Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki DOROTAL :wink: Jaką rangę miała ta wystawa?Jestem w ogromnym szoku po podaniu przez Ciebie ilości klas :wink: 8) Za wszchodnią granicą shar-pei przecież wystawiane są stadami :D

edit:
Już nie musisz odpowiadać .Cofnęłam się o kilka stron :lol: :wink:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam
czy ktoś mi może powiedzieć gadzie się odbędzie tegoroczna wystawa o zaw europy sr-wsch bo ma jakies zacmienie i nie moge znalezc.albo jakis link moze ktoś da :lol:
dzieki,pozdrawiam iwona

Posted

Wrocilam z 2 wystaw w Estonii. troche sie pochwale. :D Na miedzynarodowej wystawie w Parnu Leos Gold Vanka - JCAC. Na klubowej wystawie VIII i IX grupy Leos Gold Vanka - JCAC, NPwR, BOB i ... BIS Junior :D Oczywiscie zostal takze Ml. Championem Estonii

Posted

@Dorotal

Gratuluję, gratuluję...widziałem...czadowa wystawa i dobrą stawkę BF też miałaś - miło było popatrzeć. :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted

Ja sie wybieram. Bede w oba dni bo pierwszego mam klubowke buldozkow a drugiego miedzynarodowke. Na razie jeszcze nie szukalam noclegu ale pewnie gdzies w Wilnie

Posted

[quote name='dorotal']Wrocilam z 2 wystaw w Estonii. troche sie pochwale. :D Na miedzynarodowej wystawie w Parnu Leos Gold Vanka - JCAC. Na klubowej wystawie VIII i IX grupy Leos Gold Vanka - JCAC, NPwR, BOB i ... BIS Junior :D Oczywiscie zostal takze Ml. Championem Estonii

GRATULACJE

a były jakieś lhasa apso ?

Posted

Ja placilam za jednego, bo mialam jednego, chociaz duzego. Za to za pokoj 2 osobowy zamiast 55 euro za dobe zaplacilismy 55 euro za 2 doby, akurat byla taka oferta.

Posted

dorotal napisał(a):
Parnu miedzynarodowa
Lhasa apso
pies champion
AM CH FINCH NCH KUTANI RECKLESS

Rasę i grupę wygrał pies i jeśli dobrze pamiętam zwojował jeszcze cos na Bisie.Rownież byli na Łotwie, Litwie i w Estoni w tym roku,tylko z innymi lhasa.Ich psiaki sa naprawdę fajne i jest na czym oko zawieścic
pozdrawiam Ewa

Posted

Kto z was wie ile kosztuje paliwo na Łotwie.Robię wstępną kalulację kosztów transportu i obliczenia ,gdzie wypadnie następne tankowanie .Pewnie gdzieś na Łotwie ,tyle ,że nie wiem ile tam kosztuje paliwo .Może lepiej zatankować na Litwie a potem dopiero w Estonii.Macie jakieś pomysły?