gwiezdny-wyslannik Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 No to mój piesek jest Championem UA ;) Quote
króliczek Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Zaraz,zaraz lepiej się tak nie rozpędzajcie :wink: Gdy wystawa we Lwowie dobiegła końca nasza "silna grupa pod wezwaniem"jako jedyna została żeby oblewać sukces.Wtedy też miałyśmy lużną rozmowę z osobami "zamieszanymi" w organizację wystawy i znającymi układy polsko-ukraińskie.Dogoworka, o której piszecie rzeczywiście ma szansę wejść w życie i wtedy zdobyty CAC -nie przepada i "zamienia się" w CH UA.Ale.....może tak się zdarzyć ,że niestety nie będzie żadnej dogaworki między w/w państwami i niestety ,żeby uzyskać tytuł CHUA trzeba będzie wybrać się na Ukrainę jeszcze kilka razy. Lepiej więc nie zapeszać i cierpliwie czekać na ową dogovorkę :D .Ja tzrymam kciuki ,żeby się udało Quote
gwiezdny-wyslannik Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 No mam nadzieję, że wszystko się uda. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 WAŻNE - Potrzebuje pilnie nr faxu do Silute nr - (650) 27 303 nie odpowiada, a do dzisiaj są zgłoszenia na wystawę :/ Quote
dorotal Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Jakby ktos byl zainteresowany rozpiska ringow z ilosciami psów CAC Keila 10.09(Estonia) http://www.kennelliit.ee/est/yritused/naitused/keila_ringide_ajakava_2005.doc?sess_admin=c2f2b23dac6c099b87032325365ed131 CAC Kowno(Litwa) 11.09 http://www.kinologija.lt/dokumentai/laikai.pdf CAC Ventspils(Łotwa) 11.09 http://www.dogs.lv/en_ringi063.php Quote
króliczek Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Wiesz DOROTAL , Ty to naprawdę złota kobieta jesteś :D Quote
dorotal Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Z Keili przywiozlam Fela - JCAC , ukonczony ml. ch estonii i baltic ml. ch Vidor - JCAC, BOB Z Ventspils Fellis - JCAC Vidor - JCAC, BOB Vidor ma 2 ml championaty odroczone(Estonia, Łotwa) az gdzies zdobede championat Quote
Draczyn Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 dorotal napisał(a):Z Keili przywiozlam Fela - JCAC , ukonczony ml. ch estonii i baltic ml. ch Vidor - JCAC, BOB Z Ventspils Fellis - JCAC Vidor - JCAC, BOB Vidor ma 2 ml championaty odroczone(Estonia, Łotwa) az gdzies zdobede championatDorota wielkie gratulacje, znowu same zwycięstwa. Idziesz jak burza - to spaniałe, ogromnie się cieszę GRATULACJE Quote
skubi Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 dorotal GRATULACJE!!! Jak będziesz miała chwile czasu, napisz mi jakie bearded collie były zgłoszone na te wystawy. Quote
dorotal Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 W Ventspils byly na pewno bo mam na zdjeciach z par. Quote
dorotal Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Beared collie Ventspils psy champion NO'NONSENSE'S CAMELOT suki posrednia NO'NONSENSE'S DIANA otwarta ABC KIAORA w Keili psy champion CEETAN MUSTAN SATELY Quote
kaukazy Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Dorota wielkie gratulacje.To cieszy ,że Polska też się liczy w światowej kynologii. Jak bedziesz mogła to poproszę stawkę kaukazów. Z góry dziękuję Quote
ofca Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Dorota wielkie gratulacje!Widze ze tak jak my miałaś pracowity weekend;) bardzo ładnie prosze o stawkę alaskanów i samoyedów. pozdrawiam iwona Quote
truflaistrucel Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Dorotal - gratulacje! ( ja akurat o stwkae nie prosze :lol: :lol: :lol: Quote
