Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bankiwa napisał(a):
My też dzisiaj dostaliśmy dyplom Ch.Lv. i rozetkę, tyle, że na dyplomie nie ma ani podpisu, ani żadnej pieczątki... Czy na Łotwie tak te dyplomy wyglądają, czy ktoś przeoczył ?

Na moim też nie ma żadnych pieczątek ani podpisów. Widocznie tak ma być!
pzdr.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Noelani napisał(a):
Bankiwa i DuzyCP a jak placiliscie na dyplom i jak zalatwialiscie formalnosci?

Bo ja cos od lipca nie moge sie zebrac :oops:

Ja, Asiaczek, zrobiłam tak: zrobiłam przelew. Kopię przelewu włożyłam do koperty + ksero rodowodu + ksero championatu PL + ksero karty oceny. I bardzo szybko dostałam milusią przesyłkę.
Pzdr.

Posted

Noelani napisał(a):
Bankiwa i DuzyCP a jak placiliscie na dyplom i jak zalatwialiscie formalnosci?

Bo ja cos od lipca nie moge sie zebrac :oops:

My od razu na wystawie zgłosiliśmy się w sekretariacie wystawy, metodą "na wieżę Babel" wyłuszczyliśmy o co chodzi, wybuliliśmy 20 euro i złożyliśy kserokopie rodowodu, CAC'a zdobytego na tej wystawie i powiedziano nam, że najdalej w ciągu miesiąca będzie championat i tak się stało :lol:. Nawet nie musieliśmy wypełniać żadnego wniosku :crazyeye:. No i dokładnie po 30 dniach dostaliśmy dyplom i rozetkę ;). Aha: jeżeli ktoś nie chce rozetki to płaci tylko 10 euro :lol:.
Dzięi za informacje. W międzyczasie znaleźliśmy w necie kopie dyplomów Ch.Lv. i rzeczywiście na żadnym nie ma podpisów i pieczątek :lol:

Posted

Bankiwa napisał(a):
My od razu na wystawie zgłosiliśmy się w sekretariacie wystawy, metodą "na wieżę Babel" wyłuszczyliśmy o co chodzi, wybuliliśmy 20 euro i złożyliśy kserokopie rodowodu, CAC'a zdobytego na tej wystawie i powiedziano nam, że najdalej w ciągu miesiąca będzie championat i tak się stało :lol:. Nawet nie musieliśmy wypełniać żadnego wniosku :crazyeye:. No i dokładnie po 30 dniach dostaliśmy dyplom i rozetkę ;). Aha: jeżeli ktoś nie chce rozetki to płaci tylko 10 euro :lol:.
Dzięi za informacje. W międzyczasie znaleźliśmy w necie kopie dyplomów Ch.Lv. i rzeczywiście na żadnym nie ma podpisów i pieczątek :lol:

Ooo, nawet nie wiedziałam, że można bez rozetki! Teraz już jestem mądrzejsza.
pzdr.

Posted

Ja mam poytanie jaka jest najbliższa wystawa na Lietwie i łotwie na którą można się zgłosić??
Niejestem często na wystawach szczególnie na wschodzie dlatego prosiłabym o odpowiedz.:lol:

Posted

Martach1 napisał(a):
Ja mam poytanie jaka jest najbliższa wystawa na Lietwie i łotwie na którą można się zgłosić??
Niejestem często na wystawach szczególnie na wschodzie dlatego prosiłabym o odpowiedz.:lol:

Na Łotwie - Valmiera - 14.10.2006 r. zgłoszenia do 31.08.2006 (30 euro), lub do 14.09.2006 (35 euro).
Na Litwie - Kowno - 10.09.2006 - zgłoszenia (ostatni termin) do 1.09.2006 (40 euro) :lol:

Posted

Jakby ktos byl zainteresowany wystawa CAC w Wilnie 2.12.2006
to mam informacje. Na stronie litewskiego zwiazku pisze tylko "full information" :evil_lol:
zgloszenia do 15.09 - 25 euro
zgloszenia do 15.10 - 30 euro
zgloszenia do 15.11 - 35 euro
za nastepne psy 3 euro mniej, veterany, baby, puppy - 50% taniej
[SIZE=3]adres e -mail :vsmb@mail.lt
Sedziowie: niestety bez podzialu na grupy
1. Ramunė Kazlauskaitė (Litwa);
2. Irina Trifonova (Rosja);
3. Gunnar Jensen (Norwegia);
4. Paul Stanton (Szwecja);
5. Torbjorn Skaar (Szwecja);
6. Laszlo Erdos (Węgry);
7. Janosne Balazsovits (Węgry);
8. Peter Harsanyi (Węgry);
9. Zsuzsanna Petik (Węgry);
10.Anka Redlicka (Polska).

• 3 weeks later...
Posted

Zeliika napisał(a):
Powiedzcie mi prosze jesli wiecie, czy na Lotwie zwyc. w klasie championow kandyduje do wyboru na CAC czy trzeba zglaszac do otwartej?

Z klasy championow mozna dostac CAC

Posted

Agappe napisał(a):
nie wiecie kiedy pojawi sie spis wystaw na następny rok na Litwie?

Nie wiadomo:-(
Ale wiem kiedy beda miedzynarodowki
Wilno 10.03.2007
Wilno 11.03.2007
Palanga 03.08.2007 - najdalej na Litwie gdzie moze byc :shake:
Palanga 04.08.2007
Wilno 15.12.2007
Wilno 16.12.2007
Z krajowek bedzie 28.01.2007 w Kownie