bongobongo Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Martyna napisał(a):ja tez dostalam tylko na cacib :-) i tak podobno powinno byc tzn nie przysylaja potwierdzen na krajowki! a tak wogole to jestem nie szczesliwa ;-) liczylam, ze nikt nie dojedze, a oprocz naszej ekipy przyjedzie 6 psow z Finlandi!!!! :( bleeee a Af to nie suka, zeby sie bawic w ambitne konkurencje ;-) Może nie dojadą? W Finlandii zima już w pełni. My mieliśmy mieć w stawce 8 staffików teraz w Rydze i 2 nie dojechały. Quote
Martyna Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 hehehe te skubance do tej pory zawsze dojezdzaly :-) ale dzieki za pocieszenie ! tak musze sobie ponarzekac, bo oczywisce zycze im jak najlepiej :D wogole to sa strasznie mili i zawsze jest fajna atmosfera :-) ale ta jedna wystawe mogli sobie darowac - zawyczaj przyjezdzali na marcowa :D Quote
IraKa Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Mam pytanko i prośbę zarazem do osób wybierających do Wilna czy ktoś byłby skłonny zakupić dla mnie taką oto książkę: Koszt książki to ok. 240 rubli. Pokryję oczywiście również koszty przesłania, dostarczenia książki w Polsce. Będę bardzo wdzięczna za pomoc w nabyciu ksiązki :help1: :help1: :help1: :modla: Niestety nie mozna jej nabyć za posrednictwem internetu. Quote
dorotal Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Bylam do tej pory na 9 CAC na Litwie i nie zdarzylo sie zeby Litwini wysylali potwierdzenie. Natomiast zazwyczaj jest stawka wlascicieli na internecie. Quote
Zeliika Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Irena&pudle napisał(a):Mam pytanko i prośbę zarazem do osób wybierających do Wilna czy ktoś byłby skłonny zakupić dla mnie taką oto książkę: Koszt książki to ok. 240 rubli. Pokryję oczywiście również koszty przesłania, dostarczenia książki w Polsce. Będę bardzo wdzięczna za pomoc w nabyciu ksiązki :help1: :help1: :help1: :modla: Niestety nie mozna jej nabyć za posrednictwem internetu. Cos mi nie przechodzi wiadomosc na priva do Ciebie. Jade teraz do Wilna i moge sie za ta ksiazka rozejrzec, jesli nadal jestes zainteresowana, to odezwij sie do mnie - namiary na mnie znajdziesz na stronie www u mnie w stopce. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 My niedługo wyruszamy... Do zobaczenia :buzi: Quote
Zeliika Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 U nas plan wykonany - CAC i CACIB :lol: Na krajowke nie zglaszalam. I nie musze jechac do Wilna w marcu. :D Quote
Zeliika Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Przed chwila wstukalam, ale byl jakis blad postnuke na stronie dogomanii :evil: i sie nie zachowalo :evil: za chwile sprobuje jeszcze raz Quote
Agasia Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Pierwsze sukcesy - pierwsze gratulacje :) Czekamy na reszte Quote
Zeliika Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 AST PSY klasa posrednia HAUS LAIMES VEJAS BUL CH JUTTA ELUS DAKKAR BLUE ANGEL klasa otwarta HAMMER LAIMES VEJAS IRON LAIMES VEJAS RUS NEVA-DA YURASHEK klasa championow PL CH ALAMO SENTINEL LT JCH CH DINAMIT GLORIA OLMAR RUS BALT JCH BALT CH IMPERIA STAFF KARION RUS CH IMPERIA STAFF NIZAMI LV CH KING BABY WONDERFUL LIFE PL CH UNIQUE BLACK DIAMOND Z SAMOTNI CHRISTA SUKI klasa mlodziezy LUSIJA BALTIK SUPRISE NEO NAVI SECUTOR klasa posrednia LOVELY ANGEL ALABAMA SEVERNAYA ZHEMCHUZHINA BOGINYA NIKA klasa otwarta GABI EREBUS LAIMES VEJAS klasa championow RUS CH MANTIKORA WIOLA VENCEDA RUS CH VAIS VALENT OT VLADLEI ARISH Dziekuje za gratulacje :) Quote
