kaukazy Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Bardzo Proszę o stawkę kaukazów. z góry serdecznie dziękuję Quote
dorotal Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 kaukazy napisał(a):Bardzo Proszę o stawkę kaukazów. z góry serdecznie dziękuję Psy junior DAGON BARONAS FLASH IZ GRADA VELIKOGO champion BARON suki posrednia LALI IZ ALEKSANDROVOI SLOBODY otwarta PARK VIKARI ULMIRA SOBBORIKO AKIRA PSYLLA napisał(a):a czy posokowce bawarskie jakieś były ? jak tak, to bardzo ładnie proszę o stawke :) Nie bylo Z Rygi przywiezlismy: Leos - JCAC, NPwR Felicita - JCAC, BOB Quote
Savannah Posted August 15, 2005 Author Posted August 15, 2005 dorotal napisał(a):Z Rygi przywiezlismy: Leos - JCAC, NPwR Felicita - JCAC, BOB No to gratulacje, kolejny Bob do kolekcji :wink: Dorotal, a podałabys stawke SH na wystawie w Rydze, wiem tylko że było 5 sh, nazwe, rodzice i właściciel, proszeee :) Pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
PSYLLA Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 dorotal napisał(a):Z Rygi przywiezlismy: Leos - JCAC, NPwR Felicita - JCAC, BOB Gratuluje :D i dziękuje za info o posokowcach Quote
dorotal Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Savannah napisał(a):Dorotal, a podałabys stawke SH na wystawie w Rydze, wiem tylko że było 5 sh, nazwe, rodzice i właściciel, proszeee :) Pozdrawiam Lidka i Villarica Ryga psy junior KARAI - o. KRISTARI'S FIRELITBYCHIPSAHOY m. ZHOLLY , w. Geller KONUVERES EUROPEAN TIGER - o. ARCTIC BLUE WINTER KONUVERES ARCTIC AURORA Presa otwarta MARIO VIND STELL - o. ZIBVEN VIND ROBIN m. STELLA w. Rukmans suki junior BELL KRIS'STELLA - o. o. KRISTARI'S FIRELITBYCHIPSAHOY m. STELLA w. Avotins posrednia SARIOLA ZHOZEFINA - o. VST S AKULOVOY GORY m. HONDA S GOLUBOY ZVEZDI w.Rumkans Vaimela psy junior KARAI Quote
Draczyn Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Gratulacje dla wszystkich wystawców, a przedewszystkim dla DorotaL i Gorzła, Dorota, a możęy tak podać stawkę buldożków na Ozdobnych i do towarzystwa Quote
Chima Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 @Draczyn Dzieki Pani Krystyno... 8) 8) 8) Wystawa w Rydze bardzo mi się podobała - w porównaniu z Sopotem zdecydowanie lepsza jakość...napewno pojadę tam jeszcze nie raz... Quote
Draczyn Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 DorotaL, a czy mogłabym ponowić prośbę o stawkę buldożków, tylko już może na naszych stronach w 9ej grupie Quote
paolinka Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Hehe ja ponownie prosze o Beagle i Pointery.... ;) Quote
Savannah Posted August 15, 2005 Author Posted August 15, 2005 dorotal napisał(a):Savannah napisał(a):Dorotal, a podałabys stawke SH na wystawie w Rydze, wiem tylko że było 5 sh, nazwe, rodzice i właściciel, proszeee :) Pozdrawiam Lidka i Villarica Ryga psy junior KARAI - o. KRISTARI'S FIRELITBYCHIPSAHOY m. ZHOLLY , w. Geller KONUVERES EUROPEAN TIGER - o. ARCTIC BLUE WINTER KONUVERES ARCTIC AURORA Presa otwarta MARIO VIND STELL - o. ZIBVEN VIND ROBIN m. STELLA w. Rukmans suki junior BELL KRIS'STELLA - o. o. KRISTARI'S FIRELITBYCHIPSAHOY m. STELLA w. Avotins posrednia SARIOLA ZHOZEFINA - o. VST S AKULOVOY GORY m. HONDA S GOLUBOY ZVEZDI w.Rumkans Vaimela psy junior KARAI dzięki :) Pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
dorotal Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 gwiezdny-wyslannik napisał(a):Moge prosić o Setereczki? ;) Na zwyklej bylo 2 razy wiecej seterow niz na miedzynarodowce RYGA Psy junior IRISH MELODY ONYX EYES MERLINS RAFELI posrednia DUNSWOOD GENISTA suki junior DUNSWOOD GENISTA uzytkowa IRISH MELODY THOUSAND KISSES NIE PLACZ KIEDY ODJADE Z ARISLANDU VAIMELA Psy junior KARMINO MADE EXPLORER posrednia FIELD OF DREAMS BOOGIE NIGHTS VINCA THORE FRODO BAGGINS otwarta IRISH MELODY THUNDER BOY SUMMERSWEET ARTISTIQUE suki junior KARMINO MADE ENIGMA posrednia SOUL PROVIDER STEFFY VINCA THORE FLYING FINN otwarta IRISH MELODY TENDER LOVE uzytkowa IRISH MELODY TRUE FRIEND SIGN OF CONSTANCY ZIZETTE paolinka napisał(a):Hehe ja ponownie prosze o Beagle i Pointery.... ;) Ryga Pointer psy junior ALIMNI EUROPOS MITAS ARI BEY EUROPOS MITAS suki junior REDZINA Beagle - mam nawet wyniki psy junior 657 DROGO SANFORTI -DOSK 1, JCAC, BOB 658 ESTRELLEST VOLDEMAR - DOSK 2 champion 659 DARES ZNAD PICHNY - DOSK 1 suki junior 660 DINNER SAN SANFORTI - BDB 2 661 PEIKONPOJAN DEE-SISSY - DOSK 1, JCAC, BOO beagle Vaimela psy junior - ESTRELLEST VOLLI pies champion - DARES ZNAD PICHNY suki junior - ESTRELLEST VANESSA skubi napisał(a):gorzała, jak się już wyśpisz, sprawdzisz czy były jakieś bearded collie? suki otwarta ABC KIAORA Quote
Agasia Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 My z Estoni przywiezlismy CAC, BOB i BOG :lol: A Ryga... hmm... taki pech ze 3 minutki przed wejsciem na ring mojego psica ugryzla pszczola.. (ktorych na wystawie byla masa..) pies na ringu nie dal sie dotknac, nie biegal, nie stal... ;) Sedzina nie potrafila zrozumiec ze go osa ugryzla i cud ze nas nie zdyskwalifikowala 8) I chociaz stawka wizualnie byla gorsza niz w Estoni - musimy zadowolic sie CACIBem ktory i tak jest dla mnie czyms wielkim patrzac na zachowanie i Snoopa i sedziny ;) A PONik z ktorym bylismy Estonia - CAC,BOB,BOG BIS 2!! :D Ryga - BOG IV :) Quote
Savannah Posted August 15, 2005 Author Posted August 15, 2005 Agasia napisał(a):My z Estoni przywiezlismy CAC, BOB i BOG :lol: A Ryga... hmm... taki pech ze 3 minutki przed wejsciem na ring mojego psica ugryzla pszczola.. (ktorych na wystawie byla masa..) pies na ringu nie dal sie dotknac, nie biegal, nie stal... ;) Sedzina nie potrafila zrozumiec ze go osa ugryzla i cud ze nas nie zdyskwalifikowala 8) I chociaz stawka wizualnie byla gorsza niz w Estoni - musimy zadowolic sie CACIBem ktory i tak jest dla mnie czyms wielkim patrzac na zachowanie i Snoopa i sedziny ;) A PONik z ktorym bylismy Estonia - CAC,BOB,BOG BIS 2!! :D Ryga - BOG IV :) no to gratulacje :) nimniej niwięcej psiak musi byc dobry, skoro mimo trudnosci dostał Caciba :angel: Pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
truflaistrucel Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Agaisa - gratulacje! Przekaz tez gratulacje dla PONa Wigora :D Czy byly jeszcze jakeis PONy? Quote
Agasia Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Nie bylo ;) A w Estoni nawet jedna sedzina nie wiedziala co to za rasa... :lol: Quote
Martyna Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Agasia Gratulacje :-)))) skrobniesz mi flat coat coated retrievery z Esti Lotwy ? Dzieki :-) AAa i dodam, ze Dorota goldenowa dojechala z Fiszerkiem i skonczyla intera ;-) Quote
Agasia Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Flatki z Rygi : pies otwarta Fin.ch Heilurihannan Mysteryman suczki otwarta Fin&Est.Ch Heilurihannan Kiss of Fire suczki champ. Pl.Ch All-Annaisaknel Top Estonia : suczki mlodziez Majakkasaaren Camomilla suczki weteranki Multi.CH Viltin Tyyne Quote
Martyna Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 dzieki wielkie :-))) wlasnie bylam ciekawa jaka konkurencje miala polska suczka - cos sie nie odzywaja po powrocie :( Quote
króliczek Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Agasia -gratulację i poproszę (bardzo ładnie) o stawkę i sędziego z Łotwy-chodzi o shar-pki oczywiście :D :P Quote
Agasia Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Skoro tak ladnie prosisz... ;) pies champ. Silvestra Haus Hit Vashington suczki posrednia: Ervin's Happy House Sicret Victoria Rojal Sapphire Morning Glory Wszystkie z Estoni ;) A mam jeszcze fotke sharpeiki z Estoni - zrobiona przypadkiem, bo bardzo zalecala sie do mojego beagle ;) --> http://img330.imageshack.us/img330/3033/zdjecie0571ai.jpg Quote
króliczek Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Bo ładny chłopak z niego..... :wink: Dzięki AGASIA,tylko sędziego nie napisałaś :( Quote
Recommended Posts