Dorota_Fiszer Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 My tez juz wrocilismy :D Fiszer Cac i CACIB i BOO :D :D A wiec mamy intera (tylko musimy poprawic konkurs) oraz championat Lotwy (czesciowo).Okazalo sie,ze championat Lotwy mozna otrzymac 1 wnioskiem,ale nie jesli pies jest championem Polski. Po zrobieniu jakiegokolwiek championatu (to nieprawda,ze musi to byc Litwa,Estonia albo Rosja) musze doslac dokumenty i wtedy wystawia mi championat Lotwy - nie musze jechac drugi raz. Quote
dorotal Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Wrocilam z wystawy w Marupe(Łotwa). Fellis - JCAC, BOB, ukonczony Ml. Championat Łotwy :D . na BOG po selekcji zostalo 6 pieskow( w tym moj king) na 5 miejsc. Niestety moj king byl 6 :( Quote
króliczek Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Dorota & Fisher Dorotal Gratuluję dziewczyny.Znowu piękny polski akcent na Łotwie. Mam zamiar wybrać się na tam już lada moment ,tylko zastanawiam się czy do Championa Łotwy potrzebny jest CAC z międzynarodowej czy wystarczy z krajówki .Bo jeśli z międzynarodowej to muszę się wstrzymać z wyjazdem(lada moment :wink: ) i poczkać dopiero do RYGI :-? Quote
dorotal Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Obojetnie jaki CAC wystarcza do championatu Łotwy Wydaje mi sie ze tylko ja bylam z Polski na wystawie w Marupe. Z polskich akcentow rodesian z polskiej hodowli byl 2 na grupie. Mam sporo fotek z BOG, pozniej powrzucam Quote
dorotal Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 sznaucery 2 na grupie hodowlanej pierwsza grupa BOG cos dla milosnikow siberian husky i jeszcze raz dla nich - BOG IV rodesjanow BOG II dalmatynczykow BOG I seterow BOG V i kingow :D Quote
pszym Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Witam, A czy ktoś się wybiera 27.08 do Wilna na CACówkę? 8) Quote
dorotal Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 To chyba sa srednie - Mittelschnauzer czarne psy junior GRATTIS GREY BLACK PEARL suki otwarta KJARA BLACK OF FAVORITS pieprz i sol psy szczeniaki MIHAN MERITAHTI junior GRAEME DOTT DEJORT champion JETAIME TALHI RARITET suki junior GLAMOUR GRACE DEJORT Quote
Asdf Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Witam, Czy mógłby mi ktoś powtórzyć jakie są wymogi aby psiak był Championem Ukrainy? Czy jest możliwe, aby psiak nie będący Ch żadnego kraju po dostaniu jednego CAC na wystawie rangi CACIB stał się Ch. Ukrainy?? Z góry dziękuje za odpowiedz. Pozdrawiam serdecznie. Quote
Agasia Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 A więc ja mam pytanie... Mamy CAC z Estoni oraz CAC z Łotwy... jak gdzie i co wyslac, aby wyrobiono mi te championaty ... ? :) jestem ciemna w tych sprawach :oops: Quote
dorotal Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 [quote name='Artik&Shapali']Witam, Czy mógłby mi ktoś powtórzyć jakie są wymogi aby psiak był Championem Ukrainy? Czy jest możliwe, aby psiak nie będący Ch żadnego kraju po dostaniu jednego CAC na wystawie rangi CACIB stał się Ch. Ukrainy?? Z góry dziękuje za odpowiedz. Pozdrawiam serdecznie. U mnie na stronie www.spaniel.pl sa opisane zasady championatow. Na Ukrainie: 4 CAC ( w tym jeden wystaw w Kijowie) albo 2 CAC z wystaw kwietniowych w Kijowie Nie jest mozliwe otrzymanie CH UA za 1 CAC jesli sie nie ma championatu jakiegoś kraju [quote name='Agasia']A więc ja mam pytanie... Mamy CAC z Estoni oraz CAC z Łotwy... jak gdzie i co wyslac, aby wyrobiono mi te championaty ... ? :) jestem ciemna w tych sprawach :oops: championat estonski wplacic 22 Euro ( tu masz oplaty http://www.kennelliit.ee/eng/pricelist), wyslac wszystko kopie: potwierdzenia zaplaty, championatu, rodowodu, karty ocen, kartki z CAC na adres z tej strony http://www.kennelliit.ee/eng/office [quote name='Agasia']A więc ja mam pytanie... Mamy CAC z Estoni oraz CAC z Łotwy... jak gdzie i co wyslac, aby wyrobiono mi te championaty ... ? :) jestem ciemna w tych sprawach :oops: Łotwa - znam ceny championatow mlodziezowych: 10 Euro bez rozety, 15 Euro z rozeta. wydaje sie ze za dorosly 20 Euro. najlepiej wyslij zapytanie ile masz zaplacic na adres lkf@apollo.lv , wyslac wszystko kopie: potwierdzenia zaplaty, championatu( nie polskiego!!!!!), rodowodu, karty ocen, kartki z CAC na adres Daugavgrivas str., 6 Riga, LV-1048 LATVIA Quote
