Martyna Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 pszym napisał(a):Witajcie, Wróciliśmy w nocy z klubówki terierów i retrieverów z Trok. Super wystawa, tylko lało przez cały dzień... W każdym razie przywieźliśmy dla foksa pierwszy litewski CAC i zwycięztwo klubu Litwy, a dla goldena mł. zwycięstwo klubu Litwy i 3 III miejsce na BIS junior. :lol: aaaa gratulacje :-))))) BRAWO :D Quote
dorotal Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Na obydwu wystawach Bajka-a od pysi oprysi dostala CAC w klasie championow Quote
Zeliika Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Gratulacje dla Wsztsystkich! My rowniez wykonalismy plan, choc w strugach deszczu - CAJC i Junior Baltic Winner. Quote
lonka Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Dla wszystkich polskich wystawców gratulacji!!!!!Moja Bologna rozpoczeła Ch.Litwy. :wink: Quote
PSYLLA Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Dla wszystkich wielkie barawa za sukcesy. I przy okazji proszę o stawkę posokowców bawarskich (wiem, że były 3 z Polski) i sędziego. Quote
Chima Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 @psylla Wiem tylko ,że wszystko włącznie z grupą wzięła Guinnes Hazba Była też piąta na BIS-ie. Quote
dorotal Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 PSYLLA napisał(a):Dla wszystkich wielkie barawa za sukcesy. I przy okazji proszę o stawkę posokowców bawarskich (wiem, że były 3 z Polski) i sędziego. Psy posrednia BINGO MEDZIOTOJAS uzytkowa RASMUS Z KLANU POSOKOWCOW weteran BRAVO HAZBA Suki uzytkowa TEQUILLA HAZBA champion GINESS HAZBA HAZBA byla tez zgloszona na grupe hodowlana Quote
PSYLLA Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 dzięki dorotal, a możesz mi jeszcze powiedzieć kto sedziował posokowce Quote
TANANA Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 :D Wszystkim gratulujemy! to my sie tez pochwalimy CAC, CACIB, Baltic Winner 2005, BOB Tanana YUPIK UNKAS :laola: Unkas ukonczyl Championat Litwy!!! a poza tym wiele przezyc automobilowych :))) :wink: Quote
dorotal Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 PSYLLA napisał(a):dzięki dorotal, a możesz mi jeszcze powiedzieć kto sedziował posokowce Kari Jarvinen - Finlandia Quote
truflaistrucel Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Posokowiec z hod. Hazba wygral Grupe, niestety nie wiem ktory. pozdr Ula Quote
kasiaak Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 My też się troszkę pochwalimy chociaż plan wykonany na 50% Na ulewnym CACIBie II miejsce ale za to na klubowej następnego dnia Młodzieżowe zwycięstwo klubu i najlepszy junior :) gratulacje dla wszystkich, szczególnie tych zmokniętych Quote
gwiezdny-wyslannik Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Dla wszystkich gratulacje! Mogłabym prosić o stawkę seterów irlandzkich? ;) Quote
dorotal Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Setery Psy juniory CHIC CHOIX OAKFIELD UNTAS ALLGEI WOLLIT otwarta CHIC CHOIX KINGSTON VICARY'S YEDIDAH championi KARMINO CASSADOR suki otwarta KARMINO MADE ETERNITY Quote
Chima Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 @All Właśnie wróciliśmy z Chesiem z Rygi. Byłem pierwszy raz, wystawa mała, ale fajnie zorganizowana, dobre psy i dobra obsada. Dowiedziałem się też, że zmieniły się zasady przyznawania championatu Łotwy - jeżeli ktoś nie ma championatu Estonii, Litwy lub Rsji potrzebuje już nie jednego, a 3 CAC-ów Łotewskich. Nasz Polski Championat się nie liczy. Mam akurat te championaty, a więc w moim przypadku nie ma sprawy zrobiłem to co sobie założyłem, ale nie wiem czy wszyscy o tym wiedzą...jeżeli nie mogą być rozczarowania. Wg bardzo miłej Pani w sekretariacie jest to uzgodnione z naszym Związkowym szefem Panem A. M. :-? :-? :-? Quote
Martyna Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 oooo super!! jestes druga osoba, ktora to potwierdza wiec git :-) Quote
paolinka Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 Gratulacje!! Poprosze o stawke Beagli i Pointerów :) Quote
Chima Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 @martyna Wczoraj to potwerdzili mi w sekretariacie podczas opłaty...za championat...więc info sprawdzone, ale nie wiedziałem o tym wcześniej. @paolinka muszę się wyspać jeżeli do tej pory nikt nie poda stawki to będę pamiętał... Quote
skubi Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 gorzała, jak się już wyśpisz, sprawdzisz czy były jakieś bearded collie? Quote
gwiezdny-wyslannik Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 Był jeden Bearded. P.S Napisz mi na gg jak wyniki z Sopotu - 6444422. Quote
PSYLLA Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 a czy posokowce bawarskie jakieś były ? jak tak, to bardzo ładnie proszę o stawke :) Quote
Recommended Posts