Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ale tu u mnie pusto. Sama jestem sobie winna bo nowych zdjęć nie dodaje;)
Spacerowych nie mam nowych. Mam za to dwa domowo-balkonowe które zrobiłam żeby się pochwalić w innym wątku nową obrożą:)

Posted

Zobaczymy jak się zatrzask będzie trzymać. Wzorek jest prześliczny, smycz by mi się do kompletu przydała.
Obroży już mamy malutką kolekcję a smycze tylko 4 sztuki. 3 jakieś najprostsze parciane i jedną flexi.

Posted

Fajnie wyglądają w nowej obroży. Moja ma identyczną (smycz też mamy) już od co najmniej 2 lat i zatrzask trzyma bardzo mocno (a Magia ciągnie jak szalona).

Posted

Ja się trochę boję wyprowadzać na niej Fifkę (jest bardzo silna jak na swoje małe ciałko;)) Boję się że zatrzask puści bo ponoć lubią się rozpinać. Ale ogólnie obroża super, wzór piękny a zapięcie kosteczka śliczne. Mam ochotę na smycz do kompletu. znalazłam nawet na stronie red dingo z tym wzorem ale tylko przepinaną a wolałabym regulowaną 180 cm.

Posted

ja miałam tą obroże bardzo długo, ponad pół roku, wcześniej też była u kogoś i wytrzymywała Meg, tak samo mamy rd inny wzorek i wytrzymuje wszystko :)

Posted

Jakbyś się kiedyś chciała pozbyć swojego red dingo to daj znać:) Szukam dla Leny jakiegoś najlepiej zielonego albo fioletu. Swoją drogą te red dingo są chyba bardzo wytrzymałe (jeśli chodzi o taśmę) wygląda prawie jak nowy.

Posted

Kasi i Lena napisał(a):
Mi też się ten wzór bardzo podoba, tylko tutaj cena trochę wysoka mimo że to już po obniżce. Do tego przesyłka 15 zł.

ale oni tu oszukali, wiesz jakiś czas temu patrzyłam na ta samą obróżkę w tym samym sklepie i kosztowała coś koło 23 czy tam 26 zł bez żadnej obniżki...

Posted

Maalwi napisał(a):
ale oni tu oszukali, wiesz jakiś czas temu patrzyłam na ta samą obróżkę w tym samym sklepie i kosztowała coś koło 23 czy tam 26 zł bez żadnej obniżki...

To ładną obniżkę zrobili.:evil_lol: