Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dorotal napisał(a):
Nie jest mozliwe otrzymanie CH UA za 1 CAC jesli sie nie ma championatu jakiegoś kraju

Tak dzisiaj przeglądałam i mam pytanie. czy jeżeli będę miała np. Championat Mołdawii lub Litwy to czy za 1 CAC będę miała Championat UA? Czy CAC działa wstecz?

Posted

Z Championatem Ukrainy to sprawa nadal jest niewyjaśniona.

Z tego, co mi wiadomo, to trzeba mieć 1 CAC z wystawy w Kijowie i 3 z innych wystaw.

A czy działa wstecz? Nie wiem; my czekamy na wyniki "rozmów na szczycie" od wystawy we Lwowie (sierpień 2005 r.). Ale marne szanse...
Pzdr.

Posted

[quote name='gwiezdny-wyslannik']"Champion : 3 CAC (w tym przynajmniej 1 na wystawie międzynarodowej ) od 2 sędziów między pierwszym CAC a ostatnim CAC musi upłynąć 1 rok i 1 dzieńalbo 5 CAC od 3 sędziów, między pierwszym CAC a ostatnim CAC musi upłynąć 1 rok i 1 dzień, młodzieżowy championat Litwy liczy się jako 1 CAC, rok w takim przypadku zaczyna się od daty otrzymania ostatniego Zwycięstwa Młodzieży . "

Czy w mysl powyzszego, jesli moj pies otrzymal Ml. Ch. Lt 15.09.2005 to.... no wlasnie to co? :???:
Borys ma uzytki, czy to cos daje (w sensie zbierania CAC-ow)?

Posted

No ładnie!!! czyli d*** bo Blue na marcowa za młody do młodziezy :placz: ,w sierpniu chcielismy pojechać na Drakulę a w grudniu za stary na Młodzieżowego Championa :placz: !!!!!!!!!!! i co teraz ???? zrezygnować z Drakuli ???? :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

Przeciez wystaw litewskich jest pelno, a do mlodziezowego championatu nie jest konieczne zw. mlodziezy z miedzynarodowki :razz: . Ja w zeszlym roku dwoma psami zrobilam ml. ch. litwy tylko na krajowkach

Posted

:lol: dzięki za uświadomienie niedoświadczonej blondynki :lol: to my od kwietnia atakujemy Litwę!! :multi:

a czy możesz mi sprawdzic czy dużo na krajówkach jest owczarków australijskich????????????

Będe bardzooooooo wdzieczna!!

Posted

Musiałek! Czy owczarki australijskie to Australian Shepherd? Jeśli tak, to na krajowej w Wilnie 04.12. 2005 były tylko 3.
Natomiast wchodząc w link, który podała Dorotal, możesz sama sobie sprawdzić jaka jest stawka teraz w Kownie.

Posted

Owczarki austrailijskie
CACIB: Wilno -6, Troki - 0,
CAC: Wilno - 3, Siauliai - 0, Silute - 0, Wilno - 0, Ukmerge -0, Mariampol - 0, Kowno -0, Alytus- 0, Kowno - 0
Na CACIB Wilno byly
psy
szczeniaki
ALPINE RIVER BLUE ICE z Polski
KEEPSAKE INDEPENDENCE DAY - z Łotwy
junior
SENTIKKI DURAN DURAN - z Łotwy
otwarta
PROPWASH WISHING YOU WERE HERE - z Łotwy
suki
posrednia
PROPWASH SILMARIL - z Łotwy
Jak widac nie ma ich prawie wcale

Posted

dzięki dziewczyny!!!! w grudniu to i ja miałam byc :) niestety nie dojechałam :) ale byłam ciekawa czy na krajówkach sie pojawiają - jak widac nie ma.

a macie może stawkę z tej CAC-owej z Wilna??? dzieki wielkie

Tak sprawdzałam w Kownie i widziałam że nie ma, ale nie wiedziałam jak jest na innych.

Tak owczarek ausralijski to australian shepherd :lol:

jeszcze raz dzięki!!!

Posted

Podaję stawkę z Wilna (CAC) 04.12.2005:
PSY:
kl.szczeniąt:
KEEPSAKE INDEPENDENCE DAY
kl. championów:
BALT, RUS, BY CH PROPWASH WISHING YOU WERW HERE

sUKI:
kl. otwarta:
PROPWASH SILMARIL