Savannah Posted July 22, 2005 Author Posted July 22, 2005 dorotal napisał(a):Sedziowal Jewgenij Kupliauskas(Rosja) Psy otwarta BINGO MEDZIOTOJAS suki otwarta BJANKA MEDZIOTOJAS a mogę prosic o staweczke sh? :) proszee :oops: :) Pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
truflaistrucel Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 A mi sie te stronki nie otwieraja :( Czy tylko ja mam taki problem? Moglby ktos mi ewentualnie zobaczyc ile jest PONow zgloszonych? Quote
Agasia Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Wlasnie - ile srednio PONów spotyka sie na Litwskich/Łotewskich wystawach? ;) Czy wogole sie spotyka :P? Quote
dorotal Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 W Ukmerge siberian husky nie bylo. Co strony litewskiego zwiazku to ona ma do siebie ze czesto nie dziala w weekend. Co do PON maja numery od 158 do 164 Wlasciciele 158 Drake - Finlandia 159 Sooby, Staszczyk-Szczecin Polska 160 Drake - Finlandia 161 Heino - Finlandia 162 Staszczyk-Szczecin Polska 163 Tuohilampi - Finlandia 164 Heino - Finlandia sedzia Kuzejl(Słowenia) - ring 2 13:39 PON Litwa : Ukmerge - 0, Alytus - 0, Mariampol - 0, Kowno - 0 Łotwa: CAC Valmiera - 0, CACIB Valmiera - 0 Quote
Savannah Posted July 23, 2005 Author Posted July 23, 2005 dorotal napisał(a):W Ukmerge siberian husky nie bylo. chyba mnie łzy zaleją :bigcry: no ale w przyszłym roku to już sama tam pojade ze swoją zgrają :) 8) wiec sh będą 8) Dorotal dzięki za sprawdzenie :wink: PS: na przyszły rok, zbieram zapisy kto bedzie ze mną jeździł na wystawy za granice, ja jestem z Poznania ewentualnie kogos zabiore po drodze :) Pozdrawiam Lidka i Villarica Siberians Quote
warg2003warg Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 my też na II ringu i ten sam w związku z tym sędzia.u nas mniej więcej pół na pół tzn.polskich psów i litewskich. Savannach, jeśli SH będą oceniane w tym samym dniu co pastuchy I grupa to mnie zapisz na swoją listę.Dojadę do Poznania. Quote
Agappe Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 dorotal napisał(a):W katalogu w ukmerge jest ulotka o wystawie 3.12.2005 CACIB Wilno (nie ma tego jeszcze na stronach litewskiego zwiazku) --------------------12.08.05----30.09.05---28.10.05---04.11.05 pierwszy pies----25 Euro------35----------45----------55 nastepny pies----20------------30----------40---------55 puppy,weteran---15------------20----------25---------55 zawody-----------10------------10----------10 Nie wiem jak robic tabelki :( a czy gdzieś w internecie jest wiecej na temat tej wystawy??????mógłby ktoś podać adres?? Quote
dorotal Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Na stronie litewskiego zwiazku jest wiecej ale strona nie dziala w weekend. Quote
Savannah Posted July 23, 2005 Author Posted July 23, 2005 warg2003warg napisał(a):Savannach, jeśli SH będą oceniane w tym samym dniu co pastuchy I grupa to mnie zapisz na swoją listę.Dojadę do Poznania. ok, nie ma sprawy. podałabys może jakis kalendarz wystaw na 2006 z Litwy i łotwy, bo ja tam na tych ich stronach to nic nie wiem :oops: :) mnie interesuja terminy od ok. kwietnia to wtedy możemy jeździc. PS: jakiej rasy masz psa dokładnie :oops: :) ? Pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
truflaistrucel Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Savannah ja tez moge byc chetna :) Mieszkam w Szczecinie i mam suczke PONke, wiec jesli mialabys jakies wolne miejsca na wyjazdy w przyszlym roku to daj znac :wink: Wielkie dzieki dororal za info o PONiakach!!! Swoja droga, ale dokladni Ci Litwini - wchodzimy na ring o 13.39 8) No taaaaaa, ale ja nadal nie mam transportu :( Quote
