dorotal Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Chyba Litwini i Łotysze przestali sie lubic bo jeden zwiazek organizuje Zw. Litwy w ten sam dzien co drugi o Zw. Łotwy tzn 15.03.2008 Quote
piotrjan Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 dorotal napisał(a):Chyba Litwini i Łotysze przestali sie lubic bo jeden zwiazek organizuje Zw. Litwy w ten sam dzien co drugi o Zw. Łotwy tzn 15.03.2008 A w V grupie Zw. Litwy 15.03 , Zw. Łotwy 16.03 . Quote
piotrjan Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Asiaczek napisał(a):Wybierasz sie,PiotrJan? pzdr. .... ujmę to tak : zastanawiam się . Quote
dorotal Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 piotrjan napisał(a):A w V grupie Zw. Litwy 15.03 , Zw. Łotwy 16.03 . Ale w IX grupie nie :placz:. Poza tym nie przypominam sobie wczesniej zeby wystawy miedzynarodowe w krajach baltyckich na siebie na chodzily Quote
Tecia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 VII da sie polaczyc:) Litwa jest 15 Łotwa 16 jesli tylko sunia na ten czas nie postanowi obdarzyc nas maluchami to chyba tez sie wybiore:) z samym kawalerem wiec bede miec wolne miejsca w aucie. Quote
Musiałek Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 a możecie powiedziec kiedy 15 a kiedy 16 który to miesiąć ?? i jakie miasta ?? Quote
Musiałek Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Basik napisał(a):Bardzo dziękuję za stawkę labradorów :) Musiałku, bardo proszę zobacz, czy labki z klasy użytkowej są w rękach Litwinów... pies u łotyszy suka u litwinów Quote
Musiałek Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='Błyskotka']A ja proszę o staweczkę chow chow :). psy kl. juniorów wiski blek djalo zorro lietuvous li tas kl. otwarta portwine velvet lietuvos li tas suki kl. szczeniat dolce gabbana faktas kl. młodziezy zoo zoo lietovous li tas kl. otwarta ceila brigantina laky lady stimulas Quote
Musiałek Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='Agasia']A ja baardzo ladnie sie usmiecham o beagle i setery angielskie BEAGLE psy kl. baby nokis turkio oaz kl. juniorów lord vikcingue cantabella salis mazos leten l s wolmar star anguss kl. otwarta lewis eiklusis kl. championow fortibus ayers rock suki kl. szceniat ursa v j kstis kl. juniorów parma uostin tojas sunrise magnus kl. otwarta kuma uostin tojas sonia polkrza Seter angielski psy kl. otwarta chester z mesinske hajovny suki kl. otwarta kuka lucky lookis Quote
DużyCP Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 a ja poproszę o samotnego Briarda (FCI-113) :hand: Quote
Agappe Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 był ktoś na wystawie krajowej w Wilnie w tą sobotę??? jeśli tak to bardzo proszę o nazwę, przydomek hodowlany, płeć i klasę do której była zgłoszona jedyna AKITA + sędziego, który miał ją oceniać Quote
dorotal Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Basik napisał(a):Czy wybiera sie ktoś w lutym do Tallina? Do Estonii to ja jezdze latem. Najlepszy jest czerwiec gdzie jeszcze kolo polnocy jest widno :lol:. I termin zgloszen na 24.02.2008 CAC Panevezys jest do 10.12 a cena jest bardzo interesujaca czyli 20 Euro za psa. Ktos sie wybiera oprocz mnie? Quote
piotrjan Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 dorotal napisał(a): Ktos sie wybiera oprocz mnie? My i psy . Quote
PARSONRK Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Basik napisał(a):Czy wybiera sie ktoś w lutym do Tallina? Ja jadę :) z jedną parsonką :cool3: Quote
dorotal Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Ja zglaszalam niedawno na czercowy Tallinn Quote
Basik Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Dorotal a jakieś info o tym czerwcowym masz może? Bardzo proszę.... Quote
simbik Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='Basik']Dorotal a jakieś info o tym czerwcowym masz może? Bardzo proszę.... Tutaj jest :lol: http://www.kennelliit.ee/est/yritused/naitused/winner_2008.pdf Quote
Basik Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Niestety nie... troszkę to daleko - boję sie zimy... Natomiast czerwcowa wystawa jest interesująca, chciałabym pojechać... Quote
Recommended Posts