Savannah Posted October 19, 2005 Author Posted October 19, 2005 Agasia napisał(a):Yee udalo sie wyslac kase do estoni :lol: Ale zwyczajnym przelewem i w sumie to sporo mnie wynioslo... :o Czekamy na papier :) super :wink: pochwal się jak dostaniesz :D Quote
dorotal Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Sa juz czesciowe informacje o 2xCACIB Wilno 11-12.03.2006 http://www.kinologija.lt/dokumentai/vilnius%202006%20kovas%20en.doc Quote
Zeliika Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Ja udzial w tej wystawie uzalezniam od tego, jak nam pojdzie teraz w grudniu. Bo gdyby udalo nam sie zdobyc wniosek, kolejny bedzie nam potrzebny zdobyty po 12/06/06. Quote
Musiałek Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Witam, czy ktos ma katalog z Wilna z zeszłego roku i tego roku z marca i mógłby mi podac stawki owczarków australijskich???? Quote
NigdyNigdy Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Musiałek napisał(a):Witam, czy ktos ma katalog z Wilna z zeszłego roku i tego roku z marca i mógłby mi podac stawki owczarków australijskich???? W grudniu, ani na międzynarodówce, ani na krajówce, nie było żadnego :roll: Bo rozumiem, że nie chodzi Ci o Australian Cattle Dog? 8) Tych były tylko dwa i to tylko na międzynarodówce. Quote
Musiałek Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 :) oczywiście chodzi mi o australian shepherd :lol: Quote
bongobongo Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 NigdyNigdy czy mogłabym Cię poprosić o stawkę staffików (staffordshire bull terrier)? Z góry pięknie dziękuję! :lol: :lol: :lol: Quote
NigdyNigdy Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Musiałek napisał(a)::) oczywiście chodzi mi o australian shepherd :lol: No, to tych nie było na żadnej z wystaw grudniowych :wink: bongobongo napisał(a):NigdyNigdy czy mogłabym Cię poprosić o stawkę staffików (staffordshire bull terrier)? Z góry pięknie dziękuję! Nie ma problemu, ino dotrę do domu, bo tam mam katalogi :D Dziś wieczorkiem wrzucę Ci stawkę Staffików (ale fajnie brzmi :lol: ) Quote
skubi Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 W marcu w Wilnie w tym roku na 2xCACIB były owczarki australijskie, w oba dni te same PSY pośrednia GLENHOUSE'S GRIZZLY BEAR championów SENTIKKI BLACK JACK SUKI młodzieży TRES COLORES JACQULINA pośrednia MARQUIS AMAZING MISS AMERICA Quote
NigdyNigdy Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Dobra, no to lecą Staffiki :wink: 4 grudnia 2004- wystawa międzynarodowa (sztuk 5) PSY- kl. młodzieży NIL PORT ERIN SUKI- kl.młodzieży OZY VALLAHALA SKYBOLT DORIS DAY SUKI- kl. pośrednia HEITER KRIEGER ALBA REGIA SUKI- kl. otwarta IRISH DANCER 5 grudnia 2004- wystawa krajowa (sztuk 1) SUKI- kl. młodzieży SKYBOLT DORIS DAY Nie za dużo :wink: Quote
Musiałek Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 NigdyNigdy a byłas tam w zeszłym roku na zimówce? jak było? pogoda i wrażenia? sprawdziłaś dokładnie - naprawdę nie było ani jednego aussie??!! Quote
bongobongo Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 NigdyNigdy bardzo dziękuję za stawkę staffiorków! Masz rację, dużo ich nie było :lol: Pozdr. Quote
NigdyNigdy Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Musiałek napisał(a):NigdyNigdy a byłas tam w zeszłym roku na zimówce? jak było? pogoda i wrażenia? Wrażenia, jak najbardziej pozytywne. Choć to dwie różne wystawy, w różnych miejscach oragnizowane. Na Międzynarodówce było co nieco ciasno (hala na targach LITEXPO), ale dało sę przeżyć :wink: Organizacja bardzo sprawna- bez zarzutów. Tylko panowie ochroniarze przy jednym z wejść mnie irytowali, ale to pikuś :wink: Krajówka odbywała się w nieco gorszej hali sportowej, ale za było bardzo przestrzennie i wygodnie. Nie wiem nawet, czy ogólnie na krajówce nie było lepiej :roll: Pogoda nam się trafiła całkiem możliwa. Co prawda padało (siąpiło) przez całą niemal drogę, ale było na plusie, więc tragedii nie było. Tylko w sobotę wieczorem chwycił mróz i się na parkingu zrobiła nieludzka ślizgawka, ale okazało się, że na mieście wszystko elegancko pososlone, więc bezpiecznie. Musiałek napisał(a):sprawdziłaś dokładnie - naprawdę nie było ani jednego aussie??!! No, cóż ja poradzę....? :roll: Ale mogę Ci jakiegoś wyczarować, jeśli bardzo chcesz :wink: bongobongo napisał(a):NigdyNigdy bardzo dziękuję za stawkę staffiorków! Cała przyjemność po mojej stronie :wink: Quote
