Asiaczek Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 A oto moje sukcesy: PSY kl. sz JAZZY BOY Asiaczek - w.o.1 JUMA MONGO Asiaczek - w.o. 2 kl. o Abotere's ADUNBI - dosk.1, CAC, BOB, BOS, BOG1 (rozpoczęty Championat Litwy). kl. ch FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek- dosk.1 (rozpoczety Championat Litwy). SUKI kl. sz JELLY JOSHREEN Asiaczek - w.o.1, Best Puppy kl. ch FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - dosk.1, CAC, BOS (rozpoczęty championat Litwy). Para hodowlana - I miejsce Grupa hodowlana - II miejsce. Bardzo serdecznie dziekuje Musiałkowi i Jej koleżance za pomoc w zaprezentowaniu Grupy hodowlanej. Dziewczyny - bez Waszej pomocy nie byloby tego sukcesu. :buzi: I olbrzymie gratki dla Blue za wspaniały sukces w Kownie - BIS 3!!! Mam zdjęcia, ale nie mam czasu na ich obrobienie. Postaram się zrobic to jak najszybciej. Pzdr. Quote
SuperGosia Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='Asiaczek']SuperGosia - na razie jest nas 2, ale może jeszcze ktos do naszego składu dobije. Obecnie trwa intensywne myslenie u osób chętnych do jazdy. Spoko. Ja jadę na pewno. pzdr. Nio to wypelniam zgloszonko ;) i jestesmy w stalym kontakcie. Quote
Asiaczek Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 dorotal napisał(a):W Belgii nie bylam ale myslalam ze maja zasady takie jakw Francji.:oops: Poprosze o buldozki z Kowna :lol: PSY kl. puppy IKAR LAINA kl mł. ARSAS SPINDULELIS CREAM COOKY MEDAUS KVAPAS LAKI IZ PALEVYCH BULDOGOV kl. o IRAKLIV kl. ch BENTON SUKI kl. puppy AURI MONSTRAS kl. mł. ANZA SPINDULELIS RIOLLA DE ELKA GYVYBES ZYME ZIMUSHKA DUAN kl. o ELZA KINAMI FLER FOR PALEVYH BULDOGOV kl. ch DASHIN DOM BARYSHNYA-KRESTIANKA Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Agappe napisał(a):a jakieś akity (japońskie) były zgłoszone? akity były i masz stawke w Waszej Galerii. pzdr. Quote
Angee_p Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='Agasia']braw musiałek!!!!!!! mozesz napisac jakie byly beagle i setery irl? z gory dzieki :) Beagle: PSY baby: NORDAS VIJURKAS juniory: GORDON GOLD WILL LEWIS EIKLUSIS otwarta: LT JCH BOURNEHOUSE MASTERCHEF OF DIALYNNE LT JCH FUGAS PUIKUS MEDZIOKLIS championy: LT JCH, LT, LV CH, EST, INT CH BAYER GORZOWSKA PANORAMA SUKI baby: NEIRA VIJURKAS juniory: JARDA PUIKUS MEDZIOKLIS KERI UOSTINETOJAS MERRY-GO=AROUND CHARIZMA NESTIA Z KOZUSHEK NIWA Z KOZUSZEK otwarta: ERA PUIKUS MEDZIOKLIS LT JCH EXA PUIKUS MEDZIOKLIS HEBE MISKO SIELA JARA PUIKUS MEDZIOKLIS SETERY IRLANDZKIE : suka otwarta: KARMINO MADE ETERNITY Quote
Asiaczek Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Agasia napisał(a):braw musiałek!!!!!!! mozesz napisac jakie byly beagle i setery irl? z gory dzieki :) Beagle PSY kl. baby NORDAS VIJURKAS kl. mł. GORDON GOLD WILL LEWIS EIKLUSIS kl. o BOURNEHOUSE MASTERCHEF OF DIALYNNE FUGAS PUIKUS MEDZIOKLIS KL. CH BAYER GORZOWSKA PANORAMA SUKI kl. baby NEIRA VIJURKAS KL. Mł. JARDA PUIKUS MEDZIOKLIS KERI UOSTINETOJAS MERRY-GO-AROUND CHARIZMA NESTIA Z KOZUSHEK NIWA Z KOZUSZEK KL. O ERA PUIKUS MEDZIOKLIS EXA PUIKUS MEDZIOKLIS HEBE MISKO SIELA JARA PUIKUS MEDZIOKLIS pZDR. Quote
