Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pszym napisał(a):
Witajcie,
Wróciliśmy w nocy z klubówki terierów i retrieverów z Trok. Super wystawa, tylko lało przez cały dzień...
W każdym razie przywieźliśmy dla foksa pierwszy litewski CAC i zwycięztwo klubu Litwy, a dla goldena mł. zwycięstwo klubu Litwy i 3 III miejsce na BIS junior. :lol:

aaaa gratulacje :-))))) BRAWO :D

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PSYLLA napisał(a):
Dla wszystkich wielkie barawa za sukcesy. I przy okazji proszę o stawkę posokowców bawarskich (wiem, że były 3 z Polski) i sędziego.

Psy
posrednia
BINGO MEDZIOTOJAS
uzytkowa
RASMUS Z KLANU POSOKOWCOW
weteran
BRAVO HAZBA
Suki
uzytkowa
TEQUILLA HAZBA
champion
GINESS HAZBA

HAZBA byla tez zgloszona na grupe hodowlana

Posted

:D Wszystkim gratulujemy!
to my sie tez pochwalimy
CAC, CACIB, Baltic Winner 2005, BOB Tanana YUPIK UNKAS
:laola:
Unkas ukonczyl Championat Litwy!!!

a poza tym wiele przezyc automobilowych :))) :wink:

Posted

My też się troszkę pochwalimy chociaż plan wykonany na 50%
Na ulewnym CACIBie II miejsce ale za to na klubowej następnego dnia Młodzieżowe zwycięstwo klubu i najlepszy junior :)

gratulacje dla wszystkich, szczególnie tych zmokniętych

Posted

@All

Właśnie wróciliśmy z Chesiem z Rygi. Byłem pierwszy raz, wystawa mała, ale fajnie zorganizowana, dobre psy i dobra obsada.
Dowiedziałem się też, że zmieniły się zasady przyznawania championatu Łotwy - jeżeli ktoś nie ma championatu Estonii, Litwy lub Rsji potrzebuje już nie jednego, a 3 CAC-ów Łotewskich. Nasz Polski Championat się nie liczy. Mam akurat te championaty, a więc w moim przypadku nie ma sprawy zrobiłem to co sobie założyłem, ale nie wiem czy wszyscy o tym wiedzą...jeżeli nie mogą być rozczarowania. Wg bardzo miłej Pani w sekretariacie jest to uzgodnione z naszym Związkowym szefem Panem A. M. :-? :-? :-?

Posted

@martyna

Wczoraj to potwerdzili mi w sekretariacie podczas opłaty...za championat...więc info sprawdzone, ale nie wiedziałem o tym wcześniej.

@paolinka

muszę się wyspać jeżeli do tej pory nikt nie poda stawki to będę pamiętał...