Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

@Dorotal

Ja też :evil: :evil: :evil: i po raz kolejny przyszło bez numerka z adnotacją do zapłaty - wprawdzie mam potwierdzenie z banku, ale ponownie stracę czas i muszę w związku z tym być wcześniej :evil: :evil: :evil:

Posted

Czy ktoś może mi napisać czy na litwie w klasie pośredniej też przyznawane są CAC czy tylko o CAc biorą udział psy z klasy otwartej i championów
dzieki

Posted

To jakby było coś zwiazane z Ryga - prosze podajcie sierotce, bo ja nie potrafie sie swobodnie poruszac po tych ichniejszych www ;)

A i mam pytanie - w jakim czasie dochodza potwierdzenia z Łotwy/ Estoni... wszyscy z mojego domu wyjezdzaja gdzies tydzien przed Ryga i Vaimiela i nie wiemy czy zdazymy otrzymac potwierdzenie..

Posted

Czy wybiera się ktoś na wystawę jeszcze w tym roku na Litwe.
Czy ktoś wie coś na temat wystawy
17.09.2005 w Šilutėje
16.10.2005 Siauliai

Proszę o pomoc nic nie rozumiem co pisze na str litewskiego związku.
I czu pies z pośredniej może ubiegać się o CAC czu tylko klasa otwarta i championów

Posted

CAC w kazdej klasie jest na kazdej wystawie na Litwie. Na miedzynarodowkach i klubowkach na Litwie jest identycznie jak w Polsce(czyli jest posrednia), natomiast na krajowkach nie ma klasy posredniej.

Posted

A cóż mamy uczynić chcemy rozpocząć championa litwy w tym roku ,żeby za rok zakończyć

Jak ktoś bedzie miał info o tych wystawach to bardzo byłabym wdzięczna

Posted

Agasia napisał(a):
To jakby było coś zwiazane z Ryga - prosze podajcie sierotce, bo ja nie potrafie sie swobodnie poruszac po tych ichniejszych www ;)

A i mam pytanie - w jakim czasie dochodza potwierdzenia z Łotwy/ Estoni... wszyscy z mojego domu wyjezdzaja gdzies tydzien przed Ryga i Vaimiela i nie wiemy czy zdazymy otrzymac potwierdzenie..

Jakies 10-5 dni przed wystawa przychodzily potwierdzenia

O tych wystawach jest info na stronach litewskiego zwiazku.

Posted

Proszę pomóżcie
Na stronie litewskiego związku są info o wystawach ,ale nie ma ani numeru telefonu , ani adresu gdzie można zgłosić psy na wystawę.
Konkretnie chodzi mi o wystawę
17.09.2005 w Silute

Plis pomóżcie

Posted

W tym co ci wyslalam pisze na samym dole. Ale ci powtorze
Šilutės miesto šunų mylėtojų draugija „HOBI“, Jaunimo kv. 6-49, LT-99119 Šilutė
Tel.: 8 650 27303, 8 699 46196, faksas: 8 441 61024, e-mail: telma@one.lt

Posted

O dzięki wielkie za Ryge ;) 5 beagle zgloszonych... ;) W porownaniu do naszych gdzie jest ich po 70-80 to malo, no ale zobaczymy czy uda sie cos wywalczyc :D A PONek sam samiuski w rasie ;)

Posted

Dzięki Dorotka jakoś się zrewanżuje.Widocznie coś pominełam.
Jeszcze raz serdeczne dzięki

edit:
Dorota jeszcze raz sprawdzałam tego maila i nic tam takiego jak adres nie ma i tel też.
Także dzieki za info na forum

Posted

dorotal napisał(a):
Akity
Litwa
Kowno CAC - 1, Alytus CAC - 0, Kowno CAC - 3, Mariampol CAC - 1, Ukmerge CAC - 0.
Łotwa
Valmiera CACIB - 0, Valmiera CAC - 0

a moge prosic o liste sh na te wystawy, ilosciowo? :)
Pozdrawiam
Lidka i Villarica

Posted

dorotal napisał(a):
siberian husky
Litwa
Kowno CAC - 0, Alytus CAC - 0, Kowno CAC - 0, Mariampol CAC - 0, Ukmerge CAC - 0, Troki CACIB - 4
Łotwa
Valmiera CACIB - 3, Ryga CACIB -5

dzięki! dzięki! :) a nie ma informacji w jakich klasach sa te psy, lub ile psow ile suk- interesuja mnie wystawy CACIB :)
Pozdrawiam
Lidka i Villarica
PS: jeszcze raz dzieki

Posted

dorotal napisał(a):
Mam tylko katalog z Valmiery z pozostalych bede mial pozniej 8) .
valmiera
Psy otwarta -1, suki junior-1,suki posrednia-1

dzięki, qurcze wiem ze za dużo wymagam a mogłabys napisac dane tego psa w klasie otwartej? oraz suki w posredniej? nazwe, po czym oraz właściciel :) bardzo ładnie proszee :)
Pozdrawiam
Lidka i Villarica

Posted

@Dorotal

Nie działa strona Litewska - Masz gdzieś może notatki o terminach wystaw w 2006 - konkretnie Vilno mnie interesuje...termin Vilna ... :-?