warg2003warg Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 POnki są też w I grupie to módlmy się o pojemność samochodu Savanah. :lol: Jestem rodzaju żeńskiego,to tak jak pozwoliłam,żeby mnie swego czasu mąż zalogował.Warg to męski potwór,naprawdę brzydki,owłosiony,napadający na wszystko co żywe.No nie wiem co spowodowało ten wybór. Mam szetlandy,spokojne,nie wymiotujące,nie gryzące.Małe psy.Ciądnie mnie w te wschodnie strony.W Kaliningradzie byliśmy,w Kijowie,w Uzghorodzie.Pozostała Litwa(teraz jedziemy),Łotwa,Estonia i ewentualnie Białoruś.Do kosztów oczywiście dokładamy się ile trzeba.Razem raźniej,bezpieczniej,lepiej można sobie wystawianie zoorganizować.Dam znać o wystawach w tych stronach. A szetlandy w Trokach mają godzinę 12.13 Ciekawe czy będą tak dokładni :D Quote
Savannah Posted July 24, 2005 Author Posted July 24, 2005 truflaistrucel napisał(a):Savannah ja tez moge byc chetna :) Mieszkam w Szczecinie i mam suczke PONke, wiec jesli mialabys jakies wolne miejsca na wyjazdy w przyszlym roku to daj znac :wink: jasne, jasne wpisze cie na liste :) tylko pytanko takie,... czy dojechałabys do Poznania? warg2003warg napisał(a):POnki są też w I grupie to módlmy się o pojemność samochodu Savanah. :lol: Jestem rodzaju żeńskiego,to tak jak pozwoliłam,żeby mnie swego czasu mąż zalogował.Warg to męski potwór,naprawdę brzydki,owłosiony,napadający na wszystko co żywe.No nie wiem co spowodowało ten wybór. Mam szetlandy,spokojne,nie wymiotujące,nie gryzące.Małe psy.Ciądnie mnie w te wschodnie strony.W Kaliningradzie byliśmy,w Kijowie,w Uzghorodzie.Pozostała Litwa(teraz jedziemy),Łotwa,Estonia i ewentualnie Białoruś.Do kosztów oczywiście dokładamy się ile trzeba.Razem raźniej,bezpieczniej,lepiej można sobie wystawianie zoorganizować.Dam znać o wystawach w tych stronach. A szetlandy w Trokach mają godzinę 12.13 Ciekawe czy będą tak dokładni :D oj sorry :) więc witaj kobitko :wink: no właśnie o ta pojemnosc samochodu chodzi, od przyszłego roku od stycznia bede miec ( a wlasciwie mój tata :) ) nowy samochód , albo nową toyote avensis kombi albo toyota corolla verso :D ten drugi model jest o tyle dobry że ma 7 siedzen, a pierwszy znowu że ma duży bagażnik (na 3 psy). ale komfort podróży boskiii :D 8) tylko postarajcie sie dla mnie o kalendarz wystaw na 2006 (litwa, łotwa, estonia) , myślałam żeby jechac do danii, lub jeszcze gdzies indziej :) ale szaleje :) co wy na to :wink: :evilbat: warg2003warg napisał(a): Jestem rodzaju żeńskiego,to tak jak pozwoliłam,żeby mnie swego czasu mąż zalogował. już poprawiłam mój "mesko osobowy" post :oops: jeszcze raz przepraszam kobitko :wink: Pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
truflaistrucel Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Savannah napisał(a):truflaistrucel napisał(a):Savannah ja tez moge byc chetna :) Mieszkam w Szczecinie i mam suczke PONke, wiec jesli mialabys jakies wolne miejsca na wyjazdy w przyszlym roku to daj znac :wink: jasne, jasne wpisze cie na liste :) tylko pytanko takie,... czy dojechałabys do Poznania? Pozdrawiam Lidka i Villarica Do Poznania nie ma problemu, chetnie dojade :) O kalendarz na wchodnie wystawy tez sie postaram...mam tylko nadzieje, ze V i I beda szly tam w ten sam dzien :wink: Czyli wyglada ze ekipa powlo nam sie krystalizuje.....super! Moja PONka jest nieklopotliwa, nieduza, przyjazna itp wiec problemow w podrozy nie ma z nia wcale. pozdr Ula & Pomponiki Quote
Agappe Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 dorotal napisał(a):Na stronie litewskiego zwiazku jest wiecej ale strona nie dziala w weekend. jak to stronka nie działa w weekend??? ma dzień wolny od pracy?? tylko w dni powszednie pracyje? :p heheh dorotal .. mogłbyś/mogłabyś sprawdzić ile było akit na różnych Litewskich i Łotewskich wystawach?? tak jak pisałes/pisałaś kilka postów wcześniej o PONach? Quote
