Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='limonka97']słodkie zdjęcia :)
a z Fifki to chyba łatwo brud odpada? ;)
http://img263.imageshack.us/img263/4567/sn852047.jpg tutaj wyszła jak taki mały szczeniaczek :D
Tak jak już wcześniej wspominałam sierść Fifki ma właściwości samoczyszczące;) brud się jej nie trzyma, błoto wysycha i odpada nie zostawiając śladów.
Przy problematycznej sierści Leny taka odmiana cieszy mnie bardzo.

Posted

Dziękujemy za odwiedzinki, i my też zaglądamy :)
Śliczna Lena i Fifi :)
Też uważam, że ten przodozgrys jest słodki. Moim też w niczym nie przeszkadza.
Szłam kiedyś z nimi na spacer i siedziały jakieś babcie i sprzedawały kwiatki, a Sunia oczywiście ciekawska musiała tam podlecieć- i jedna baba do niej '' Fuu, idź stąd jesteś brzydka jak nutria''. Moja mama tak się wkurzyła, chciała im coś odpowiedzieć ale się
powstrzymała. A Lenka ze schroniska czy skąd jest ?

Posted

kasia8579 napisał(a):
Dziękujemy za odwiedzinki, i my też zaglądamy :)
Śliczna Lena i Fifi :)
Też uważam, że ten przodozgrys jest słodki. Moim też w niczym nie przeszkadza.
Szłam kiedyś z nimi na spacer i siedziały jakieś babcie i sprzedawały kwiatki, a Sunia oczywiście ciekawska musiała tam podlecieć- i jedna baba do niej '' Fuu, idź stąd jesteś brzydka jak nutria''. Moja mama tak się wkurzyła, chciała im coś odpowiedzieć ale się
powstrzymała. A Lenka ze schroniska czy skąd jest ?

To ci wredne babcie , ja bym im kazała w lustro popatrzeć a nie mi psa od nutrii wyzywać;)
Lena jest z ogłoszenia w lokalnej prasie. Nie mogłam jej nie przygarnąć patrząc na ten uroczy pysio.

Posted

Suńka ma też ok.40cm w kłębie i waży 13 kg- trochę grubasek z niej.
Tosia ma ok.36cm w kłębie i waży 5 kg, ona jest taka drobniutka (żeby nie było,że ją głodzimy). Ona ciągle wariuje,biega więc jest chuda.

Posted

Nie przejmuj się Lena zazwyczaj ledwie do 8 kg dobijała ale odkąd jest Fifka(mały odkurzacz) Lenie się apetycik poprawił i po zimie przytyła 2 kg z czego jestem zadowolona bo była chuda jak szczypiorek;)

Posted

Drobne, ale Fifka jest bardzo mocna jak na swoją drobność. Jak już gdzieś pisałam ma problemy z ładnym chodzeniem na smyczy. Jak coś ciekawego zobaczy a niedobra pańcia nie pozwoli podejść to chce się ze mną siłować rozstawia szeroko łapy i ciągnie z siłą o którą nikt by nie podejrzewał jej niewielkie ciałko.

Posted

Kasi i Lena napisał(a):
Lena jest z ogłoszenia w lokalnej prasie. Nie mogłam jej nie przygarnąć patrząc na ten uroczy pysio.

A dorosła była czy szczeniak..?;)

Posted

Kasi i Lena napisał(a):
Drobne, ale Fifka jest bardzo mocna jak na swoją drobność. Jak już gdzieś pisałam ma problemy z ładnym chodzeniem na smyczy. Jak coś ciekawego zobaczy a niedobra pańcia nie pozwoli podejść to chce się ze mną siłować rozstawia szeroko łapy i ciągnie z siłą o którą nikt by nie podejrzewał jej niewielkie ciałko.

Mój Supeł również wygląda niepozornie, a mając siakieś 15kg porwał kolię łańcuszkową:) Kleo jest niesamowicie silna, ciągnęła na sankach równe 70kg.

Posted

Coffee&Nera napisał(a):
Boskie fotki :*

Dziewczyny może wy byście skusiły na obroże od nas ;)? Obróżka od Taks - max.32cm szer.2cm :)?

Chwilowo muszę się wstrzymać z zakupem obróżek, może dopiero po świętach.
Asia&Luna napisał(a):
Zmieniłaś avatarek:)
Poka zdjęcie w większym rozmiarze w galerii:cool3:

Wstydzę się:oops: Dałam je jako avatarek bo jest takie malutkie ze mnie nie widać;)