Chima Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 @KRÓLICZEK cześć, Tankowałem w Estonii - jeden bak w mojej Yaris jak jadę do Niemiec to 40€ w Estonii za to samo zapłaciłem 30€ i to w przeliczeniu z ichniej waluty na euro wg bliżej nieznanego mi przelicznika. Czyli da się wytrzymać. Ja bym tankował na Litwie i w Estonii - tak będzie najtaniej...tak myślę... Quote
dorotal Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Tankowalam na Statoil, wiec powinna byc porownywalna jakosc. Estonia 12.9 koron= 3,22 zl, i na Litwie 2.9 lit= 3,53 zł. Na Łotwie nie tankowalam skubi napisał(a):dorotal były może jakieś bearded collie? Same w championach Psy CEETAN MUSTA SATEILY - z Estonii STAR LACE'S REUL NA MADRA - z Finlandii suki RIEMUKAAREN BRAVUURI - z Finlandii Quote
Santy Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Dorotal,dołączam się do gratulacji dla Ciebie i Twoich psiaków :klacz: Poproszę też o stawkę pudli miniaturowych białych,brązowych i czarnych (caniche nain ) :wink: :D Quote
dorotal Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Santy napisał(a):Dorotal,dołączam się do gratulacji dla Ciebie i Twoich psiaków :klacz: Poproszę też o stawkę pudli miniaturowych białych,brązowych i czarnych (caniche nain ) :wink: :D Parnu psy posrednia EXECUTIVE THRILL ME SARAHILL LOVE ON THE RUN champion DEL ZARZOSO AL-LIMITE FROGGIES DAYLIGHT STANLEJ CHINA IN MY HAND veteran WHOOP'S PIXIE HAT suki puppy EXECUTIVE VANITY FAIR junior ASSOL posrednia FROGGIES DANCING QUEEN SKETCH'S ABSOLUT FOR LINGREY otwarta EXECUTIVE PIQUETTE champion FROGGIES YOUNG AND RICH Tartu psy open AIRI ARABESKA GEYSER CHIC champion STANLEJ CHINA IN MY HAND veteran WHOOP'S PIXIE HAT suki posrednia SAWAWHITE'S INSPIRATION W Tartu BIS - a dostal jakis bialy duzy pudel Quote
króliczek Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 @DOROTAL @GORZAŁA. Na stacji będę mogła zapłacic w Euro ,czy lepiej zabrać tubylczą walutę? Quote
dorotal Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Jak teraz bylam to placilam w litach i koronach. Natomiast jak bylam w maju na wystawie na Łotwie to placilam w Euro(reszte wydawali w ich walucie). Ale to byl Statoil, nie wiem jak na innych. Na pewno mozna placic karta. Dla bezpieczenstwa ( i na mandaty dla policji 8) ) lepiej miec ich walute. Za mandaty chca w ich walucie, jak nie lapowka w Euro sporo drozsza. 8) Quote
DK Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Dorotko, Ty to jesteś znawczyni.. :D Napisz proszę, czy Trakai to jest to miasteczko przed Wilnem - bo na mapie znalazłam tez w innym miesjcu, na zachód. Którędy najlepiej jechać? Mam zamiar nocować u koleżanki koło Suwałk - czy wtedy korzystnie będzie jechać na Mariampole? Jak tam z benzyną? Ceny? Quote
dorotal Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Trakai to miasteczko pod Wilnem. benzyna 95 - 2.9 lit=3,5 zł. Ogolnie ceny troche nizsze niz w Polsce. Trasa moze byc przez Mariampol. Ja do Wilna jezdze przez Ogrodniki i Alytus. Ale sa to porownywalne drogi, wiec wybor naezy do ciebie :D Quote
króliczek Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 @ DOROTAL Dziękuję za info,jest to bardzo przydatna wiadomość.Jeśli chodzi o mandaty ,coś juz na ten temat dane mi było się dowiedzieć przy okazji wystawy w Wilnie tego roku. 8) Jeśli znajdziesz chwilkę ,wrzuć mi stawkę shar-pei i sędziego.Z góry dziękuję ,bo wiem ,że dobra babeczka z Ciebie :wink: :lol: Quote
