Agasia Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 gwiezdny-wyslannik napisał(a):Aha ;) A jak ogólnie wystawa? Bo myślę, że będę musiała się w przyszłym roku wybrać na jakieś krajówki na Litwie, bo trzeba Championat skończyć :wink: I my.. ;) Sluchajcie.. proboje wyslac pieniadze na ch.est i... ciagle jakies problemy.. :| okazalo sie ze przez neta nie moge, no to poszlam do zwyczajnego banku.. tam okazalo sie ze nr ma za malo cyfr... :| Wszystkie dane mam ze strony zk w estoni.. :| U was tez takie zamieszanie bylo? Quote
Chima Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 @Agasia Tak samo miałem - już nawet się troszkę zniechęciłem, ale dostałem potwierdzenie, że dostanę papierek w ciągu 2 tygodni to już za chwilę - więc czekam. Kasę przelałem kontem internetowym i za drugim razem doszło...ciekawe...czy się doczekam... :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
Agasia Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 A w jakim banku masz to konto internetowe? W inteligo to ponoc nie mozliwe.. :-? Quote
Chima Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 @Agasia W multibanku...jakoś się udało...chyba, jak będę już miał championat w ręku to potwierdzę...do tego czasu im nie ufam za bardzo... Quote
króliczek Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Ja zapłaciłam na miejscu :D I Championacik też już mam.Czekałam ok miesiąca ,bo w EKL zabrakło rozetek.Musicie bowiem wiedzieć ,że oprócz dyplomu przysyłają także piękną rozetę :D Quote
dorotal Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Ja czekam na 3 ml. championaty estoni i 1 ml. baltic. Zlozylam na wystawie w Keila jakis miesiac temu Quote
Agasia Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Gdybym ja nie zapomniala ze mozna zglosic na wystawie... :lol: Jutro 2 czesc bojow w banku.. musze miec ta rozetke 8) Znaczy championat :P Quote
skubi Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 dorotal była bym bardzo, bardzo wdzięczna za stawke bearded collie z wystawy w Siauliai Quote
dorotal Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Psy szczeniaki MEMORYLANE KIXX YOUR ACT Suki otwarta ABC KIAORA Quote
skubi Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 dzięki :D Mogła byś jeszcze napisać więcej o piesku w szczeniakach: rodzice, data urodzenia. Czy jest on w rękach litewskich? (jeśli tak, to jest to najprawdopodobniej pierwszy litweski beardie) Quote
dorotal Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 jest z finskim numerem rodowodu, data ur. 31.03.05, ojciec DIOTIMA SEA SCOUT matka FIN JCH MEMORYLANE ONEDER WOMAN Hodowca Brusin , wlascicielka Dijakovska z Wilna Quote
Dorota_Fiszer Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Slicznie dziekuje za stawke goldenow :D Quote
dorotal Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 beagle Psy szczeniaki BOURNEHOUSE MASTERCHEF junior ESTRLLEST VOLDEMAR HAIDAS MIUKO SIELA otwarta FORTIBUS AYERS ROCK champion HESSIN VIGTOR suki szczeniaki JARA PUIKUS MEDZIOKLIS KUMA UOSTINETOJAS junior DINNER SAN SANTORTI HEBE MISKO SIELAHERA MISKO SIELA otwarta ERDA PUIKUS MEDZIOKLIS Quote
króliczek Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Dorotal mogę poprosić o stawkę sharpków z wystawy w Siauliai ??-były tylko dwa :D Napisz nam coś więcej na temat samej wystawy ,obiektu na którym się odbywała oraz wrażeń ogólnych 8) Quote
dorotal Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 tylko 2 :o To chyba patrzylas na inna stawke. Samych psow jest 2 ale suk sporo wiecej Psy otwarta IND KNAVE OF HARTS LEMTIS Suki baby CHERRY LIUTO GARBE junior BENITA ANTALGELE CELISTINA GIRGZDANTIS SUOLAS HATORA NUO BABRUNGO HIRANA NUO BABRUNGO SONA LAUMES JUOSTA otwarta ADELINA ASAKA SHADOW VILTIES ISSIPILDYMAS FOSTA VILBENO ISTAKA VALENTINO SCHASTIE TEYCHER Quote
AGATA I BRIARD Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 :lilangel: Bogdan - pamiętasz o mojej prośbie ???... ciągle jest aktualna :wink: pozdrawiam :) Quote
dorotal Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Co do wystawy, odbywala sie ona w hali sportowej, ringi dosc znosne jak na hale, mozna bylo bez problemow ustawic sie i dawalo sie przejsc obok, psow ogolem bylo 625. Ja przyjechalam dosc wczesnie wiec jeszcze zalapalam sie na strzezony parking platny 3,5 lita, a reszta musiala stawiac samochody na pobliskich uliczkach. za wystawe wedlug moich wyliczen mialam zaplacic 85 Euro, a chcieli ode mnie tylko 65. :D Skoro chca zebym dala mniej to w porzadku. Sedzina Povilaitiene sedziowala sprawnie, robila co prawda przerwy ale rasy szly zgodnie z czasami na ringu. AGATA I BRIARD napisał(a)::lilangel: Bogdan - pamiętasz o mojej prośbie ???... ciągle jest aktualna :wink: pozdrawiam :) tak pamietam, zadzwonie do Wegier wieczorem. Quote
AGATA I BRIARD Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 :buzi: więc czekam na Waszego maila ! :angel: dzięki :-))) Quote
króliczek Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Te dwa shar-pki mam stąd: - http://www.kinologija.lt/dokumentai/laikai.doc Nie wiedziałam ,że można jeszcze coś dopisać w międzyczasie 8) Dzięki w takim razie za te dodatkowe (i jak tu wierzyć w katalogi przedwystawowe). Quote
dorotal Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 W katologi przedwystawowe trzeba wierzyc. Ty patrzysz na numer ringu 8) a nie numer poczatkowy i koncowy psow Quote
króliczek Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Haaaaa,haaaa,haaaaa-jasne !!!! :lol: Masz rację ,to wszystko wina pośpiechu,haaaa,haaaa :lol: :lol: :lol: Quote
Agasia Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Yee udalo sie wyslac kase do estoni :lol: Ale zwyczajnym przelewem i w sumie to sporo mnie wynioslo... :o Czekamy na papier :) Quote
Recommended Posts