Bardotka Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 ofca napisał(a):jakby sie w grudniu nie udalo to chetnie was podlaczymy!:lol: :cool3: Hi hi hi nie prowokuj mnie do trzymania kciuków ale ....:cool3: Wygrywajcie, a jak się nóżka poślizgnie to chętnie w styczniu pojedziemy:evil_lol: Quote
zpr Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Bardotka napisał(a):Jakby ktoś się wybierał w styczniu to ja chętnie się podłączę:cool3: :evil_lol: Kto będzie oceniał Husky? Quote
dorotal Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Sa juz ringi w Rydze 18-19.11.2006 http://www.dogs.lv/index.php?mode=exb&id=1&depart=331&sdepart=251 Quote
Martyna Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Zglosilam burki przed chwila do Kowna - czy ktos zglaszal mailem i dostal jakies potwierdzenie mailowe? Moze byc wesolo, bo sedzia z Irlandii ;-) Niestety zabieramy 4 psiaki, wiec nie damy rady nikogo zabrac :(( Quote
Asiaczek Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Ja w tym roku bylam w Kownie, ale żadnego potwierdzenia nie dostałam. Po prostu dzwoniłam do nich i potwierdzałam ustnie. I wystarczyło. A w momencie opłaty to przeżyłam miłe zaskoczenie. Otóż przed opłatą dowiedzieliśmy się, że katalogi są płatne (nie pamiętam ceny). Ja nie miałam żadnych luźnych pieniędzy i w związku z tym postanowiłam nie kupować katalogu. Ale w momencie dokonywania opłat, pani wręcza mi kwitek + katalog. Ja na to, że ja nie opłacałam katalogu. A na to ona: przy tej ilości psów, katalog GRATIS! (dla wyjaśnienia - do Kowna zgłosiłam 5 basków). Miłe, prawda? Pzdr. Quote
Bardotka Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Martyna napisał(a):Zglosilam burki przed chwila do Kowna - czy ktos zglaszal mailem i dostal jakies potwierdzenie mailowe? Moze byc wesolo, bo sedzia z Irlandii ;-) Niestety zabieramy 4 psiaki, wiec nie damy rady nikogo zabrac :(( Ja zgłaszałam mailem wczoraj i też nie dostałam potwierdzenia. Quote
zpr Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Bardotka napisał(a):Ja zgłaszałam mailem wczoraj i też nie dostałam potwierdzenia. A Kowno kiedy jest i kto ma oceniać husky? Quote
Bardotka Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='zpr']A Kowno kiedy jest i kto ma oceniać husky? Kowno jest 28 stycznia - zgłoszenia Iszy termin do dzisiaj; sędziowie ogólnie: I grupė Lidija Okleščen ( Slovenija) II grupė Tatjana Romanovskaja ( Baltarusija) – vokiečių bokseriai, dobermanai, rotveileriai, kaukazo aviganiai, vidurinės Azijos aviganiai, šnauceriai, juodieji rusų terjerai, vokiečių dogai. Lidija Okleščen ( Slovenija) – likusios veislės III grupė Tom Hehir ( Airija) IV, V, VI grupės Miodrag Vreteničič ( Serbija & Juodkalnija) VII grupė Anatolij Žuk ( Baltarusija) VIII grupė Seamus Oates ( Airija) IX grupė Tatjana Romanovskaja ( Baltarusija )- grifonai, kinų kuoduotieji šunys, mopsai, pekinai, pudeliai. Anatolij Žuk (Baltarusija) – likusios veislės X grupė, FCI nepripažintos - Anatolij Žuk (Baltarusija) Jaunųjų vedlių konkurse teisėjaus – Anatolij Žuk ( Baltarusija) Quote
Martyna Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Ja w tym roku bylam w Kownie, ale żadnego potwierdzenia nie dostałam. Po prostu dzwoniłam do nich i potwierdzałam ustnie. I wystarczyło. Nie no, ja pamietam ze na krajowki nie przychodza potwierdzenia raczej, ale lubie jak mi na maila skrobna chociaz "przyjete" czy "ok" to przynajmniej wiem, ze dostali/odczytali mail :-) A na to ona: przy tej ilości psów, katalog GRATIS! (dla wyjaśnienia - do Kowna zgłosiłam 5 basków). Miłe, prawda? Nooo to rewelacja :-) na serio! Quote
Martyna Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Bardotka napisał(a):Ja zgłaszałam mailem wczoraj i też nie dostałam potwierdzenia. no to czekamy :-) Quote
Asiaczek Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Martyna napisał(a):Nie no, ja pamietam ze na krajowki nie przychodza potwierdzenia raczej, ale lubie jak mi na maila skrobna chociaz "przyjete" czy "ok" to przynajmniej wiem, ze dostali/odczytali mail :-) Nooo to rewelacja :-) na serio! Mała rzecz a cieszy, prawda? Pzdr. Quote
