Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pinkladies napisał(a):
Czy moze ktos jest w stanie udostepnic 1 miejsca w samochodzie? Mam malego psa ktory ma swoj maly kontenerek;)
"Nigdynigdy" czy nie byloby 1 miejsca dla Nas?

Obawiam się, że niestety nie- jedziemy w dwie osoby i w dwa sporawe psy (Husky), które zwykle jadą rozwalone na tylnym siedzeniu.
Ich tolerancja w stosunku do obcych psów (szczególnie małych) jest raczej średnia :roll:

Posted

pinkladies napisał(a):
ALYTUS zglos sie!

Czy sa osoby z Warszawy ktore tam jada?

Na razie nie mogę Ci powiedzieć, czy jedziemy, bo to zależy od tego, jak uda się nam teraz wyjazd do Wilna.
W razie czego, jechałabym samochodem typu Van z dwoma osobami, więc dla Ciebie miejsce byłoby.

• 1 month later...
Posted

[quote name='Zeliika']Czy ktos (moze Dorotal?) wybiera sie na wystawe do Marijampola (LT) 25/06 i ma jakies informacje o tej wystawie?
Mozliwe ze my.. gdzies by trzeba ten ch.lt skonczyc ;)

Posted

dorotal napisał(a):
Ja mam zamiar pojechac do Mariampola. Nawet wczoraj probowalam zdzwonic ale nikt nie odbieral.:shake:

A czy wlaczal sie sygnal faksu?
Mma pomysl, zeby wyslac wypisane standardowe polskie zgloszenie faksem (tak zrobilam w zeszlym roku na wystawe w Kownie w czerwcu, to byl ten sam organizator) i pies zostal przyjety. Placilam na wystawie.
Tylko tak czy inaczej warto dowiedziec sie, pod jakim adresem jest wystawa w samym Marjampolu i o ktorej godzinie.
O obsadzie sedziowskiej juz nawet nie marze...
Tez brakuje mi jednego malego CAC do championatu...

Posted

[LEFT]dziewczyny oświeccie mnie jako stałe bywalczynie w krajach Pribałtyki - co mogę osiągnąc i w jakim tempie na Litwie i w Estonii z moją Interką?
[/LEFT]

Posted

skubi napisał(a):
Udało się może komuś wyciągnąć jakieś informacje o wystawie w Mariampolu???

Dzisiaj dzwonilam. Do piatku oplata 25 Euro. Sedziowie z Białorusi.