Asiaczek Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Jejku, Skubi, opis zaczęty tak tragicznie, skończył sie w sumie dobrze. Champion Estonii - super!!! W czym problem? Pzdr. Quote
skubi Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Ponieważ jest godzina dopiero 15 a finały mają zacząć się za dwie godziny rodzice zadecydowali, że nie czekamy dalej. Ide więc zapłacić i zostawić papiery na championa… a tu miła niespodzianka: za BOBa przysługuje jeszcze statuetka. Dalej część nie wystawowa: jazda do Tallina, zwiedzanie miasta, wybrzeża estońskiego, przejazd do Łotwy, kąpiele w zatoce ryskiej, ominięcie miasta (z powodu 32 stopniowych upałów) przejazd na Litwę, biegunkowo/wymiotno/gorączkowe problemy siostry i niestety wymuszony tym szybszy powrót do domu. Najgorsze jest to, że teraz czuje się ona doskonale, a ja na zakończenie Championa Litwy muszę jeszcze poczekać Quote
Martyna Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Gratulacje :D ech fajnie sie czyta takie sprawozdanka :) a Litwe jakos skonczysz w koncu to nie jest az taka odleglosc :) Quote
warg2003warg Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 :multi: Skubi gratulacje, ja też chcę skończyć ch. Litwy.Pojedziemy kiedyś razem, ale może bez Twojej siostry.Spotkamy się na wystawie litewskiej. Quote
jovi Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 SKUBI, gratulacje !!! :multi: A opowieść bardzo fajna, trzymająca w napięciu i w sumie wróżąca, że może coś się nie udać, a tu takie miłe zakończenie! Fajnie! Quote
Santy Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 My też mamy do skończenia champ.Litwy i najprawdopodobniej pojedziemy do Mariampola jesienią.Ale narazie czekamy na obsadę.;) Quote
Basik Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Jeszcze raz gratulacje! Ja muszę na Litwe, ale dopiero w grudniu - tak nam mija rok... Quote
Gracjana Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 jej!!!!!! ja tez gratuluje!!!!!!!!!:multi: i mam pytanie czy jak jest napisane ze jest potrzebne jedno CAC (albo cacj) do ch. to znaczy ze moze byc male?? (z krajowej) i druga sprawa czy litwa czesto daje spis wystawcow bo jedziemy do Silute i jestem ciekawa... ile nas bedzie...:evil_lol: Quote
warg2003warg Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Na Litwie to 3 lub 5 cac( cajc - nie wiem) potrzeba na ch.Litwy.No i przedział czasowy 1 rok pomiędzy pierwszym, a ostatnim cac.Dlatego my jedziemy jesienią. Quote
warg2003warg Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Spis wystawców na Litwie zawsze znajduje w internecie. Quote
skubi Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Dziękuję wszystkim za gratulacje :lol: Mam nadzieje, że jednak uda się nam kończyń tego Ch.Litwy. Jak by miał ktoś w planach jazde z lub przez 3miasto na którąś z tamtejszych wystaw i znalazł miejsce dla jednej osoby z suczką beardeda to niech o nas pamięta :lol: Quote
Martyna Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Basik napisał(a):Jeszcze raz gratulacje! Ja muszę na Litwe, ale dopiero w grudniu - tak nam mija rok... mam z Afera tak samo, ale juz chyba na spokojnie sporbuje pojechac na jakas krajowke po nowym roku :-) Quote
Basik Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Pamiętam, pamiętam! Może pojedziemy jednak w grudniu, tak jak w zeszłym roku? Quote
askaa Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Gracjana napisał(a):jej!!!!!! ja tez gratuluje!!!!!!!!!:multi: i mam pytanie czy jak jest napisane ze jest potrzebne jedno CAC (albo cacj) do ch. to znaczy ze moze byc male?? (z krajowej) i druga sprawa czy litwa czesto daje spis wystawcow bo jedziemy do Silute i jestem ciekawa... ile nas bedzie...:evil_lol: Gracjana to pewnie się spotkamy w Silute, ja jadę zakończyć Mł Ch L i mam nadzieję że nam się uda. A jak nie to :angryy: Quote
DCP_domowy Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 SKUBI - gratulacje dla kolejnego ch.Estonii mieszkającego w Gdyni !!!:multi: Quote
dorotal Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 warg2003warg napisał(a):Spis wystawców na Litwie zawsze znajduje w internecie. Nie zawsze ale coraz czesciej:lol: Quote
Zeliika Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Pochwale sie :) Dakar w Marijampolu byl Best of Group VI :) Udalo nam sie rowniez zakonczyc Championat Litwy. Quote
Asiaczek Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Ogromne gratulacje!!! cieszymy sie bardzo z sukcesów Twoich i Twojego Dakara. pzdr. Quote
dorotal Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 W IX grupie wygral chin szefowej litewskiego zwiazku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Basik Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Gratki dla Dakarka i uśmiecham sie o stawkę labradorów :) Quote
Martyna Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Basik napisał(a):Pamiętam, pamiętam! Może pojedziemy jednak w grudniu, tak jak w zeszłym roku? eee grudzien zapowiada sie niestety zbyt pracowicie a moze raczej zbyt kosztownie - jedziemy do Sztokholmu na Zw Szwecji, w tym roku pierwszy raz z psami, wiec niestety koszty wzrosna :( Quote
Martyna Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Zeliika napisał(a):Pochwale sie :) Dakar w Marijampolu byl Best of Group VI :) Udalo nam sie rowniez zakonczyc Championat Litwy. Gratulacje :multi: Quote
wolfin Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 dorotal napisał(a):W IX grupie wygral chin szefowej litewskiego zwiazku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: eee bywszej szefowej;) Quote
Zeliika Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Basik napisał(a):Gratki dla Dakarka i uśmiecham sie o stawkę labradorów :) Dzieki :) Niestety nie mam katalogu, nie dokupilam. Ale czarny labrador byl zwyciezca grupy i chyba 2 lub 3 na Bisie, przepiekny. Quote
Zeliika Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 wolfin napisał(a):eee bywszej szefowej;) A kto jest teraz szefem? Quote
Recommended Posts