveu: Może jakieś domowe foto?:cool3: Zaraz poszukam w kompie, może coś znajdę. Nowych nie popstrykam bo dziewczynki o dziwo już śpią. Znalazłam jakieś takie na łóżeczku;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 To na spaniu też można piękne foty walnąć - może będzie jakaś ciekawa pozycja ;) Quote
Kasi i Lena Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):To na spaniu też można piękne foty walnąć - może będzie jakaś ciekawa pozycja ;) Nie mogę, bo śpią z TZ moim a on prosił żeby jego fotek nie publikować w necie;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Aaaa, to zmienia postać rzeczy, ja mojego publikuję tylko od tyłu;P hehehe tak jak na ost fotkach z Zakopca, ale twarzy i intymnych momentów (czyt. spanie) nie ma opcji ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Teraz dopiero zauważyłam, że u góry coś jest...:P Super, jakie z nich słodziaki:D Ale w ogóle to strasznie się im sierść błyszczy super :) Quote
rashelek Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Księżniczki :loveu: Cudne jak zwykle :D Quote
FredziaFredzia Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Tak się przez chwilę zastanawiałam, jak Fifi leży, w sensie w jakiej pozycji :lol: Quote
Kasi i Lena Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 deer_1987 napisał(a):Jakie cudne :loveu: Chiquita&DeeDee napisał(a):Teraz dopiero zauważyłam, że u góry coś jest...:P Super, jakie z nich słodziaki:D Ale w ogóle to strasznie się im sierść błyszczy super :) lawendowa napisał(a):dziewczynki są świetne :) rashelek napisał(a):Księżniczki :loveu: Cudne jak zwykle :D Napiszę nieskromnie, wiem:) FredziaFredzia napisał(a):Tak się przez chwilę zastanawiałam, jak Fifi leży, w sensie w jakiej pozycji :lol: Jak w to w jakiej w najwygodniejszej:D nie wiem jak można spać w takiej pozycji ale ona tak lubi:D Quote
omry Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Witamy :) Ale piękne dziewczyny :loveu: Cudownie się je ogląda. Będziemy zaglądać! :) Quote
Kasi i Lena Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 omry napisał(a):Witamy :) Ale piękne dziewczyny :loveu: Cudownie się je ogląda. Będziemy zaglądać! :) Dziękujemy za odwiedziny, już idę do Was z rewizytą. Quote
FredziaFredzia Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Pozwól, że zareklamuję bazarek, może ktoś się skusi? RASOWY BAZAR! Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Wiem, że wiesz - w końcu to Twoja zasługa, nie ma tu miejsca na skromność..;) :D Quote
A&L Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Fifka ma super sierść - taką błyszczącą :) Pozycja super :D Quote
Oscar Patric Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 a dziewczynki piękniutkie:) spokojnego weekendu:) Quote
Kasi i Lena Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Wiem, że wiesz - w końcu to Twoja zasługa, nie ma tu miejsca na skromność..;) :D[/QUOTE] Jaka tam moja, one tak same z siebie:) [quote name='A&L']Fifka ma super sierść - taką błyszczącą :) Pozycja super :D[/QUOTE] Fifka zawsze się błyszczy jak nawoskowana i wypolerowana. Lena też ale na jej szorstkich kłakach mniej widać. [quote name='unikatowydiament']a dziewczynki piękniutkie:) spokojnego weekendu:)[/QUOTE] Dziękujemy i nawzajem:) Quote
Recommended Posts