Joann Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Wariatki , moge sie godzinami patrzeć jak sie psy razem bawią;] Quote
kaaamila1 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Hej! Po tych zdjęciach widać jak sunie się kochają :) Śliczne dziewczynki :* Quote
Kasi i Lena Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Joann napisał(a):Wariatki , moge sie godzinami patrzeć jak sie psy razem bawią;] Ja też:) kaaamila1 napisał(a):Hej! Po tych zdjęciach widać jak sunie się kochają :) Śliczne dziewczynki :* Kochają i to bardzo, czasem się kłócą ale są do siebie bardzo przywiązane. Quote
taxelina Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Wlasnie tych zabaw mi od roku brakuje :( Quote
FredziaFredzia Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Pies z czarnym podniebieniem! Jak Ty możesz z nim mieszkać - przecież to ukryty modrerca! :lol: Quote
Kasi i Lena Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 deer_1987 napisał(a):Wlasnie tych zabaw mi od roku brakuje :( Wiem, to takie smutne że Niunia już się nie bawi:( FredziaFredzia napisał(a):Pies z czarnym podniebieniem! Jak Ty możesz z nim mieszkać - przecież to ukryty modrerca! :lol: Żyjemy w stresie 24 na dobę, w nocy pełnimy warty i pilnujemy żeby nas agresor na spaniu nie zgryzł;) No ale jak się chciało ukrytego morderce to teraz cierpieć trzeba;) Quote
A&L Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Ukryty morderca hahahah :D Pierwszy raz dzisiaj się uśmiechnęłam, bo u nas nieciekawie (szczegóły w Lenkowej galerii) :( Quote
FredziaFredzia Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Wiem co przechodzisz... Mój ma czarne też - ale są różowe kropki, także wilkołakiem nie jest, uff. (a od wczoraj pełnia, brrrrr!) Quote
Kasi i Lena Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 FredziaFredzia napisał(a):Wiem co przechodzisz... Mój ma czarne też - ale są różowe kropki, także wilkołakiem nie jest, uff. (a od wczoraj pełnia, brrrrr!) U nas Lena ma tez częściowo czarne, niby różowe ale ma delikatne czarne akcenty, to mam dwa wilkołaki, chyba dziś spać nie pójdę;) Fajnie jak nas jakiś nowy dogomaniak przeczyta i pomyśli że to prawda z tymi psami:) Quote
Kasi i Lena Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 A&L napisał(a):Ukryty morderca hahahah :D Pierwszy raz dzisiaj się uśmiechnęłam, bo u nas nieciekawie (szczegóły w Lenkowej galerii) :( Wiem widziałam, ja bym weta zmusiła żeby jednak zajrzał do pysia, może jej sie coś wbiło i gnije w pysiu i boli. Quote
A&L Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 To raczej wykluczam, bo w dzień w którym źle się poczuła nie odstępowałam jej na krok i myślę, ze bym zauważyła. Quote
Kasi i Lena Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 cockermaister napisał(a):Hej co u was ?? U nas w wszystko w porządku, jesteśmy na dogo, nie mamy nowych fot więc w galerii cisza. Molowe napisał(a):Jak tam się szczuraski mają ?? :) Szczuraski zaliczyły w końcu wizytę u weta, ponoć nic im nie dolega. Szaleją w klatce i po za nią. Ostatnio robiły sobie w klatce porządki, tak wysprzątały że wszędzie wokół było pełno podsypki, szczurzego jedzenia i takich tam:) Quote
katik Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Kasi i Lena napisał(a): Szczuraski zaliczyły w końcu wizytę u weta, ponoć nic im nie dolega. Szaleją w klatce i po za nią. Ostatnio robiły sobie w klatce porządki, tak wysprzątały że wszędzie wokół było pełno podsypki, szczurzego jedzenia i takich tam:) jedyny wniosek z tego, że szczurki już się zadomowiły na całego. :) Quote
Molowe Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 fajnie że szczurki są zdrowe i się już dobrze u Ciebie poczuły:) Quote
Kasi i Lena Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 katik napisał(a):jedyny wniosek z tego, że szczurki już się zadomowiły na całego. :) Molowe napisał(a):fajnie że szczurki są zdrowe i się już dobrze u Ciebie poczuły:) Tak zadomowiły się małe diablice i psocić zaczęły;) Mam nadzieje że są zdrowe, wet jakiś szczegółowych badań nie zrobił. Obejrzał z każdej strony i stwierdził że raczej nic im nie dolega. king91 napisał(a):Witamy się :) śliczne sunie ;) Witam i dziękuje:) Quote
Kasi i Lena Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 deer_1987 napisał(a):Wyglaszcz obie mordki! Wygłaskałam:) i psie i szczurze:) Ty swoje też wygłaszcz:) Quote
A&L Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 A kiedy jakieś zdjęcia psio - szczurzej drużyny? :) Quote
Kasi i Lena Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 A&L napisał(a):A kiedy jakieś zdjęcia psio - szczurzej drużyny? :) kaaamila1 napisał(a):Prosimy o nowe fotki ! Jutro postaram się dodać jakieś nowe fotki. Quote
Paulina_mickey Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 To i ode mnie mizianko dla dziewczyn i czekam na psio-szczurkowe zdjęcia :) Super , że ogony sie zadomowiły już na całego :D Quote
taxelina Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Kasi i Lena napisał(a):Jutro postaram się dodać jakieś nowe fotki. No to bedziemy czekac :loveu: Quote
Recommended Posts