króliczek Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Dzięki DOROTAL :wink: Jaką rangę miała ta wystawa?Jestem w ogromnym szoku po podaniu przez Ciebie ilości klas :wink: 8) Za wszchodnią granicą shar-pei przecież wystawiane są stadami :D edit: Już nie musisz odpowiadać .Cofnęłam się o kilka stron :lol: :wink: Quote
Santy Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Dorotal ! WIELKIE DZIĘKI za stawkę pudli . :wink: :D :D :D Quote
azawakhi Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Witam Wszystkich. Czy Ktoś może wie, czy jest jakiś specjalny formularz, który trzeba wypełnić starając się o wydanie championatu Łotwy. Quote
ofca Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Witam czy ktoś mi może powiedzieć gadzie się odbędzie tegoroczna wystawa o zaw europy sr-wsch bo ma jakies zacmienie i nie moge znalezc.albo jakis link moze ktoś da :lol: dzieki,pozdrawiam iwona Quote
dorotal Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Wystawa o puchar europy srodkowo-wschodniej odbedzie sie w Aradzie (Rumunia). Jesli chcesz wiecej informacji to zapraszam na moja strone www.spaniel.pl do dzialu informacje. Quote
carotina Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 oj, bardzo chciałam tam pojechać :roll: trzy wystawy w jeden weekend 8) :D :roll: Quote
dorotal Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Wrocilam z 2 wystaw w Estonii. troche sie pochwale. :D Na miedzynarodowej wystawie w Parnu Leos Gold Vanka - JCAC. Na klubowej wystawie VIII i IX grupy Leos Gold Vanka - JCAC, NPwR, BOB i ... BIS Junior :D Oczywiscie zostal takze Ml. Championem Estonii Quote
Chima Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 @Dorotal Gratuluję, gratuluję...widziałem...czadowa wystawa i dobrą stawkę BF też miałaś - miło było popatrzeć. :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
PSYLLA Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 dorotal wielkie brawa :D A przy okazji proszę o stawkę posokowców bawarskich (o ile jakieś były) Quote
dorotal Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Na pierwszej nie bylo. Na drugiej tez bo to tylko VIII i IX grupa :D Quote
PSYLLA Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 dorotal napisał(a):Na pierwszej nie bylo. Na drugiej tez bo to tylko VIII i IX grupa dzięki, chociaż tego się spodziewałam... Quote
Zeliika Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Kto sie wybiera do Trakai na Baltic Winner? Gdzie bedziecie nocowac? Ja nastawiam sie na camping nad jeziorem. Quote
dorotal Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Ja sie wybieram. Bede w oba dni bo pierwszego mam klubowke buldozkow a drugiego miedzynarodowke. Na razie jeszcze nie szukalam noclegu ale pewnie gdzies w Wilnie Quote
Zeliika Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 W samym Wilnie polecam hotel Ecotel - nocowalam tam w marcu. No chyba, ze Twoje psy umieja otwierac drzwi z klamki - tam pokoje sa na karte, zamiast na klucz. http://www.ecotel.lt/pl Quote
dorotal Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 W tym hotelu placi sie za 7 Euro za kazdego psa czy za wszystkie? Quote
Dzidtka_Gl Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 [quote name='dorotal']Wrocilam z 2 wystaw w Estonii. troche sie pochwale. :D Na miedzynarodowej wystawie w Parnu Leos Gold Vanka - JCAC. Na klubowej wystawie VIII i IX grupy Leos Gold Vanka - JCAC, NPwR, BOB i ... BIS Junior :D Oczywiscie zostal takze Ml. Championem Estonii GRATULACJE a były jakieś lhasa apso ? Quote
Zeliika Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Ja placilam za jednego, bo mialam jednego, chociaz duzego. Za to za pokoj 2 osobowy zamiast 55 euro za dobe zaplacilismy 55 euro za 2 doby, akurat byla taka oferta. Quote
dorotal Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Parnu miedzynarodowa Lhasa apso pies champion AM CH FINCH NCH KUTANI RECKLESS suka posrednia CHIC CHOIX SHADES OF TARA Tartu nie bylo Quote
EwikB Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 dorotal napisał(a):Parnu miedzynarodowa Lhasa apso pies champion AM CH FINCH NCH KUTANI RECKLESS Rasę i grupę wygrał pies i jeśli dobrze pamiętam zwojował jeszcze cos na Bisie.Rownież byli na Łotwie, Litwie i w Estoni w tym roku,tylko z innymi lhasa.Ich psiaki sa naprawdę fajne i jest na czym oko zawieścic pozdrawiam Ewa Quote
Agasia Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 A czy ktoś zna jakis symaptyczny hotelik w Rydze, gdzie mozna by sie zatrzymac w sierpniu? Quote
Zeliika Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Moja znajoma szukala 2 tygodnie temu hotelu w Rydze i wszystko bylo juz porezerwowane. Sprobuj moze poszukac bed & breakfest http://www.rigathisweek.lv/index.php?&p=1&pp=8&psp=37 moze tu cos znajdziesz? Quote
króliczek Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Kto z was wie ile kosztuje paliwo na Łotwie.Robię wstępną kalulację kosztów transportu i obliczenia ,gdzie wypadnie następne tankowanie .Pewnie gdzieś na Łotwie ,tyle ,że nie wiem ile tam kosztuje paliwo .Może lepiej zatankować na Litwie a potem dopiero w Estonii.Macie jakieś pomysły? Quote
Recommended Posts