dorotal Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Jest juz lista wystaw na 2007 rok na Litwie http://www.kinologija.lt/dogslt/show_list.php oczywiscie pierwsza jest wersja litewska :razz: Dokladne informacje sa o wystawie w Panevezys 18.02.2007 http://www.kinologija.lt/dogslt/show_details.php?ID=103 Quote
Martyna Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 a ja dostalam dzisiaj mail, ze wszystko ok ze zgloszeniami :D Quote
simbik Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='dorotal'] Dokladne informacje sa o wystawie w Panevezys 18.02.2007 http://www.kinologija.lt/dogslt/show_details.php?ID=103 Ta wystawa jest kusząca :lol: . Quote
Martyna Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Kochani czy ja dobrze widze, ze w sperpniu bedzie 2 x CACIB + klubowki???? ale czad :D 3 dni wystaw to super! Quote
gwiezdny-wyslannik Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Słuchajcie czy to na Litwie na wystawach krajowych nie ma klasy pośredniej? ;) Quote
simbik Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Czy Wam też na stronie litewskiego związku w wersji angielskiej wyświetlają się tylko wystawy w grudniu a potem odrazu w maju (brak tych z okresu styczeń-kwiecień):razz: ? W wersji litewskiej wszystko jest ok. :razz: . No i jeszcze jedno pytanie, czy tylko w wileńskim związku można sie dogadać telefonicznie po polsku, czy generalnie w innych miastach gdzie są wystawy też nie ma z tym problemu :lol: ? Quote
Martyna Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 gwiezdny-wyslannik napisał(a):Słuchajcie czy to na Litwie na wystawach krajowych nie ma klasy pośredniej? ;) podobno tak :-) ale z tego co pamietam w Alytus posrednia byla, no i rok temu na zimowej babka z Finlandii zglosila suke do posredniej i przezucili ja do otwartej, gdzie byla moja Afera :) Kobitka poleciala do sekretariatu i suka byla oceniania w posredniej! Quote
Martyna Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 simbik napisał(a):Czy Wam też na stronie litewskiego związku w wersji angielskiej wyświetlają się tylko wystawy w grudniu a potem odrazu w maju (brak tych z okresu styczeń-kwiecień):razz: ? W wersji litewskiej wszystko jest ok. :razz: . u mnie tez tak jest :-) simbik napisał(a): No i jeszcze jedno pytanie, czy tylko w wileńskim związku można sie dogadać telefonicznie po polsku, czy generalnie w innych miastach gdzie są wystawy też nie ma z tym problemu :lol: ? a tego nie wiem, zawsze wszystko zalatwiam mailowo po ang :D Quote
dorotal Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Na krajówkach nie ma klasy posredniej. W malej czesci sekretariatów rozumieja po polsku(Wilno i okolice). ja dogaduje sie po rosyjsku. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Bardzo dziękuę za odpowiedź. A znacie jakieś hotele w Kownie? Bo mamy zamiar tam się wybrać :) Quote
simbik Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Są już terminy na marcowe Wilno 2xCACIB (strona tylko w wersji litewskiej dla angielskiej nie ma wogle tych miesięcy :shake: ) I termin: I pies następny szczeniaki/weterani do 2006-12-03 30(55)euro 25(45)euro 15(25)euro II termin: do 2007-01-28 50(95)euro 45(85)euro 25(45)euro III termin: do 2007-02-04 100(150)euro 100(150)euro 100(150)euro W nawiasie oczywiście cena za 2 dni wystawiania Obsady sędziowskiej na stronie nie ma, ale podobno były ulotki na Światówce czy ktoś taką ma ? Quote
Zeliika Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Mam, ale w domu. Moge sprawdzic dopiero wieczorem. Quote
Asiaczek Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Zeliika napisał(a):Mam, ale w domu. Moge sprawdzic dopiero wieczorem. Ewuniu, wstaw jak najwięcej informacji z tej ulotki, OK? Ja wogóle nie widziałam tych ulotek...:crazyeye: Pzdr. Quote
simbik Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Asiaczek napisał(a):Ewuniu, wstaw jak najwięcej informacji z tej ulotki, OK? Ja wogóle nie widziałam tych ulotek...:crazyeye: Pzdr. Ja właśnie też na nie, nie trafiłam :shake: . Może ktoś chodził i je rozdawał? Quote
Recommended Posts