Musiałek Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='Noelani']A jest w tym czasie jakas fajna wystawa w Estonii? Nie wiem czy fajna bo tam jeszcze nigdy nie byłam :)) Estonia 02.09. National Show, Harju mk (info: +372 56 600924; vabariiklikklubi[at]gmail.com) dog 40€ / 625EEK albo 21.10 National Show, Rakvere (info: +372 52 19294; rksk@estpak.ee) Łotwa 10.09 krajówka Venspils 30 EURO http://www.dogs.lv/index.php?mode=exb&id=1&depart=470&sdepart=171 Quote
dorotal Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Co do wystaw to sa dwie wystawy spasowane: na Łotwie 14.10 w Valmierze http://www.dogs.lv/index.php?mode=exb&id=1&depart=476&sdepart=176 na Litwie 15.10 w Siauliai http://www.kinologija.lt/dogsen/show_details.php?ID=37 Quote
Musiałek Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 oooooooo super, bo na Litwie Blue mógłby już rozpocząć dorosły championat w klasie pośredniej Quote
SuperGosia Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 My sie nigdzie oprocz Litwy nie ruszamy, dopoki Kruszek nie skonczy Ch.Pl i nie dostaniemy dyplomu do lapek. Championat pewnie skonczy wrzesien/pazdziernik, ale dyplom :evil_lol: Juz sie piszemy na marcowa wystawe do Vilna (2007), jakby ktos obsady do busika szukal i trafil tutaj ;) Quote
Gracjana Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 pazdziernik to fajny miesiac :evil_lol: ... nie ma zadnych interesujacych wystaw w polsce...fajna by byla jakas lotwa czy estonia... Quote
Basik Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Simbik, a jest już gdzieś jakieś info o grudniowych? Quote
simbik Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Basik napisał(a):Simbik, a jest już gdzieś jakieś info o grudniowych? Narazie tylko telefon kontaktowy, ale jak cos więcej znajdę to tu zamieszczę :lol: . Quote
Bardotka Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 warg2003warg napisał(a):Ja też proszę o jakieś info. To wszyscy czekamy na info:)) Quote
erin Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Jestem pierwszy raz na forum, przeczytałam kilkadziesiąt stronek i nie mam pewności, czy mi się nie pokręciło: Ch.Litwy - 3 CAC /w tym jeden z międzynarod./ lub 5 CAC z krajówek, odstęp 1 rok CH. Łotwy i Estonii - 1 CAC /obojętnie z jakiej wystaw, ale dają 1 CAC na płeć/ i musi być Ch. Polski i jeszcze jakiegoś kraju Ch. Bałtyku - muszą być CH. Litwy, Łotwy i Estonii; ale kto przyznaje ten championat? Bardzo proszę o potwierdzenie lub sprostowanie pozdrawiam Teresa Quote
NNL-BC Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 oooooooo super, bo na Litwie Blue mógłby już rozpocząć dorosły championat w klasie pośredniej Iwona, Blue ma juz dorosly Ch.Lt. rozpoczety, na Litwie ukonczony Ch.Ml.Lt. liczy sie jako pierwszy CAC a rok zaczynasz liczyc od dnia kiedy pies ukonczyl Ml.Ch.Lt. Tak wiec krajowka na Litwie malo Ci daje... erin, zgadza sie co do ilosci CAC itd, nie wiem kto przyznaje Baltic.Ch. Pozdrawiam Ewa Quote
dorotal Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 O Ch Bałtyku mozna zwrocic sie do dowolnego z krajow baltyckich tzn. Litwa, Łotwa i Estonia, jesli sie ma wszystkie championaty z tych krajow. Reszta prawidlowa Quote
Musiałek Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 A ja właśnie przed chwilą odebrałam z poczty dyplom Młodzieżowego Championa Litwy :lol: :multi: :multi: czekałam równiutko 4 tygodnie :multi: :multi: Quote
Asiaczek Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 erin napisał(a):Jestem pierwszy raz na forum, przeczytałam kilkadziesiąt stronek i nie mam pewności, czy mi się nie pokręciło: Ch.Litwy - 3 CAC /w tym jeden z międzynarod./ lub 5 CAC z krajówek, odstęp 1 rok CH. Łotwy i Estonii - 1 CAC /obojętnie z jakiej wystaw, ale dają 1 CAC na płeć/ i musi być Ch. Polski i jeszcze jakiegoś kraju Ch. Bałtyku - muszą być CH. Litwy, Łotwy i Estonii; ale kto przyznaje ten championat? Bardzo proszę o potwierdzenie lub sprostowanie pozdrawiam Teresa Wszystko sie zgadza, ale jedno małe zprostowanie: nie ma championa Bałtyku (chyba). Ja spotkałam się z określeniem: Baltic Winner, a więc Zwycięzca Bałtyku. Pzdr. Quote
Dorota_Fiszer Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Ja sie spotkalam z takim tytulem,doroslym i mlodziezowym,ale tez nie wiem kto go nadaje? Tak jak w Skandynawii. Quote
Noelani Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Ze strony http://www.dogs.lv "If your dog is the Champion of 2 Baltic countries ( Estonia, Lithuania) and after it have received LV CAC sertificate at any Show in Latvia ( Special, National, International), You can confirm Baltic championship for him/her. The championship is confirmed a by a country, where You received last CAC." Quote
skubi Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Wczoraj w mojej skrzynce znalazłam dyplom Championa Estonii :lol: i fajną rozetkę (choć trochę pogniecioną) Teraz Vega jest już oficjalnie Championem Estonii !!! Quote
Zeliika Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 skubi napisał(a):Wczoraj w mojej skrzynce znalazłam dyplom Championa Estonii :lol: i fajną rozetkę (choć trochę pogniecioną) Teraz Vega jest już oficjalnie Championem Estonii !!! Gratulacje !!! :lol: Quote
Asiaczek Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 skubi napisał(a):Wczoraj w mojej skrzynce znalazłam dyplom Championa Estonii :lol: i fajną rozetkę (choć trochę pogniecioną) Teraz Vega jest już oficjalnie Championem Estonii !!! Ja już mam dwie takie rozetki i dyplomy w domku! A dla Ciebie i psiaka - gratulacje!!! pzdr. Quote
simbik Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 skubi napisał(a):Wczoraj w mojej skrzynce znalazłam dyplom Championa Estonii :lol: i fajną rozetkę (choć trochę pogniecioną) Teraz Vega jest już oficjalnie Championem Estonii !!! Gratulujemy również :multi: . Quote
Zeliika Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 A ja dzis dla odmiany na poczcie odebralam dyplom i rozetke Championa Litwy :multi: Ostatni wniosek zdobylismy 25/06. Quote
Asiaczek Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 No, piękna sprawa! Gratulacje!!!:multi: Pzdr. Quote
Recommended Posts