Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Musiałek napisał(a):
Witam

Blue zakończył Młodziezowy Championa Litwy !!!! był 2 na BIS Juniorów i 5 na grupie !!!

BRAWO, piękny wynik :)
A orientujesz się może jakie psy wygrały w GR VI, a moze jakieś fotki masz ??

Posted

zpr napisał(a):
Ja tak z innej beczki... czy ktoś się orientuje czy by wyjechać na Ukrainę np. na wystawę trzeba mieć wizę?

zpr - witaj na forum!!! Cieszę sie, że zalogowałaś się!
Wysłałam Ci odp. na maila.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
zpr - witaj na forum!!! Cieszę sie, że zalogowałaś się!
Wysłałam Ci odp. na maila.
Pzdr.

Witaj Joasiu!
Również się cieszę, że będziemy mogły pogawędzić na forum, a nie tylko prywatnie :loveu:
Jeszcze raz serdecznie gratuluję Luksemburskich sukcesów!!! :multi:

Posted

Musiałek napisał(a):
Witam

Blue zakończył Młodziezowy Championa Litwy !!!! był 2 na BIS Juniorów i 5 na grupie !!!

Gratulacje :-) to jeszcze musisz sporbowac zrobic Est + Lv i bedzie pierwszy w Polsce Junior Baltic Ch Aussie ;-)

Posted

Musiałek napisał(a):
Witam

Gracjana, szkoda że nie przypomniałas się że chcesz ze mną jechać, ja urlop planowałam od 3 tygodni i niestety nic nie wiedziałam że ty chcesz ze mną jechać szczegolnie że widziałaś się ze mną w Krakowie i nic nie wspomniałaś :-( jest mi niezmierni przykro że tak się stało, ale to naprawdę nie moja wina :shake:

gratuluje!!!!:multi:
przeciez trudno.. nic takiego sie nie stalo.. wszyscy zyjemy...;)
i tez jest to moja wina...ale nie mamy co o to fochowac...:lol: (dobrze ze zle zapisali nazwisko moze sie wykrece od zaplaty...:cool3:)
tak apropo to jak patrzylam na wykaz strasznie duzo bledow zrobili !!!:mad:
i miasta i imiona...

Posted

Martyna napisał(a):
Gratulacje :-) to jeszcze musisz sporbowac zrobic Est + Lv i bedzie pierwszy w Polsce Junior Baltic Ch Aussie ;-)

:lol: :lol: :lol: no tak tylko że czasu i kasy brak :lol:

ale napewno zawalczymy o dorosłego Baltic championa !!!!

Posted

Musiałek napisał(a):
Witam

Gracjana, szkoda że nie przypomniałas się że chcesz ze mną jechać, ja urlop planowałam od 3 tygodni i niestety nic nie wiedziałam że ty chcesz ze mną jechać szczegolnie że widziałaś się ze mną w Krakowie i nic nie wspomniałaś :-( jest mi niezmierni przykro że tak się stało, ale to naprawdę nie moja wina :shake:

ogromne gratulacje!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi:

moge prosić o stawke akit (japońskich) o ile tam w ogole jakies były?

Posted

Musiałek napisał(a):
Witam

Iwonko brawka dla Was i drapanko dla Blue :multi: :multi:
Masz może staweczki doziów? ;-))

Posted

Deutsche Dogge

czarne i arlekiny

suki

kl. młodzieży
AURORA KANTATA
PRADJA PASADOBLES MARGENIS

ruda

psy

kl. otwarta
Patrick James Voleru

kl. championów
LH CH HERAKLIS NUO GRAZUCIU

a Akit Japońskich nie było

Posted

Musiałek napisał(a):
Witam

no ładnie,
Iwona się tylko swoim pochwaliła, a zapomniła, że we dwie składałyśmy papiery na championat, bo mój Żelek też skończył Młodzieżowy Championat Litwy i był IV na grupie :lol:

Posted

PSYLLA napisał(a):
A ja się jeszcze raz zapytam, czy zna ktoś wyniki gr VI. Bardzo będe wdzięczna za informacje :)

PSYLLA
niestety zaraz po BOG V gr zwinęłam się do domu i nie patrzyłam na resztę.
Finały bardzo się przecięgnęły, bo Litwini mieli na wszystko duuuuużo czasu, więc zamiast zacząć o 15.30 ichniego młodego prezentera zaczęli dopiero ok. 17

Posted

PSYLLA napisał(a):
A ja się jeszcze raz zapytam, czy zna ktoś wyniki gr VI. Bardzo będe wdzięczna za informacje :)

Z tego co slyszalam na wystawie w Augustowie to polski dalmatynczyk byl IV w tej grupie

Posted

Asiaczek napisał(a):
Prawie takie samo opóźnienie w konkurencjach finałowych było w Luksemburgu...
Ale mysmy czekali i ... opłaciło się!:lol:
Pzdr.

Asiaczku pochwal się co tam wywalczyliście

Posted

Gratulacje!!! Weszłam, przeczytałam relacje, widziałam fotki - super!!!! No i oczywiście mały interesik :) Bardzo cię Asiaczku proszę o stawkę labradorów z Luxemburga, aby nie zaśmiecać tego tematu moze być na prv :)