Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardotka napisał(a):
A czy ma ktoś może jakąś mapkę i wie gdzie ta wystawa jest, albo może ktoś już tam był i może narysować dojazd na wystawę :cool3:

Oooooooooo, jaka ja pierdoła jestem:oops:

Posted

Martyna napisał(a):
to do zobaczenia :D wystawa chyba bedzie raczej mala, wiec jakos na siebie wpadniemy :D

JA będę ze standardowym zestawem czyli cardiganka i dozia łaciata:)

Posted

Bardotka napisał(a):
JA będę ze standardowym zestawem czyli cardiganka i dozia łaciata:)

Dorotko pamiętaj o moich staweczkach wiesz oczywiście jakich :evil_lol: Ehh jak ja marze sobie o wystawach zagranicznych :shake:

Posted

jo-jo napisał(a):
Dorotko pamiętaj o moich staweczkach wiesz oczywiście jakich :evil_lol: Ehh jak ja marze sobie o wystawach zagranicznych :shake:

Tak jest:):bluepaw:

Posted

NigdyNigdy napisał(a):
My też się w Alytusie planujemy wystawiać- dziś wieczorem kąpiel :evil_lol:
Trzymajcie kciuki kto nie jedzie, a kto jedzie- do zobaczenia, mam nadzieję :roll:

My - Asiaczki - mocno trzymamy!!! :lol:
I melduj po powrocie, co tam ugraliście. Czy nasze piękne weterany też powalczą?
Pzdr.

Posted

A ja wlasnie jestem w Suwalkach i jutro rano jedziemy na wystawe :-) nie wystawiam swoich burkow, wiec postaram sie zrobic troche zdjec - w zaleznosci od laskawosci mojej baterii :D

Posted

my juz jestesmy po :-) Wystawa zeby bylo smieszniej w srodku lasu, chyba jakiegos parku :D Dojechalysmy totalnym fartem, bo nawet nie znalysmy adresu :D Ale pozniej juz poszlo gladko:

wystawialam jednak mojego Tijakowskiego i zgarna Junior CAC i zacza Ml Ch Litwy :D i Geralt z Zaglebia (golden) CAC, BOS i zakonczyl Championat Litwy :D

Ringow bylo chyba cale 6 i niestety ustawione na betonie z masa porozbijanego szkla :( zdjec mam kilka, ale to jak wroce do domu :-)

aaa i poznalam Dorotal z rodzinka :D

Posted

Psy
otwarta
FUGAS PUIKUS MEDZIOKLIS
champion
CAIRO PUIKUS MEDZIOKLIS
suki
mlodziez
JARA PUIKUS MEDZIOKLIS
KERI UOSTINETOJAS
MISS ELLIE CHARIZMA
otwarta
ERA PUIKUS MEDZIOKLIS
EXA PUIKUS MEDZIOKLIS

Posted

[quote name='Asiaczek']Martyna - a gdzieś Ty była!? Tak tajemniczo piszesz...
Pzdr.

a sorry troche zakrecona jestem :-) myslalam ze to wynika z wczesniejszych postow :D mam dla Ciebie nawet zdjecie jakiegos basenji, ale to dopiero w poniedzialek :D jak wroce do domciu :D

Bylam a Alytus :)