Asiaczek Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 sETERY IRLANDZKIE: - była zgłoszona tylko 1 suka w kl. o: KARMINO MADE ETERNITY. pZDR. Quote
Asiaczek Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 sortis napisał(a):Wczoraj w Kownie debiutowała moja norwich terrierka, w klasie baby chyba, bo nie ma jeszcze pół roku. Czy mogę poprosić:modla: o informację jakie byly konkurencje dla klasy baby na tej wystawie i jaka jest tam skala ocen dla tej klasy? nORWICH tERRIER - zgoszona tylko jedna suka w kl. baby: DAISY DELLEN SORTIS A skala ocen - taka jak wszędzie. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 SuperGosia napisał(a):Nio to wypelniam zgloszonko ;) i jestesmy w stalym kontakcie. Tak jest. Pzdr. Quote
Musiałek Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 a proszę utwierdzcie mnie że na Mł. CH Litwy wystarczą 3 Zw. Mł z krajówek ??? tak jest napisane u dorotal :lol: Quote
Gracjana Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 asiaczek i gosia gdzie jedziecie ??I kiedy jest ta wystawa ?? Quote
dorotal Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Musiałek napisał(a):a proszę utwierdzcie mnie że na Mł. CH Litwy wystarczą 3 Zw. Mł z krajówek ??? tak jest napisane u dorotal :lol: Tak wystarczy mam. W tamtym roku tak mialam u 2 psow Asiaczek dziekuje. :lol: Quote
sortis Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='Asiaczek']nORWICH tERRIER - zgoszona tylko jedna suka w kl. baby: DAISY DELLEN SORTIS A skala ocen - taka jak wszędzie. Pzdr. To właśnie moja! Sortis! :lol: Ale czy w klasie BABY była skala ocen bardzo dobra/dobra/itd czy wo/o/itd. Sorry, że tak męczę ale to dla mnie bardzo ważne, dotyczy korespondencji z właścicielką suni, nie bardzo mogę zrozumieć co do mnie napisała. Quote
dorotal Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='sortis']To właśnie moja! Sortis! :lol: Ale czy w klasie BABY była skala ocen bardzo dobra/dobra/itd czy wo/o/itd. Sorry, że tak męczę ale to dla mnie bardzo ważne, dotyczy korespondencji z właścicielką suni, nie bardzo mogę zrozumieć co do mnie napisała. Normalnie w klasie baby jest wo/o chyba ze sedzia sie pomylil Quote
Agasia Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Jeszcze raz wielkie gratulacje dla wszystkich i dziekuje za stawki :) Quote
Martyna Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Asiaczek, Musiałek GRATULACJE :-) Brawo :multi: Quote
SuperGosia Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Gracjana, planujemy na Litwe, do Vilna na CACIBowke 5 sierpnia. Info ponizej ;) [quote name='SuperGosia']Asiaczku tu masz link, a w nim link:lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23627 Natomiast jak otworzysz ich strone glowna i klikniesz w wystawy (Vilno CACIB 5.08), to tam sie pokaze tez proponowana obsada sedziowska. Na drugi dzien sa klubowki, ale nie wszyskich ras :placz: Quote