Savannah Posted July 26, 2005 Author Posted July 26, 2005 truflaistrucel napisał(a):Savannah napisał(a):truflaistrucel napisał(a):Savannah ja tez moge byc chetna :) Mieszkam w Szczecinie i mam suczke PONke, wiec jesli mialabys jakies wolne miejsca na wyjazdy w przyszlym roku to daj znac :wink: jasne, jasne wpisze cie na liste :) tylko pytanko takie,... czy dojechałabys do Poznania? Pozdrawiam Lidka i Villarica Do Poznania nie ma problemu, chetnie dojade :) O kalendarz na wchodnie wystawy tez sie postaram...mam tylko nadzieje, ze V i I beda szly tam w ten sam dzien :wink: Czyli wyglada ze ekipa powlo nam sie krystalizuje.....super! Moja PONka jest nieklopotliwa, nieduza, przyjazna itp wiec problemow w podrozy nie ma z nia wcale. pozdr Ula & Pomponiki no ekipa bedzie :) postaraj się o kalendarzyk wystaw :) a jak I i V nie beda w ten sam dzien to pozostaje spanie w hotelu :) lub....w samochodzie :lol: heheheh Pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
dorotal Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 Tu jest kalendarz wystaw w estonii na 2006 http://www.kennelliit.ee/yritused/naitused?sess_admin=51e920a4bac70b1e88529e5dbd1712d9 rahvusvaheline näitus to CACIB rahvuslik näitus to CAC Quote
warg2003warg Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 dorotal,dzięki.Na Litwie do ch.Litwy trzeba 3 czy 4 cace i w jakich klasach.Odstęp czasowy jest,ile wynosi? Quote
dorotal Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 Na dorosly championat litwy trzeba: a) 3 CAC w tym jeden z miedzynarodowki odstep 1 rok miedzy pierwszym a ostatnim CAC b) 5 CAC odstep 1 rok miedzy pierwszym a ostatnim CAC c) 4 CAC jesli ma sie championat mlodziezowy litwy, okres 1 rok liczy sie od ostatniego CACJ Quote
Savannah Posted July 26, 2005 Author Posted July 26, 2005 dorotal napisał(a):Na dorosly championat litwy trzeba: a) 3 CAC w tym jeden z miedzynarodowki odstep 1 rok miedzy pierwszym a ostatnim CAC b) 5 CAC odstep 1 rok miedzy pierwszym a ostatnim CAC c) 4 CAC jesli ma sie championat mlodziezowy litwy, okres 1 rok liczy sie od ostatniego CACJ dziękujemy dorotal- ty jak zawsze jestes niezastapiona! :) no dobrze ,mamy kalenadarz wystaw w Estonii, brakuje Litwy, Łotwy :) Pozdrawiam :wink: Lidka i Villarica Quote
Zeliika Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Do mnie juz wczoraj przyszlo potwierdzenie na Troki z numerem startowym :) Quote
dorotal Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Do mnie przyszly dwa. jedno do trok z numerkami, drugie z viljandi bez numerkow Quote
Chima Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 @Dorotal Masz może jakieś info, katalog przedwystawowy na Rygę...teraz w sierpniu...? Cokolwiek więcej niż na ich stronie... 8) Quote
dorotal Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Akity Litwa Kowno CAC - 1, Alytus CAC - 0, Kowno CAC - 3, Mariampol CAC - 1, Ukmerge CAC - 0. Łotwa Valmiera CACIB - 0, Valmiera CAC - 0 [quote name='gorzała']@Dorotal Masz może jakieś info, katalog przedwystawowy na Rygę...teraz w sierpniu...? Cokolwiek więcej niż na ich stronie... 8) Niestety nie mam. Tu wystawy na Łotwie na 2006. Praktycznie tylko CACIB jest wypisany http://www.dogs.lv/en_2006shows.php Quote
Chima Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 @dorotal Dzięki - jadę tak czy inaczej , ale zawsze fajniej wiedzieć cokolwiek... :wink: Quote
dorotal Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Znajac łotyszy pewnie pojawi sie na stronie w nastepny m tygodniu i dostaniesz list ringami. Quote
Recommended Posts