Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gwiezdny-wyslannik napisał(a):
Aha ;) A jak ogólnie wystawa? Bo myślę, że będę musiała się w przyszłym roku wybrać na jakieś krajówki na Litwie, bo trzeba Championat skończyć :wink:

I my.. ;)

Sluchajcie.. proboje wyslac pieniadze na ch.est i... ciagle jakies problemy.. :| okazalo sie ze przez neta nie moge, no to poszlam do zwyczajnego banku.. tam okazalo sie ze nr ma za malo cyfr... :| Wszystkie dane mam ze strony zk w estoni.. :| U was tez takie zamieszanie bylo?

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

@Agasia

Tak samo miałem - już nawet się troszkę zniechęciłem, ale dostałem potwierdzenie, że dostanę papierek w ciągu 2 tygodni to już za chwilę - więc czekam. Kasę przelałem kontem internetowym i za drugim razem doszło...ciekawe...czy się doczekam... :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted

Ja zapłaciłam na miejscu :D I Championacik też już mam.Czekałam ok miesiąca ,bo w EKL zabrakło rozetek.Musicie bowiem wiedzieć ,że oprócz dyplomu przysyłają także piękną rozetę :D

Posted

dzięki :D
Mogła byś jeszcze napisać więcej o piesku w szczeniakach: rodzice, data urodzenia. Czy jest on w rękach litewskich? (jeśli tak, to jest to najprawdopodobniej pierwszy litweski beardie)

Posted

beagle
Psy
szczeniaki
BOURNEHOUSE MASTERCHEF
junior
ESTRLLEST VOLDEMAR
HAIDAS MIUKO SIELA
otwarta
FORTIBUS AYERS ROCK
champion
HESSIN VIGTOR
suki
szczeniaki
JARA PUIKUS MEDZIOKLIS
KUMA UOSTINETOJAS
junior
DINNER SAN SANTORTI
HEBE MISKO SIELAHERA MISKO SIELA
otwarta
ERDA PUIKUS MEDZIOKLIS

Posted

Dorotal mogę poprosić o stawkę sharpków z wystawy w Siauliai ??-były tylko dwa :D
Napisz nam coś więcej na temat samej wystawy ,obiektu na którym się odbywała oraz wrażeń ogólnych 8)

Posted

tylko 2 :o To chyba patrzylas na inna stawke. Samych psow jest 2 ale suk sporo wiecej
Psy
otwarta
IND
KNAVE OF HARTS LEMTIS

Suki
baby
CHERRY LIUTO GARBE
junior
BENITA ANTALGELE
CELISTINA GIRGZDANTIS SUOLAS
HATORA NUO BABRUNGO
HIRANA NUO BABRUNGO
SONA LAUMES JUOSTA
otwarta
ADELINA
ASAKA SHADOW VILTIES ISSIPILDYMAS
FOSTA VILBENO ISTAKA
VALENTINO SCHASTIE TEYCHER

Posted

Co do wystawy, odbywala sie ona w hali sportowej, ringi dosc znosne jak na hale, mozna bylo bez problemow ustawic sie i dawalo sie przejsc obok, psow ogolem bylo 625. Ja przyjechalam dosc wczesnie wiec jeszcze zalapalam sie na strzezony parking platny 3,5 lita, a reszta musiala stawiac samochody na pobliskich uliczkach. za wystawe wedlug moich wyliczen mialam zaplacic 85 Euro, a chcieli ode mnie tylko 65. :D Skoro chca zebym dala mniej to w porzadku. Sedzina Povilaitiene sedziowala sprawnie, robila co prawda przerwy ale rasy szly zgodnie z czasami na ringu.

AGATA I BRIARD napisał(a):
:lilangel:
Bogdan - pamiętasz o mojej prośbie ???... ciągle jest aktualna :wink:

pozdrawiam :)

tak pamietam, zadzwonie do Wegier wieczorem.