Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zaraz,zaraz lepiej się tak nie rozpędzajcie :wink: Gdy wystawa we Lwowie dobiegła końca nasza "silna grupa pod wezwaniem"jako jedyna została żeby oblewać sukces.Wtedy też miałyśmy lużną rozmowę z osobami "zamieszanymi" w organizację wystawy i znającymi układy polsko-ukraińskie.Dogoworka, o której piszecie rzeczywiście ma szansę wejść w życie i wtedy zdobyty CAC -nie przepada i "zamienia się" w CH UA.Ale.....może tak się zdarzyć ,że niestety nie będzie żadnej dogaworki między w/w państwami i niestety ,żeby uzyskać tytuł CHUA trzeba będzie wybrać się na Ukrainę jeszcze kilka razy.
Lepiej więc nie zapeszać i cierpliwie czekać na ową dogovorkę :D .Ja tzrymam kciuki ,żeby się udało

Posted

Z Keili przywiozlam
Fela - JCAC , ukonczony ml. ch estonii i baltic ml. ch
Vidor - JCAC, BOB
Z Ventspils
Fellis - JCAC
Vidor - JCAC, BOB
Vidor ma 2 ml championaty odroczone(Estonia, Łotwa) az gdzies zdobede championat

Posted

dorotal napisał(a):
Z Keili przywiozlam
Fela - JCAC , ukonczony ml. ch estonii i baltic ml. ch
Vidor - JCAC, BOB
Z Ventspils
Fellis - JCAC
Vidor - JCAC, BOB
Vidor ma 2 ml championaty odroczone(Estonia, Łotwa) az gdzies zdobede championat
Dorota wielkie gratulacje, znowu same zwycięstwa. Idziesz jak burza - to spaniałe, ogromnie się cieszę GRATULACJE

Posted

Dorota wielkie gratulacje!Widze ze tak jak my miałaś pracowity weekend;)
bardzo ładnie prosze o stawkę alaskanów i samoyedów.
pozdrawiam iwona

Posted

kaukazy napisał(a):
Dorota wielkie gratulacje.To cieszy ,że Polska też się liczy w światowej kynologii.
Jak bedziesz mogła to poproszę stawkę kaukazów.
Z góry dziękuję

Keila
psy
junior
CALVIN
otwarta
TEREK
suki otwarta
PESAPARKI LITA MADONNA
Ventspils
pies junior
FLASH IZ GRADA VELIKOGO
suka posrednia
STOLICNAJA STUCKA IZ SVETLOGO DOMA

ofcaa napisał(a):
Dorota wielkie gratulacje!Widze ze tak jak my miałaś pracowity weekend;)
bardzo ładnie prosze o stawkę alaskanów i samoyedów.
pozdrawiam iwona

alaskany
Keila
pies otwarta
ARAK
suki
junior
HELLERKANTRI HEI-HEI
HELLERKANTRI HESSEX
otwarta
MINESOTA HUK AMAROK

Ventspils
pies junior
SANFORD DEL BIAGIO
suki
szczenie
ANJU DVASIU VEDLYS
otwarta
DUMA HUK AMAROK

Samojedy
Ventspils
pies champion
AMACHO OF XAMBA YOSHI AND US
suki junior
AKIRA KENVENTAKI

Keila
psy
junior
SAMITE PICCOLO
posrednia
WINTERFUN
suka junior
SAMITE PAIVITAR

Posted

Ja do dzisiaj nie mogę sie połapać o co chodzi w tych opłatach. Jak byliśmy na klubówkach w Trokach to miałem naszykowane za jednego 35 E i za drugiego 25 E. Na wystawie zapłaciłem chyba 30 i 25 E.
W niedzielę w Kownie miałem przygotowane po 40E ( tak było w zgłoszeniu ), nie wiem dlaczego wzięli ode mnie za jednego psa 30 a za drugiego 35 E...

Posted

Dorotal, czy mogłabym Cię prosic o stawke Siberian Husky z wystawy w Marupe? oraz tych ostatnich co byłas, juz straciłam rachube :) bardzo bardzo prosze. z wystawy w Marupe widziałam fotki, ciekawa jestem jaka była tam stawka, i wogóle. bardzo prosze :)

Posted

gwiezdny-wyslannik napisał(a):
Mam pytanie czy mając Ch.Pl, Ch.Rus, Ch.Slowacji, Ch.UA, Ch.Blr można trzema CAC'ami i odstępnem 6 miesięcznym między pierwszym a ostatnim zrobić Championat Litwy?

Nie nie mozna. Musi byc roczny odstep. Jedyna krotsza metoda to przez wykorzystanie Ml. Ch Litwy, gdyz wtedy rok sie liczy od ostatniego zw. ml. (CACJ)

Savannah napisał(a):
Dorotal, czy mogłabym Cię prosic o stawke Siberian Husky z wystawy w Marupe? oraz tych ostatnich co byłas, juz straciłam rachube :) bardzo bardzo prosze. z wystawy w Marupe widziałam fotki, ciekawa jestem jaka była tam stawka, i wogóle. bardzo prosze :)

Marupe (lotwa)
suki
junior
BELLA KRIS'STELLA
posrednia
STEPHENWOLFS FLORIDASUNSHINE

Ventspils(lotwa)
pies otwarta
KONUVERES COUNTRY INDIAN
suka junior
BELLA KRIS'STELLA

Keila(estonia)
psy
junior
KARAI
otwarta
KONUVERES COUNTRY INDIAN

Wilno(litwa)
pies baby
SAFFRON FORTUNATUS
suka baby
TUNDRA Z TARNAWSKIEJ RIWIERY

Posted

W Silute Vidor dostal CACJ, BOB
Troche ciekawostek z finalow
w grupie V byly 3 psy: chow chow, siberian husky i alaskan. Te dwa pierwsze zaczely byc agresywne wzgledem siebie, co zgodnie z znanym przyslowiem ( gdzie dwoch sie bije to trzeci korzysta) skonczylo zwyciestwem alaskana
W grupie VI beagle po zrobieniu dwoch kolek dla publicznosci :D zaliczyl 1 miejsce, gdyz byl jedyny z grupy.
Gratulacje dla kauzkazow w parach zajely 2 miejsce
I chyba tez kaukaz byl 2 na grupie, ale tu moge sie mylic.