Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My sie nigdzie oprocz Litwy nie ruszamy, dopoki Kruszek nie skonczy Ch.Pl i nie dostaniemy dyplomu do lapek. Championat pewnie skonczy wrzesien/pazdziernik, ale dyplom :evil_lol:
Juz sie piszemy na marcowa wystawe do Vilna (2007), jakby ktos obsady do busika szukal i trafil tutaj ;)

Posted

Basik napisał(a):
Simbik, a jest już gdzieś jakieś info o grudniowych?

Narazie tylko telefon kontaktowy, ale jak cos więcej znajdę to tu zamieszczę :lol: .

Posted

Jestem pierwszy raz na forum, przeczytałam kilkadziesiąt stronek i nie mam pewności, czy mi się nie pokręciło:
Ch.Litwy - 3 CAC /w tym jeden z międzynarod./ lub 5 CAC z krajówek, odstęp 1 rok
CH. Łotwy i Estonii - 1 CAC /obojętnie z jakiej wystaw, ale dają 1 CAC na płeć/ i musi być Ch. Polski i jeszcze jakiegoś kraju
Ch. Bałtyku - muszą być CH. Litwy, Łotwy i Estonii; ale kto przyznaje ten championat?
Bardzo proszę o potwierdzenie lub sprostowanie
pozdrawiam
Teresa

Posted

oooooooo
super, bo na Litwie Blue mógłby już rozpocząć dorosły championat w klasie pośredniej

Iwona, Blue ma juz dorosly Ch.Lt. rozpoczety, na Litwie ukonczony Ch.Ml.Lt. liczy sie jako pierwszy CAC a rok zaczynasz liczyc od dnia kiedy pies ukonczyl Ml.Ch.Lt. Tak wiec krajowka na Litwie malo Ci daje...

erin, zgadza sie co do ilosci CAC itd, nie wiem kto przyznaje Baltic.Ch.

Pozdrawiam
Ewa

Posted

erin napisał(a):
Jestem pierwszy raz na forum, przeczytałam kilkadziesiąt stronek i nie mam pewności, czy mi się nie pokręciło:
Ch.Litwy - 3 CAC /w tym jeden z międzynarod./ lub 5 CAC z krajówek, odstęp 1 rok
CH. Łotwy i Estonii - 1 CAC /obojętnie z jakiej wystaw, ale dają 1 CAC na płeć/ i musi być Ch. Polski i jeszcze jakiegoś kraju
Ch. Bałtyku - muszą być CH. Litwy, Łotwy i Estonii; ale kto przyznaje ten championat?
Bardzo proszę o potwierdzenie lub sprostowanie
pozdrawiam
Teresa

Wszystko sie zgadza, ale jedno małe zprostowanie: nie ma championa Bałtyku (chyba). Ja spotkałam się z określeniem: Baltic Winner, a więc Zwycięzca Bałtyku.
Pzdr.

Posted

Ze strony http://www.dogs.lv

"If your dog is the Champion of 2 Baltic countries ( Estonia, Lithuania) and after it have received LV CAC sertificate at any Show in Latvia ( Special, National, International), You can confirm Baltic championship for him/her. The championship is confirmed a by a country, where You received last CAC."

Posted

Wczoraj w mojej skrzynce znalazłam dyplom Championa Estonii :lol: i fajną rozetkę (choć trochę pogniecioną)
Teraz Vega jest już oficjalnie Championem Estonii !!!

Posted

skubi napisał(a):
Wczoraj w mojej skrzynce znalazłam dyplom Championa Estonii :lol: i fajną rozetkę (choć trochę pogniecioną)

Gratulacje !!!
:lol:

Posted

skubi napisał(a):

Ja już mam dwie takie rozetki i dyplomy w domku!
A dla Ciebie i psiaka - gratulacje!!!
pzdr.

Posted

skubi napisał(a):

Gratulujemy również :multi: .