Zeliika Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 ... i do tego sporo nagrod - pucharki, roazetki, czasem torba karmy ... :wink: Quote
Niki Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 Ja również podjęłam decyzję, jedziemy choć nie wiemy kto nas ma oceniać. Jesteśmy sami o 11.27 czyli po przesunięciu po 10.27 tak? Jeśli się uda, to na tej wystawie spróbujemy ukończyć litewski championat :roll: Jeśli się uda... :wink: Czy na granicy coś się zmieniło w sprawie formalności? Ostatni raz jechałam tam półtora roku temu na Cacib do Wilna. Pozdrówka :wink: Quote
dorotal Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Na wystawie w Mariampolu Fellis z Cerekvicke Strane - CACJ, BOB Leos Gold Vanka - CACJ - zakonczony mlodziezowy championat Litwy :D Gabi Draczyn - CAC, NSwR Quote
Santy Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Dorotal ! Dołączam się do gratulacji :laola: Jaki pies wygrał gr.IX ? I jeśli można to tradycyjnie poproszę o stawkę pudli miniaturowych czar.biał.i brąz. ( pudelail.nykstuk. ) :wink: :D Quote
dorotal Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 gwiezdny-wyslannik napisał(a):Był jakiś irland? Byl wlasnie ten jeden co sprawdzales. Suki junior KARMINO MADE ETERNITY Santy napisał(a):Dorotal ! Dołączam się do gratulacji :laola: Jaki pies wygrał gr.IX ? I jeśli można to tradycyjnie poproszę o stawkę pudli miniaturowych czar.biał.i brąz. ( pudelail.nykstuk. ) :wink: :D Wydaje mi sie ze pekinczyk albo pudel, ale naprawde mam metlik w glowie i nie pamietam Co do pudli to byly Nykstukiniai pudeliai - Caniche nain classic colour - niestety nie wiem ktore to sa klasyczne :D Psy junior STOP-PRESS LIETAUS SIMFONIJA Suki otwarta KUNIGUNDA LIETAUS SIMFONIJA not classic colour Psy championi PALMAR ADOREA - polski wlasciciel Adler-Rozga z Łodzi Suki championi ENOLA MON CHERRI ADOREA - ten sam wlasciciel Quote
Agasia Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Brawo dorotal!! A mozna widziec jakie byly beagle? Mysle ze nie duzo.. :) A i jak to jest wreszcie z championatem Łotwy..? Jak sie go uzyskuje? Quote
carotina Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 GRATULACJE :D :D :D :D :D :D a ja bym prosiła tylko o liczbe shih-tzu w poszczególnych klasach :wink: Quote
dorotal Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 BEAGLE psy junior FUGAS PUIKUS MEDZIOKLIS psy otwarta CAIDO PUIKUS MEDZIOKLIS suki baby KERI UOSTINETOJAS suki junior ERDA PUIKUS MEDZIOKLIS Shi tzu bylo tak duzo ze moge wypisac :D Psy junior JEFRY NIMVEI psy otwarta MALENKOE CHUDO ELTON CHUNG Suki otwarta PESTLORINCI VI-DA CEZA STINGER APLODIRUY MNE Quote
dorotal Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Co do championatu ŁOTWY to na forum cavalierowym byla informacja ze Łotysze nie chca uznawac polskiego championatu i trzeba miec 3 CAC. Przetestuje to sama jak dostane dyplom ml. championa litwy i wysle do łotwy z 1 CACJ. Quote
maggda Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Tylko mała tycia prośba o stawkę border collie pliz! Quote
gwiezdny-wyslannik Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 dorotal napisał(a):gwiezdny-wyslannik napisał(a):Był jakiś irland? Byl wlasnie ten jeden co sprawdzales. Suki junior KARMINO MADE ETERNITY Dziękuję. "Sprawdzałeś" ? ;) Quote
dorotal Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 maggda napisał(a):Tylko mała tycia prośba o stawkę border collie pliz! Nie bylo gwiezdny-wyslannik napisał(a):dorotal napisał(a):gwiezdny-wyslannik napisał(a):Był jakiś irland? Byl wlasnie ten jeden co sprawdzales. Suki junior KARMINO MADE ETERNITY Dziękuję. "Sprawdzałeś" ? ;) Pomylic sie nie mozna 8) Quote
Agasia Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 A moglabys jeszcze spojrzec czy byly jakies PONy...? Quote
carotina Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 dorotal napisał(a):Shi tzu bylo tak duzo ze moge wypisac :D Psy junior JEFRY NIMVEI psy otwarta MALENKOE CHUDO ELTON CHUNG Suki otwarta PESTLORINCI VI-DA CEZA STINGER APLODIRUY MNE ślicznie dziękuje :calus: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 dorotal napisał(a):gwiezdny-wyslannik napisał(a):dorotal napisał(a):gwiezdny-wyslannik napisał(a):Był jakiś irland? Byl wlasnie ten jeden co sprawdzales. Suki junior KARMINO MADE ETERNITY Dziękuję. "Sprawdzałeś" ? ;) Pomylic sie nie mozna 8) Można, ale żeby to było ostatni raz :P Quote
skubi Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Moja Vega jak można było przypuszczać (oj wiem, że jestem skromna) CAC i BOB :D Na finałach niestety nie zostaliśmy :cry: ale za to już wczoraj byłam w domu Quote
króliczek Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Tobie SKUBI także gratulujemy :D Super :lol: Jeśli nie sprawię kłopotu to proszę DOROTAL albo SKUBIEGO o stawkę shar-pei. Quote
dorotal Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Shar pei tylko w jednej klasie Suki otwarta AGHIRA FREE WIND VILTIES ISSIPILDYMAS ASAKA SHADOW VILTIES ISSIPILDYMAS FOSTA VILBENO ISTAKA NIGERA GARGZDELE Quote
Recommended Posts