PARSONRK Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 I tzw d*pa, zgłosiłam, a nie pojadę nawet jakbym chciała - nóżkę sobie uszkodziłam...i na minimum tydzień uziemiona jestem.....w kolejny weekend Bydgoszcz - pojechac pojadę, ale nie wiem czy dam rade wystawić....echhh Zgłaszam się na czerwcowy Tallin....nie tu, to tu :cool3: Iod razu pytam ma może ktoś miejsce dla 1 osoby i 1-2 psów(parsonków) mogę dojechać np do Wa-wy zapomniałam - na NIEDZIELĘ ;) (gr I, III, VIII, IX, X) Quote
simbik Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Czy ktoś się orientuje, czy nadal można płacić za krajówki na Litwie na miejscu ? Czy poszli w ślady międzynarodówek? Chodzi mi głównie o Alytus, Jonavę i Kowno. Quote
Musiałek Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Jak im w mailu napiszesz ze gwarantujesz zapłate to tak Quote
simbik Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Musiałek napisał(a):Jak im w mailu napiszesz ze gwarantujesz zapłate to tak Czyli tak jak dawniej :lol:. Dziękuję za informację. Quote
simbik Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Nie znalazłam wątku o lutowym Panavezys, a właśnie zauważyłam że pojawił się plan sędziowania i lista wystawców. Dla zainteresowanych: plan sędziowania lista wystawców Quote
narisowa Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 my się wybieramy:) razem z pudlicą królewską z białegostoku:) Quote
piotrjan Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Czy ktoś z wybierających się do Panavezys otrzymał jakieś potwierdzenia ? Quote
dorotal Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Litwini z krajówek nie maja w zwyczaju wysylac potwierdzen. Jesli jestes w internetowym spisie wystawcow to znaczy ze ciebie przyjeli. A widze ze jestes w spisie wystawcow z dwoma psami ;) Quote
piotrjan Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 dorotal napisał(a):Litwini z krajówek nie maja w zwyczaju wysylac potwierdzen. Kowno w tym roku chyba wysyłało ! Pzdr Quote
narisowa Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 piotrjan napisał(a):Czy ktoś z wybierających się do Panavezys otrzymał jakieś potwierdzenia ? my nie dostaliśmy:shake: ale jesteśmy na spisie:lol: Quote
dorotal Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 piotrjan napisał(a):Kowno w tym roku chyba wysyłało ! Pzdr przynajmniej do mnie Kowno w tym roku na pewno nie wysylalo. Quote
piotrjan Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Czy ktoś wie jakie warunki wystawowe są w Panavezys ? Quote
narisowa Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 piotrjan napisał(a):Czy ktoś wie jakie warunki wystawowe są w Panavezys ? simbik była w ub. roku. hala jak to hala - ciasnawo i problemy z parkowaniem. ponoć pod samą halą jest zakaz + mało miejsca, trzeba parkować w bocznych uliczkach. obok wystawy sporo terenów zielonych. tyle wiem od kasi. Quote
simbik Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Tu się zaczynają zdjęcia z finałów z zeszłego roku mojego autorstwa :cool3: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33936&page=6 to można co nieco podpatrzeć. Hale ciasnawe ale ringi moim zdaniem dość duże, szczególnie w tej bocznej hali gdzie była głównie II grupa (z niej fotek nie mam - tzn. takich z rzutem na całą halę, tam dość ciemno było). A z tym parkowaniem to jest tak, że jak byk jest znak zakaz wjazdu, ale wszyscy wjeżdżają (my też wjechaliśmy :evil_lol:). W zeszłym roku mandatów nie było, ale dwa lata temu podobno łapali równo. Generalnie chyba lepiej być w miarę wcześniej i ze względu na parking i miejsce na hali - bo szczególnie w głównej dużo go nie ma. Quote
piotrjan Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Dzięki za info ! Jeśli takie warunki panują w Panavezys , to wyjeżdzamy o godzinę wcześniej !!! Quote
piotrjan Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 narisowa napisał(a):my się wybieramy:) razem z pudlicą królewską z białegostoku:) Narisowa , to Ty czy pudlica jest z Białegostoku . Masz takie ciekawe plany wyjazdów ! Quote
narisowa Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 piotrjan napisał(a):Narisowa , to Ty czy pudlica jest z Białegostoku . Masz takie ciekawe plany wyjazdów ! ja z lublina z gordonem, a koleżanka z białegostoku z pudlem:lol: Quote
dorotal Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Ja wczoraj byłam ze swoimi kingami w Panevezys Othmese Celtic Victory - JCAC, ukończony mł. ch Litwy :lol: Etna Rubinowy Skarb - JCAC Bella Rubinowy Skarb - CAC Bloom Rubinowy Skarb - CAC Vidor King de la Bascka - CAC, BOB W konkursach finałowych Grupa hodowlana Rubinowy Skarb - III miejsce :lol::lol::lol: Reproduktor Vidor King de la Bacska - I miejsce :lol::lol::lol: PS. Gdy dojezdzałam(22.20) do Białegostoku jakies 10 km przed Białymstokiem zrobił sie korek, bo był wypadek. Musiałam sie zawrócic i wrociłam do domu 23.30:shake: Quote
simbik Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='dorotal']Ja wczoraj byłam ze swoimi kingami w Panevezys Othmese Celtic Victory - JCAC, ukończony mł. ch Litwy :lol: Etna Rubinowy Skarb - JCAC Bella Rubinowy Skarb - CAC Bloom Rubinowy Skarb - CAC Vidor King de la Bascka - CAC, BOB W konkursach finałowych Grupa hodowlana Rubinowy Skarb - III miejsce :lol::lol::lol: Reproduktor Vidor King de la Bacska - I miejsce :lol::lol::lol: [SIZE="4"]Gratulacje :klacz::klacz::klacz:. A jak poszło reszcie polskiej ekipy :lol:? Quote
.ania Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Bardzo proszę o stawkę dużych pudli/ standard poodle/ Quote
dorotal Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Gordon Narisowej IV miejsce na grupie Syberian husky III miejsce na BIS Juniorów Nowofunland I miejsce w II grupie Quote
narisowa Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 dorotal napisał(a): Gdy dojezdzałam(22.20) do Białegostoku jakies 10 km przed Białymstokiem zrobił sie korek, bo był wypadek. Musiałam sie zawrócic i wrociłam do domu 23.30:shake: myśmy ten korek objechali przez puszczę knyszyńską;) a do domu dotarliśmy po 4:evil_lol: dzięki za miłe towarzystwo:loveu::loveu::loveu: dodam tylko, że z polskiej ekipy jeszcze - dance with me roze (pudel królewski)- najlepsza suka w rasie:multi: Quote
narisowa Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 .ania napisał(a):Bardzo proszę o stawkę dużych pudli/ standard poodle/ same suczki w kl juniorów - shans bizhu octavia w kl otwartej - dance with me roze emerei rainbow high w kl weteranów - elaly ar auksinis amzius Quote
.ania Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 narisowa napisał(a):same suczki w kl juniorów - shans bizhu octavia w kl otwartej - dance with me roze emerei rainbow high w kl weteranów - elaly ar auksinis amzius Dziękuję bardzo :lol: A wiesz może kto wziął rasę? GRATULACJE dla Narisa! Quote
Recommended Posts