Asdf Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 [quote name='dorotal'][quote name='Artik&Shapali']Witam, Czy mógłby mi ktoś powtórzyć jakie są wymogi aby psiak był Championem Ukrainy? Czy jest możliwe, aby psiak nie będący Ch żadnego kraju po dostaniu jednego CAC na wystawie rangi CACIB stał się Ch. Ukrainy?? Z góry dziękuje za odpowiedz. Pozdrawiam serdecznie. U mnie na stronie www.spaniel.pl sa opisane zasady championatow. Na Ukrainie: 4 CAC ( w tym jeden wystaw w Kijowie) albo 2 CAC z wystaw kwietniowych w Kijowie Nie jest mozliwe otrzymanie CH UA za 1 CAC jesli sie nie ma championatu jakiegoś kraju Bardzo dziękuje za pomoc. Quote
Sonya-Nero Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 [quote name='pszym']Witam, A czy ktoś się wybiera 27.08 do Wilna na CACówkę? 8) My też :D Czy dotarły do was potwierdzenia przyjęcia na wystawę? jest już rozpiska ringów http://vsmb.tinklapis.lt/LT.htm następnie "Klubo naujienos" i "VŠMB visų veislių šunų parodos ringų tvarkaraščiai" Quote
pszym Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Potwierdzenia brak, muszę jeszcze zadzwonić do nich jezeli nie przyjdą do czwartku... Quote
dorotal Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Na wystawie w Wilnie Vidor - JCAC, BOB. British Taste - JCAC Quote
króliczek Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Gratuluję(już jak zwykle :wink: ) :klacz: :klacz: i tradycyjnie proszę o stawkę ,już chyba wiesz czego/kogo:D Quote
Martyna Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Gratulacje :D a ja jestem odcieta od komorki i nie wiem jak poszlo mojej flacio-goldeniej ekipie :( a jeszcze Estonie chyba jutro maja zaliczyc :-) Quote
dorotal Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Shar pei Psy puppy ARIJUS KELIO PRADZIA junior MENGON VESLIANA otwarta AXTER SUNLIGHT VILTIES ISSIPILDYMAS BRIUS MONSTRIUKAS suki puppy ANGIS KELIO PRADZIA BENITA ANTALGELE otwarta NIGERA GARZDELE Quote
króliczek Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Bardzo dziękuję Dorotal-ku :D Czy wiesz już, którego odbędzie się podwójna wystawa wileńska (mówię oczywiście o przyszłym roku).Zastanawiam się czy wypadnie choć jeden dzień póżniej niż tegoroczna -ponieważ w tym czasie upływa nam rok i jeden dzień..... :wink: Chciałabym połaczyć przyjemne z pożytecznym :fadein: Quote
pszym Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Martyna napisał(a):Gratulacje :D a ja jestem odcieta od komorki i nie wiem jak poszlo mojej flacio-goldeniej ekipie :( a jeszcze Estonie chyba jutro maja zaliczyc :-) Witam, My też wróciliśmy z Wilna, Nasz Borys Zw.Mł i NJwR - brakuje nam tylko jednego Zw.Mł do skończenia Mł.Ch.Lt. Dorota z Fiszem wzięła CAC ( rasy nie mogła, bo sędziowała Białorusinka...A Fisz był wg. mnie lepszy...). Flaty, hmm... Martyna - Vasco nie był wystawiany, Vanta - Zw. Mł. Vasa - CAC i rasę Jeżeli coś pokręciłem to przepraszam, ale było trochę zamieszania a dziewczyny miały przed sobą jeszcze 600 km do Tallina ( nie zostały na BISach) . Swoją drogą to medal dla nich za te podróże... Quote
Sonya-Nero Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 gratulacje dla zwycięzców My też już wróciliśmy :D nasze pudle Lucky: BOB, ukończony championat Litwy, BOG IX-III miejsce, Bercik: BOB Quote
nikit1 Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Gratulacje! Mieliśmy podejśc i się przywitac z dogomaniakami, ale jak zwykle zamieszanie i potem jak był czas to trzeba było wracac... Quote
skubi Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Ma ktoś informacje o noclegach w Rydze lub okolicach: jakieś tanie hotele, pokoje, domki czy pole namiotowe. Była bym też wdzięczna za wszelkie informacje o wystawach na łotwie, stanie dróg, itp. Quote
króliczek Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 SKUBI- może ten link ci się do czegoś przyda :wink: http://www.rigathisweek.lv/index.php?&p=1&pp=8&psp=37 Quote
Recommended Posts