skubi Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 NigdyNigdy, to w grudniu mieliście szczęście :wink: W marcu w drodze powrotnej śnieżyca na maxa praktycznie od samego wyjazdu z Wilna, nic nie było widać, wszędzie biało, drogi nie widać, tylko śnieg (w tym miejscu cześć i chwała należy się mojemu kierowcy, który cało i zdrowo dowiózł nas z powrotem) Quote
NigdyNigdy Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 skubi napisał(a):NigdyNigdy, to w grudniu mieliście szczęście :wink: W marcu w drodze powrotnej śnieżyca na maxa praktycznie od samego wyjazdu z Wilna, nic nie było widać, wszędzie biało, drogi nie widać, tylko śnieg (w tym miejscu cześć i chwała należy się mojemu kierowcy, który cało i zdrowo dowiózł nas z powrotem) No, ja szczerze powiedziawszy długo zastanawiałam się czy zgłaszać psy w grudniu, bo długa trasa w kiepskich warunkach to bardzo męcząca sprawa. Ale zgłosiłam, bo wyszłam z założenia, że nigyd nie wiadomo, jaka będzie w naszym rejonie pogoda. No i mieliśmy szczęście :lol: Może i w tym roku pogoda będzie łaskawa, bo jak nie to podróż będzie jakąś mordęgą :roll: Quote
Zeliika Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Kochani, pamietam, ze czesc osob nocowala w Wilnie przy okazji marcowych wystaw w hotelu Runmis. Dajcie znac prosze, jakie tam sa warunki? Quote
Martyna Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 cos mi chodzi po glowie, ze z dwoch Rumnisow zostal jeden i do tego albo jest nie czynny albo nie ma miejsc (raczej to pierwsze) :( z Rumnisia kieruja do jakiegos drozszego hotelu :/ my spimy jakies 15 km od Wilna, ale u polskiej rodziny (taki mini pensjonacik) i do tego pdobno super tereny spacerowe! zdaje sie, ze kobitka ma jeszcze jeden wolny dwu osobowy pokoj :-) ktos zainteresowany linkiem? Quote
Zeliika Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Martyna napisał(a):my spimy jakies 15 km od Wilna, ale u polskiej rodziny (taki mini pensjonacik) i do tego pdobno super tereny spacerowe! zdaje sie, ze kobitka ma jeszcze jeden wolny dwu osobowy pokoj :-) ktos zainteresowany linkiem? Tak, tak! Ja! :angel: Quote
skubi Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Daj linka, to powiem ci, czy to to samo miejsce, gdzie ja nocowałam w tym roku. Quote
Martyna Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 sorry, ze tak pozno! http://www.wilno.net Quote
Zeliika Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Dziekuje! Ale jednak nie skorzystam, bo wybieramy sie wieksza grupa znajomych. Jeszcze raz dzieki :) Quote
skubi Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 To ja w tym roku nocowałam w innym miejscu ale w tej samej wsi. Miejsce fajne, dookoła lasy, więc jest gdzie spokojnie wyjść z psem Quote
kaukazy Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Poproszę o stawkę kaukazów z grudniowego (krajowa i międzynarodowa ) i marcowego ( 2x CACIB ) Wilna Serdeczne dzięki Quote
skubi Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Jeśli chodzi ci o Kavkazskai Ovtcharka to mam stawke z 2xCACIB z marca z Wilna. W oba dni były te same psy PSY klasa młodzieży ALAPAR AKMENU GELE (LKD) klasa pośrednia AHTAR IZ ALEKSANDROVOI SLOBIDY TAMERLAN IZ GRADA VELIKOGO klasa otwarta AGA BEKAS LANKESA klasa championów ARMAN BARON SUKI klasa młodzieży VEGA AKMENU GELE (LKD) klasa pośrednia FORTUNA IZ OTCHEGO DOMA VEK VICTORIA klasa otwarta LALI IZ ALEKSANDROVOI SLOBIDY MORKOMAAN PIDGEGEOTTO klasa championów BORINA ECHINUS Quote
Recommended Posts