Rambuś Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Zeliika dzieki sliczne a mogłabyś napisac nam jeszcze kto sedziowal asty i kto sedziowal grupe III ? Quote
skubi Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Wczoraj na wystawie międzynarodowej polska Beardedka CAC, CACIB, BOB, BOG, III BIS Nie znam niestety stawki, dlatego bardzo ładnie o nią proszę :lol: Quote
Martyna Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 a my 2 x CAC i res. CACIB (Af byla druga na 4 z finskich suk :-)))) czyli mamy po co wracac za rok ;-) a dodatkowo suczka ktora wystwialam zgarnela 2 x JCAC i tym samym skonczyla Ml Ch Litwy :D niestety na katalogi pozalowalam kasy :( tzn moze nie pozalowalam, bo jak sie okazalo wymienilysmy za malo litow i nie chcialo nam sie jezdzic w poszukiwaniu banku czy kant. ;-) Quote
Agasia Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 gratulacje ;) I co to za beardedka... 8) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Oczywiście - CAMELIA CANDY Marinus. Quote
skubi Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 gwiezdny-wyslannik, zgadza się, CAMELIA CANDY Marinus :D Quote
gwiezdny-wyslannik Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Agnieszko no nie ma innej możliwości, bo to z Ulą i Mariuszem spędziliśmy weekend. Camelia: Suki Klasa Championów: I radość z wygranej... Quote
skubi Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Dzięki za zdjęcia :D Camelia jak zwykle prezentowała się rewelacyjnie Mogła bym jeszcze prosić o stawke beardedów??? Quote
nice_girl Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Cześć! Czy znalazłaby się jakaś miła duszyczka chętna przepisać mi stawkę welsh corgi cardigan i pembroke? :modla: Będę bardzo wdzięczna. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Więc ja będę tą dobrą duszyczką :D Bearded Collie: PSY Klasa Championów: CEETAN MUSTA SATEILY - CAC, CACIB SUKI Klasa Szczeniąt: ARWEN - I MEMORYLANE KIXX YOUR ACT - II Klasa Championów: CAMELIA CANDY MArinus - CAC, CACIB, BOB, BOG, BIS III MEMORYLANE ONE WAY RIOT - Res.CACIB Welsh Corgi Cardigan : PSY Klasa Młodzieży: USZAKI MUUMI Klasa Championów: GEESTALAND'S DIVINE DUDE SUKI Klasa Szczeniąt: GEESTLAND'S SPECIAL SONG Klasa Młodzieży: BLACKSOLERAN BREED BACK Klasa Otwarta: BLACKSOLERAN AURIC AURORA Klasa Championów: ARTEMIS BLONDIE'S PRIMA DONNA Wels Corgi Pembroke: PSY Klasa Szczeniąt: LOKYS GYVATES ASARA Klasa Młodzieży: FAIRY'S GIFT ROCK'N'ROLL Klasa Pośrednia: KOMANDORAS GYVATES ASARA Klasa Otwarta: CRAIGYCOR RUM PUNCH Klasa Championów: SVARZEKOKS UP WITH PEOPLE SUKI Klasa Młodzieży: ANNLINE'S KNOCKOUT DESIGN Klasa Pośrednia: IMAGO'S GOLDGLITTER Klasa Otwarta: ANNLINE'S CRYSTAL JOY MELA OCZAJDUSZA Klasa Championów: FAIRY'S GIFT OVERJOYED ELF IMAGO'S XANTHOUSD VIXEN Klasa Weteranów: SVARZEKOKS IT'S UP TO YOU Quote
Noelani Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Czy ja moge prosic collie krotkowlose? Byly chyba 4.. Quote
Rambuś Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Proszę chociaż asty tylko kl. championow?plisssssssssss :( Quote
Recommended Posts