dorotal Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Shar-pei Natalia Sedykh Rosja Psy posrednia SECRET LINE'S JINGSI WANG champion GRAND suki posrednia ROJAL SAPPHIRE MORNING GLORY Wszystkie z Estonii Quote
DK Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Dzięki Dorotko, gdybys jeszcze napisała jak długo stoicie na granicy i gdzie się podział link do info o wystawie w Trokach (dotąd wchodziłam przez stronę oddziału w Białymstoku, ale teraz nie dziła :/) Quote
dorotal Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Kolo 10 minut Tu masz informacje http://www.kinologija.lt/comments.php?id=59&catid=12 Quote
Agasia Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Mam wielką prośbe, czy ktoś przy okazji dzwonienia do Rygi (+371 7614819 ), mógłby spytać czy jest zgłoszony beagle Dares znad Pichny? Ja mam niestety problemy z telefonem, nie moge sie dodzwonic nigdzie za granice, a wiem juz ze PONa znajomych nie przyjeli... :| Quote
dorotal Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Jakby ktos byl zainteresowany wystawa w Ukmerge 16.07 to sa juz: rozpisanie ringow: http://www.kinologija.lt/dokumentai/ukmergel.pdf i wystawcy : http://www.kinologija.lt/dokumentai/ukmerges.pdf Quote
dorotal Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Na wystawie w Ukmerge moje pieski otrzymaly Leos Gold Vanka - CACJ Fellis z Cerekvicke Strane - CACJ, zakonczony ml. championat Litwy Quote
PSYLLA Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 dorotal po raz kolejny należą się OGROMNE gratulacje :klacz: A przy okazji poproszę o stawkę posokowców bawarskich (wiem, że były zgłoszone 2) i kto je sędziował. Quote
dorotal Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Sedziowal Jewgenij Kupliauskas(Rosja) Psy otwarta BINGO MEDZIOTOJAS suki otwarta BJANKA MEDZIOTOJAS Quote
dorotal Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 W katalogu w ukmerge jest ulotka o wystawie 3.12.2005 CACIB Wilno (nie ma tego jeszcze na stronach litewskiego zwiazku) --------------------12.08.05----30.09.05---28.10.05---04.11.05 pierwszy pies----25 Euro------35----------45----------55 nastepny pies----20------------30----------40---------55 puppy,weteran---15------------20----------25---------55 zawody-----------10------------10----------10 Nie wiem jak robic tabelki :( Quote
truflaistrucel Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 Szukam transportu na wystawe do Trakai - na sobote., Czuy ma ktos jeszcze miejsce dla jednej osobki i jednego malego bezproblemowego psa, a wlasciwie suczki? Troche pokomplikowaly sie mi sprawy transportowe, szukam wiec jakiegos zastepstwa..... Jetsem ze Szczecina, ale dojade w kazdy zakatek Polski. Moj email to ulpompon@poczta.onet.pl Oczywiscie dokladam sie do kostzow benzyny i innych zwiazanych z wyjazdem..... Dorotal, a czy w katalogu sa jakies info na temat klubowek? pozdr Ula & Pompony www.ulpompon.prv.pl Quote
dorotal Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 sa juz informacje o miedzynarodowej wystawie w Trokach 6-7.08.2005 sedziowie: http://www.kinologija.lt/dokumentai/ringai.doc ringi: http://www.kinologija.lt/dokumentai/laikai.pdf wlasciciele: http://www.kinologija.lt/dokumentai/savininkai.pdf Quote
warg2003warg Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Dzięki Dorotal,jesteśmy w katalogu przedwystawowym. Quote
Recommended Posts