Basik Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Kurcze szkoda, a moze ktoś jeszcze był z Polski? Quote
dorotal Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Basik napisał(a):Gratki dla Dakarka i uśmiecham sie o stawkę labradorów :) psy mlodziez APOLLO DEWMIST DELIGHT VULKANAS TERIS FORZITIJA otwarta EMERSON REJENTOWKA SYLBAN GORSKA FANTAZJA suki mlodziez ARKA LIEPORIETIS MIRA MONTI BALZAMAS otwarta BETSI RAGAINE JAGA GORSKA FANTAZJA NENUORAMOS KLONDIKE SUMMER Quote
NNL-BC Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Czy jedzie ktos do UKMERGE 15.07.06 ??? Pozdrawiam Ewa Quote
wolfin Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Zeliika napisał(a):A kto jest teraz szefem? teras jest pani Ramune Kazlauskaite Quote
Noelani Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Kto mi powie jak sie otrzymuje dyplom Championa Lotwy? Czy jakies dokumenty sklada sie na miejscu czy sie dosyla? Ile to kosztuje i jak dlugo sie czeka i co tam jeszcze.. :) Quote
Zeliika Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 wolfin napisał(a):teras jest pani Ramune Kazlauskaite Nie spotkalam sie wczesniej z tym nazwiskiem przy okazji obsad sedziowskich na wystawach. Quote
askaa Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 warg2003warg napisał(a):Spis wystawców na Litwie zawsze znajduje w internecie. a ja nie mogę znaleźć :placz: Quote
Gracjana Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 ale na jaka wystawe?? Silute jeszcze nie ma...:shake: Quote
dorotal Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Na wystawe w Silute jeszcze w niedziele w Marjampolu zbierali zgloszenia Quote
askaa Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Gracjana napisał(a):ale na jaka wystawe?? Silute jeszcze nie ma...:shake: Gracjana chodzi mi właśnie o Silute. dzisiaj dzwoniłam i powiedzieli mi że wieczorem dzisiejszego dnia będzie na ich głównej stronie w dziale wystawy/silute. Quote
Gracjana Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 askaa napisał(a):Gracjana chodzi mi właśnie o Silute. dzisiaj dzwoniłam i powiedzieli mi że wieczorem dzisiejszego dnia będzie na ich głównej stronie w dziale wystawy/silute. jej!!:multi: naprawde?? to sie ciesze!! no wybieram sie.. i to moja pierwsza litwa...:oops: milo bedzie Cie poznac... a z czym sie wybierasz? ja z szetlandka...:razz: Quote
dorotal Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Juz sa rasy i spis wystawcow z Silute http://www.kinologija.lt/dogslt/show_details.php?ID=70 Quote
askaa Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Gracjana napisał(a):jej!!:multi: naprawde?? to sie ciesze!! no wybieram sie.. i to moja pierwsza litwa...:oops: milo bedzie Cie poznac... a z czym sie wybierasz? ja z szetlandka...:razz: to super, właśnie ze strony naliczyłam, że trochę z Polski nas będzie. Ja będę z mężem, synem i 2 samoyedami ale tylko 1 będzie wystawiany. Nocujecie gdzieś pod Silute czy jedziecie nocą prosto na wystawę Quote
askaa Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='dorotal']Juz sa rasy i spis wystawcow z Silute http://www.kinologija.lt/dogslt/show_details.php?ID=70 Dorotal wielkie dzięki :Cool!: Jak ty to znalazłaś to ja nie wiem,ja chyba jakaś "tępa" jestem :-( Quote
Gracjana Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 askaa napisał(a):to super, właśnie ze strony naliczyłam, że trochę z Polski nas będzie. Ja będę z mężem, synem i 2 samoyedami ale tylko 1 będzie wystawiany. Nocujecie gdzieś pod Silute czy jedziecie nocą prosto na wystawę ja jade razem z musialkowem.. (Iwonka, ciekawa jestem jak sie bluesik czuje..:-() i jedziemy prosto na wystawe.. Quote
dorotal Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 askaa napisał(a):Dorotal wielkie dzięki :Cool!: Jak ty to znalazłaś to ja nie wiem,ja chyba jakaś "tępa" jestem :-( Trzeba w pierwszej kolejnosci wchodzic na wersje litewska, a pozniej wybrac "parodos" i odpowiednia wystawe. Bo w wersji angielskiej jeszcze tego nie ma. Quote
askaa Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 dorotal napisał(a):Trzeba w pierwszej kolejnosci wchodzic na wersje litewska, a pozniej wybrac "parodos" i odpowiednia wystawe. Bo w wersji angielskiej jeszcze tego nie ma. Dorotal wielkie dzięki, na przyszłość już będę wiedziała Gracjana do zobaczenia w Silute :lol: My jedziemy dzień wcześniej przy okazji trochę pozwiedzać. Na wystawie jest mało psów, więc myślę, że łatwo będzie się odszukać. Quote
dorotal Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Przypominam ze wystawa Silute odbywa sie w Rusne. W tamtym roku byla zaraz za mostem nad Niemnem. Quote
Gracjana Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 ee.. okazalo sie ze iwona jedzie z mazur.. wiec raczej nie jade...:shake: bo tez nieznam nikogo z wawy lub okolic kto jedzie z kim mozna jechac... no chyba ze sie ktos tu na dogo zjawi... oczywiscie dokladam sie do paliwa.... Quote
Musiałek Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Witam Blue zakończył Młodziezowy Championa Litwy !!!! był 2 na BIS Juniorów i 5 na grupie !!! Gracjana, szkoda że nie przypomniałas się że chcesz ze mną jechać, ja urlop planowałam od 3 tygodni i niestety nic nie wiedziałam że ty chcesz ze mną jechać szczegolnie że widziałaś się ze mną w Krakowie i nic nie wspomniałaś :-( jest mi niezmierni przykro że tak się stało, ale to naprawdę nie moja wina :shake: Quote
Asiaczek Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Musiałek napisał(a):Witam Blue zakończył Młodziezowy Championa Litwy !!!! był 2 na BIS Juniorów i 5 na grupie !!! Gratulacje dla Blue!!! Chłopak się bardzo stara! Pzdr. Quote
Recommended Posts