Asiaczek Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Musiałek napisał(a):a proszę utwierdzcie mnie że na Mł. CH Litwy wystarczą 3 Zw. Mł z krajówek ??? tak jest napisane u dorotal :lol: Rozumiem, że pytasz nie bez przyczyny? Ja na razie mam pozaczynane dorosłe Championaty Litwy. Młodzieżowe planuję zrobić, jak moje szczeniaki (widziałaś je w Kownie) wejdą do kl. młodzieży. Ale z dorosłymi jadę na poczatku sierpnia br. do Wilna. Pewnie na jakiejś wystawie litewskiej się spotkamy i "opijemy" nasze zwycięstwa z Kowna. Pzdr. Quote
jo-jo Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='Musiałek']Witam !! no takiej wystawy na lotnisku się nie spodziewałam :evil_lol: pogoda - deszcz + ulewa !!!!!!!! no ale i takich sukcesów też się nie spodziewałam: Blue: Zw. Mł. NJwR, BOB oraz [SIZE=4]1 miejsce na grupie I i 3 miejsce na BIS-ie :multi: :multi: :multi: Asiaczku, było mi bardzo. ale to bardzo miło cię spotkać !!! i spróbować Twojego pysznego ciasta i pomagać ci przy wystawianiu. Mam nadzieję że częściej będziemy się spotykać. Zawsze służę pomocą :lol: Iwonko Wielkie Gratulacje dla Was!! Wydrap ode mnie Blue:loveu: A moge o dogi poprosić ?:oops: Quote
Musiałek Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 jo-jo napisał(a):Iwonko Wielkie Gratulacje dla Was!! Wydrap ode mnie Blue:loveu: A moge o dogi poprosić ?:oops: ach dozie!!! byłam i Dorocie kibicowałam, niestety miała w klasie suczkę własności organizatorki wystawy, mimo że tamta suczka była naprawdę wg. mnie do d... ale wygrała z pięknie wystawiającą się Dianką. Ja niestety nie mam katalogu - musisz zapytać Doroty ona ci poda. W sumie było 10 ale czarnych chyba wcale a arlekinów wystawianych 3 lub 4 Quote
jo-jo Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Musiałek napisał(a):ach dozie!!! byłam i Dorocie kibicowałam, niestety miała w klasie suczkę własności organizatorki wystawy, mimo że tamta suczka była naprawdę wg. mnie do d... ale wygrała z pięknie wystawiającą się Dianką. Ja niestety nie mam katalogu - musisz zapytać Doroty ona ci poda. W sumie było 10 ale czarnych chyba wcale a arlekinów wystawianych 3 lub 4 To jak ktoś inny może napisać to ja poprosze a jak nie to później Dorotke złapie ;-)) Iwonko pamiętasz o zdjęciu na stronke :razz: Quote
Zeliika Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Dziewczyny, ogromne gratulacje! Zwlaszcza za BIS3 :) Czy byly zgloszone jakies rhodesian ridgebacki? Quote
Asiaczek Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Zeliika napisał(a):Dziewczyny, ogromne gratulacje! Zwlaszcza za BIS3 :) Czy byly zgloszone jakies rhodesian ridgebacki? SUKI kl.o NEILA SINBEST Pzdr. Quote
askaa Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 SuperGosia napisał(a):Gracjana, planujemy na Litwe, do Vilna na CACIBowke 5 sierpnia. Info ponizej ;) Asiaczku i SuperGosiu nawet nie wiecie jak mi ta wystawa chodzi po głowie. Nie wiem tylko co moja połówka wymyśli z urlopem i cale moje wystawianie wisi na włosku :placz: Quote
Asiaczek Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='askaa']Asiaczku i SuperGosiu nawet nie wiecie jak mi ta wystawa chodzi po głowie. Nie wiem tylko co moja połówka wymyśli z urlopem i cale moje wystawianie wisi na włosku :placz: askaa - ale byłoby zajefajnie, gdyby "druga połowa" dała przyzwolenie na Wilno!!! Postaraj się. Masz przecież swoje sposby, co?;) Pzdr. Quote
Recommended Posts