Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ponieważ jest godzina dopiero 15 a finały mają zacząć się za dwie godziny rodzice zadecydowali, że nie czekamy dalej. Ide więc zapłacić i zostawić papiery na championa… a tu miła niespodzianka: za BOBa przysługuje jeszcze statuetka.
Dalej część nie wystawowa: jazda do Tallina, zwiedzanie miasta, wybrzeża estońskiego, przejazd do Łotwy, kąpiele w zatoce ryskiej, ominięcie miasta (z powodu 32 stopniowych upałów) przejazd na Litwę, biegunkowo/wymiotno/gorączkowe problemy siostry i niestety wymuszony tym szybszy powrót do domu. Najgorsze jest to, że teraz czuje się ona doskonale, a ja na zakończenie Championa Litwy muszę jeszcze poczekać

Posted

SKUBI, gratulacje !!! :multi: A opowieść bardzo fajna, trzymająca w napięciu i w sumie wróżąca, że może coś się nie udać, a tu takie miłe zakończenie! Fajnie!

Posted

jej!!!!!! ja tez gratuluje!!!!!!!!!:multi:
i mam pytanie czy jak jest napisane ze jest potrzebne jedno CAC (albo cacj) do ch. to znaczy ze moze byc male?? (z krajowej)
i druga sprawa czy litwa czesto daje spis wystawcow bo jedziemy do Silute i jestem ciekawa... ile nas bedzie...:evil_lol:

Posted

Dziękuję wszystkim za gratulacje :lol:

Mam nadzieje, że jednak uda się nam kończyń tego Ch.Litwy.
Jak by miał ktoś w planach jazde z lub przez 3miasto na którąś z tamtejszych wystaw i znalazł miejsce dla jednej osoby z suczką beardeda to niech o nas pamięta :lol:

Posted

Basik napisał(a):
Jeszcze raz gratulacje! Ja muszę na Litwe, ale dopiero w grudniu - tak nam mija rok...

mam z Afera tak samo, ale juz chyba na spokojnie sporbuje pojechac na jakas krajowke po nowym roku :-)

Posted

Gracjana napisał(a):
jej!!!!!! ja tez gratuluje!!!!!!!!!:multi:
i mam pytanie czy jak jest napisane ze jest potrzebne jedno CAC (albo cacj) do ch. to znaczy ze moze byc male?? (z krajowej)
i druga sprawa czy litwa czesto daje spis wystawcow bo jedziemy do Silute i jestem ciekawa... ile nas bedzie...:evil_lol:

Gracjana to pewnie się spotkamy w Silute, ja jadę zakończyć Mł Ch L i mam nadzieję że nam się uda. A jak nie to :angryy:

Posted

Basik napisał(a):
Pamiętam, pamiętam! Może pojedziemy jednak w grudniu, tak jak w zeszłym roku?

eee grudzien zapowiada sie niestety zbyt pracowicie a moze raczej zbyt kosztownie - jedziemy do Sztokholmu na Zw Szwecji, w tym roku pierwszy raz z psami, wiec niestety koszty wzrosna :(

Posted

Basik napisał(a):
Gratki dla Dakarka i uśmiecham sie o stawkę labradorów :)

Dzieki :)
Niestety nie mam katalogu, nie dokupilam.
Ale czarny labrador byl zwyciezca grupy i chyba 2 lub 3 na Bisie, przepiekny.