Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak sobie myslałam ,myślałam i wymyśliłam :o
Pojadę do Haapsalu!!!(Estonia)!!!
Jest tam krajówka,bodajże 24.07( w dziń moich imienin-więc może jakiś prezencik?)mam tam znajomą więc jakiś tani nocleg się znajdzie i będę miała przewodnika po wystawie ,ponieważ ona bywa na wystawach asystentką sędziego .Całkiem niezły pomysł no nie!?? :D :wink:

Posted

Piękny Kinguś pomysł! :) My byśmy może i też pojechali, ale w tym dniach szkoliny się w Gdańsku.... ;) Czyli co jest jakaś już zgrana grupa do Rygi? ;)

My możemy już się wpisać na "listę" osób które jadą :

gwiezdny-wyslannik : 2 Setery Irlandzkie :wink:

Posted

Moze ktos mi napisac na Priv kto sędziuje Chińskie grzywcaze na wystawie w Trokach??Pliss bo nie wiem czy jechac a mam okazje.No i do kiedy zgłsozenia i ile kosztuje 1 pies.Z góry dzięki!

Pozdrawiam

Posted

Grzywacze bedzie oceniac Vija Klucniece z ŁOTWY, ta sama co oceniala grzywacze na klubowce w Opolu, wiec powinnas ja widziec. Do 1.07 oplata 45 Euro za 1 psa, 40 za drugiego, za dodatkowe zawody 15 Euro -wiec chyba junior handling tez za tyle.

Posted

Wystarcza - tylko gdybym ja tam jechala... :D

I czy ktos zna jak najdokladniejsze informacje o krajowce w Vaimeli (Estonia - 13.08) ? Ile z tamtad do Rygi, obsada, oplaty... bo bardzo nam zalezy, ale trzeba przygotowac jakas kuszaca prezentacje dla innych wspolpodroznikow jadacych z nami do Rygi ;)

Posted

Gdzies byl topik na ten temat na dogmanii.
sedziow ci wrzuce
Wszyscy sedziowie z Rosji
Group 1: Old English Sheepdog, Collie Rough- T.DEMIDOVA, German Shepherd Dog – E.MATVEEVA, all other dogs from Group 1 – A.ZHEREBTSOVA
Group 2: Bulldog, Dogue de Bordeaux, Dobermann, Boxser,Great Dane, Caucasian Sheperd Dog – T.DEMIDOVA, all other dogs from Group 2.- I.RODINA
Group 3: all dogs from Group 3.- E.MATVEEVA
Group 4: all dogs from Group 4. – A.SHCHERBAKOVA
Group 5: Chow Chow – O.GRACHEVA, all others dogs from Group 5. – A.SHCHERBAKOVA
Group 6: Estonian Hound – E.MATVEEVA, all other dogs from Group 6.- A.SHCHERBAKOVA
Group 7: all dogs from Group 7. – A.SHCHERBAKOVA
Group 8: American Cocker Spaniel – O.GRACHEVA, English Cocker Spaniel, Labrador Retriever, Golden Retriever – A.ZHEREBTSOVA, all other dogs from Group 8. – A.SHCHERBAKOVA
Group 9: all dogs from group 9. – O.GRACHEVA
Group 10:Afgan Hound, Italian Greyhound, Whippet –A.ZHEREBTSOVA, all other dogs from group 10.- A.SHCHERBAKOVA
BEST IN SHOW – ALLA SHCHERBAKOVA

do 12.06
Za pierwszego psa
Puppy 18 Euro
Junior 22
Open, Champion, working 27 Euro
nastepne 3 Euro taniej
13.06- 16.07
Za pierwszego psa
Puppy 20 Euro
Junior 25
Open, Champion, working 30 Euro
nastepne 3 Euro taniej
do 17.07-24.07 za kazdego psa 50 Euro
Miedzy Ryga a Vaimela jest 222 km

Posted

Doroto, jesli cos bedziesz wiedziala o Marijanpolu, daj cynk, bede wdzieczna. Na razie dziekuje, ze w ogole zapytalas :D
pozdrowienia