zpr Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Ja tak z innej beczki... czy ktoś się orientuje czy by wyjechać na Ukrainę np. na wystawę trzeba mieć wizę? Quote
PSYLLA Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Musiałek napisał(a):Witam Blue zakończył Młodziezowy Championa Litwy !!!! był 2 na BIS Juniorów i 5 na grupie !!! BRAWO, piękny wynik :) A orientujesz się może jakie psy wygrały w GR VI, a moze jakieś fotki masz ?? Quote
Asiaczek Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 zpr napisał(a):Ja tak z innej beczki... czy ktoś się orientuje czy by wyjechać na Ukrainę np. na wystawę trzeba mieć wizę? zpr - witaj na forum!!! Cieszę sie, że zalogowałaś się! Wysłałam Ci odp. na maila. Pzdr. Quote
zpr Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Asiaczek napisał(a):zpr - witaj na forum!!! Cieszę sie, że zalogowałaś się! Wysłałam Ci odp. na maila. Pzdr. Witaj Joasiu! Również się cieszę, że będziemy mogły pogawędzić na forum, a nie tylko prywatnie :loveu: Jeszcze raz serdecznie gratuluję Luksemburskich sukcesów!!! :multi: Quote
Martyna Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Musiałek napisał(a):Witam Blue zakończył Młodziezowy Championa Litwy !!!! był 2 na BIS Juniorów i 5 na grupie !!! Gratulacje :-) to jeszcze musisz sporbowac zrobic Est + Lv i bedzie pierwszy w Polsce Junior Baltic Ch Aussie ;-) Quote
Gracjana Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Musiałek napisał(a):Witam Blue zakończył Młodziezowy Championa Litwy !!!! był 2 na BIS Juniorów i 5 na grupie !!! Gracjana, szkoda że nie przypomniałas się że chcesz ze mną jechać, ja urlop planowałam od 3 tygodni i niestety nic nie wiedziałam że ty chcesz ze mną jechać szczegolnie że widziałaś się ze mną w Krakowie i nic nie wspomniałaś :-( jest mi niezmierni przykro że tak się stało, ale to naprawdę nie moja wina :shake: gratuluje!!!!:multi: przeciez trudno.. nic takiego sie nie stalo.. wszyscy zyjemy...;) i tez jest to moja wina...ale nie mamy co o to fochowac...:lol: (dobrze ze zle zapisali nazwisko moze sie wykrece od zaplaty...:cool3:) tak apropo to jak patrzylam na wykaz strasznie duzo bledow zrobili !!!:mad: i miasta i imiona... Quote
Musiałek Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Martyna napisał(a):Gratulacje :-) to jeszcze musisz sporbowac zrobic Est + Lv i bedzie pierwszy w Polsce Junior Baltic Ch Aussie ;-) :lol: :lol: :lol: no tak tylko że czasu i kasy brak :lol: ale napewno zawalczymy o dorosłego Baltic championa !!!! Quote
Agappe Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Musiałek napisał(a):Witam Blue zakończył Młodziezowy Championa Litwy !!!! był 2 na BIS Juniorów i 5 na grupie !!! Gracjana, szkoda że nie przypomniałas się że chcesz ze mną jechać, ja urlop planowałam od 3 tygodni i niestety nic nie wiedziałam że ty chcesz ze mną jechać szczegolnie że widziałaś się ze mną w Krakowie i nic nie wspomniałaś :-( jest mi niezmierni przykro że tak się stało, ale to naprawdę nie moja wina :shake: ogromne gratulacje!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: moge prosić o stawke akit (japońskich) o ile tam w ogole jakies były? Quote
jo-jo Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Musiałek napisał(a):Witam Blue zakończył Młodziezowy Championa Litwy !!!! był 2 na BIS Juniorów i 5 na grupie !!! Iwonko brawka dla Was i drapanko dla Blue :multi: :multi: Masz może staweczki doziów? ;-)) Quote
Agappe Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Musiałek napisał(a):tak napisze ci ale dzis wieczorem z domu. ok dziękuję :) Quote
Musiałek Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Deutsche Dogge czarne i arlekiny suki kl. młodzieży AURORA KANTATA PRADJA PASADOBLES MARGENIS ruda psy kl. otwarta Patrick James Voleru kl. championów LH CH HERAKLIS NUO GRAZUCIU a Akit Japońskich nie było Quote
askaa Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Musiałek napisał(a):Witam Blue zakończył Młodziezowy Championa Litwy !!!! był 2 na BIS Juniorów i 5 na grupie !!! no ładnie, Iwona się tylko swoim pochwaliła, a zapomniła, że we dwie składałyśmy papiery na championat, bo mój Żelek też skończył Młodzieżowy Championat Litwy i był IV na grupie :lol: Quote
Musiałek Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Witam askaa !!!!!! przyznam ze chaliłam się tylko swoim bo nie mogłam sobie przypomnieć Twojego nicka i bałam się że palnę gafę :lol: :lol: Quote
PSYLLA Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 A ja się jeszcze raz zapytam, czy zna ktoś wyniki gr VI. Bardzo będe wdzięczna za informacje :) Quote
askaa Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 PSYLLA napisał(a):A ja się jeszcze raz zapytam, czy zna ktoś wyniki gr VI. Bardzo będe wdzięczna za informacje :) PSYLLA niestety zaraz po BOG V gr zwinęłam się do domu i nie patrzyłam na resztę. Finały bardzo się przecięgnęły, bo Litwini mieli na wszystko duuuuużo czasu, więc zamiast zacząć o 15.30 ichniego młodego prezentera zaczęli dopiero ok. 17 Quote
Asiaczek Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Prawie takie samo opóźnienie w konkurencjach finałowych było w Luksemburgu... Ale mysmy czekali i ... opłaciło się!:lol: Pzdr. Quote
dorotal Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 PSYLLA napisał(a):A ja się jeszcze raz zapytam, czy zna ktoś wyniki gr VI. Bardzo będe wdzięczna za informacje :) Z tego co slyszalam na wystawie w Augustowie to polski dalmatynczyk byl IV w tej grupie Quote
askaa Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Asiaczek napisał(a):Prawie takie samo opóźnienie w konkurencjach finałowych było w Luksemburgu... Ale mysmy czekali i ... opłaciło się!:lol: Pzdr. Asiaczku pochwal się co tam wywalczyliście Quote
Asiaczek Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Askaa - dużo by pisać!:lol: Ale poniżej podaję linka do mojej galerii. Poczytaj sobie. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=18883&page=118 pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Jest! I bardzo się cieszę z osiągów w Luksemburgu. Dzięki. Pzdr. Quote
Basik Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Gratulacje!!! Weszłam, przeczytałam relacje, widziałam fotki - super!!!! No i oczywiście mały interesik :) Bardzo cię Asiaczku proszę o stawkę labradorów z Luxemburga, aby nie zaśmiecać tego tematu moze być na prv :) Quote
Recommended Posts