dorotal Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 kaukazy napisał(a):Dorota wielkie gratulacje.To cieszy ,że Polska też się liczy w światowej kynologii. Jak bedziesz mogła to poproszę stawkę kaukazów. Z góry dziękuję Keila psy junior CALVIN otwarta TEREK suki otwarta PESAPARKI LITA MADONNA Ventspils pies junior FLASH IZ GRADA VELIKOGO suka posrednia STOLICNAJA STUCKA IZ SVETLOGO DOMA ofcaa napisał(a):Dorota wielkie gratulacje!Widze ze tak jak my miałaś pracowity weekend;) bardzo ładnie prosze o stawkę alaskanów i samoyedów. pozdrawiam iwona alaskany Keila pies otwarta ARAK suki junior HELLERKANTRI HEI-HEI HELLERKANTRI HESSEX otwarta MINESOTA HUK AMAROK Ventspils pies junior SANFORD DEL BIAGIO suki szczenie ANJU DVASIU VEDLYS otwarta DUMA HUK AMAROK Samojedy Ventspils pies champion AMACHO OF XAMBA YOSHI AND US suki junior AKIRA KENVENTAKI Keila psy junior SAMITE PICCOLO posrednia WINTERFUN suka junior SAMITE PAIVITAR Quote
ofca Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Dziękuje bardzo! pozdrawiam i jeszcze raz gratulacje Quote
pszym Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Gratulacje! Ja się też pochwalę - my z Kowna wróciliśmy z Mł.Ch.Lt dla naszego goldena. :lol: i CACem oraz BOBem dla foksa... Quote
Zeliika Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Gratulacje dla wszystkich zwyciezcow. Mam pytanie - czy na Litwie placac za wystawe na wystawie wysokosc oplaty zalezy od terminu zgloszenia? Quote
pszym Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Ja do dzisiaj nie mogę sie połapać o co chodzi w tych opłatach. Jak byliśmy na klubówkach w Trokach to miałem naszykowane za jednego 35 E i za drugiego 25 E. Na wystawie zapłaciłem chyba 30 i 25 E. W niedzielę w Kownie miałem przygotowane po 40E ( tak było w zgłoszeniu ), nie wiem dlaczego wzięli ode mnie za jednego psa 30 a za drugiego 35 E... Quote
skubi Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 dorotal, dzięki za stawkę i za zdjęcie. :D :D :D Quote
dorotal Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Wystawa w Silute( ale odbywa sie w Rusne) Rozpiska ringow z czasami http://www.kinologija.lt/dokumentai/laikai%20s.pdf Wlasciciele http://www.kinologija.lt/dokumentai/savininkai%20s.pdf Quote
Savannah Posted September 15, 2005 Author Posted September 15, 2005 Dorotal, czy mogłabym Cię prosic o stawke Siberian Husky z wystawy w Marupe? oraz tych ostatnich co byłas, juz straciłam rachube :) bardzo bardzo prosze. z wystawy w Marupe widziałam fotki, ciekawa jestem jaka była tam stawka, i wogóle. bardzo prosze :) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Mam pytanie czy mając Ch.Pl, Ch.Rus, Ch.Slowacji, Ch.UA, Ch.Blr można trzema CAC'ami i odstępnem 6 miesięcznym między pierwszym a ostatnim zrobić Championat Litwy? Quote
dorotal Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 gwiezdny-wyslannik napisał(a):Mam pytanie czy mając Ch.Pl, Ch.Rus, Ch.Slowacji, Ch.UA, Ch.Blr można trzema CAC'ami i odstępnem 6 miesięcznym między pierwszym a ostatnim zrobić Championat Litwy? Nie nie mozna. Musi byc roczny odstep. Jedyna krotsza metoda to przez wykorzystanie Ml. Ch Litwy, gdyz wtedy rok sie liczy od ostatniego zw. ml. (CACJ) Savannah napisał(a):Dorotal, czy mogłabym Cię prosic o stawke Siberian Husky z wystawy w Marupe? oraz tych ostatnich co byłas, juz straciłam rachube :) bardzo bardzo prosze. z wystawy w Marupe widziałam fotki, ciekawa jestem jaka była tam stawka, i wogóle. bardzo prosze :) Marupe (lotwa) suki junior BELLA KRIS'STELLA posrednia STEPHENWOLFS FLORIDASUNSHINE Ventspils(lotwa) pies otwarta KONUVERES COUNTRY INDIAN suka junior BELLA KRIS'STELLA Keila(estonia) psy junior KARAI otwarta KONUVERES COUNTRY INDIAN Wilno(litwa) pies baby SAFFRON FORTUNATUS suka baby TUNDRA Z TARNAWSKIEJ RIWIERY Quote
dorotal Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 W Silute Vidor dostal CACJ, BOB Troche ciekawostek z finalow w grupie V byly 3 psy: chow chow, siberian husky i alaskan. Te dwa pierwsze zaczely byc agresywne wzgledem siebie, co zgodnie z znanym przyslowiem ( gdzie dwoch sie bije to trzeci korzysta) skonczylo zwyciestwem alaskana W grupie VI beagle po zrobieniu dwoch kolek dla publicznosci :D zaliczyl 1 miejsce, gdyz byl jedyny z grupy. Gratulacje dla kauzkazow w parach zajely 2 miejsce I chyba tez kaukaz byl 2 na grupie, ale tu moge sie mylic. Quote
Recommended Posts