Agasia Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Szkoda ze oni nigdy ras nie rozpisuja, tz sedziow ... :| Quote
Zeliika Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Ja wystawy na Litwie, poza Trakai w sierpniu, w tym roku juz sobie odpuszcze. Chociaz w grudniu (3-4) jest dwudniowa (CACIB + CAC) w Wilnie, ale nie wiem, jak pogoda, przez sniegi i zaspy nie chce sie przedzierac :wink: . Za to nie przepuszcze Vilnius Cup + Lithuanian Winner (2xCACIB) w przyszlym roku, w marcu. Quote
Agasia Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 No my tak samo 2xCACIBowki nie odpuscimy :) Zimowe Wilno brzmi zachecajaco (bo przeciez gdzies trzeba ten championat robic, a my narazie z 1 CACem litweskim na koncie :P) ale z tych samych przyczyn co u ciebie Zeliiko - chyba odpada :-? Quote
dorotal Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Ja natomiast bede bardzo czesto. Dzisiaj ze wzgledu na zmiane dnia wystawy w Mariampolu zglosiłam na nia moje psy. A oprocz tego na razie Ukmerge, klubowka i miedzynarodowka w Trokach i Wilno. Dzisiaj dostalam tez numerki na Parnu. Agasia napisał(a):Szkoda ze oni nigdy ras nie rozpisuja, tz sedziow ... :| Rozpisuja. Tylko w tych informacjach ich nie ma. Wiem kto bedzie sedziowal w IX grupie w Wilnie, Kownie i Silute, ale wyciagnalam to przez telefon Quote
Santy Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 dorotal napisał(a):Agasia napisał(a):Szkoda ze oni nigdy ras nie rozpisuja, tz sedziow ... :| Rozpisuja. Tylko w tych informacjach ich nie ma. Wiem kto bedzie sedziowal w IX grupie w Wilnie, Kownie i Silute, ale wyciagnalam to przez telefon A kto ? Dorotal,napisz please... :D Mnie interesują pudle,ale pewnie ten sam sędzia będzie oceniał całą gr.IX. :wink: :D Quote
dorotal Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 IX grupa Wilno - Miroslaw Redlicki Kowno - Romanowskaja(Białoruś) Silute - Zuk(Białoruś) Quote
skubi Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Ja się wybieram do Mariampole Dorotal masz może jakieś konkretne informacje o tej wystawie: gdzie się odbywa (jakiś adres), o której się zaczyna... Quote
Santy Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Trochę się zagapiłam z tym Mariampolem ... :-? A czy ktoś wybiera się w sierpniu na CACIB-ówkę do Trok :question: Quote
dorotal Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Mariampol ulica Sportu 1 na stadionie Sudova. Rozpoczyna sie o 10.00 czyli naszego czasu 9.00. Quote
skubi Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Dzięki, mam nadzieje, że uda się nam jakoś znaleść wystawe :D Quote
Zeliika Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 [quote name='dorotal']Ja natomiast bede bardzo czesto. Dzisiaj ze wzgledu na zmiane dnia wystawy w Mariampolu zglosiłam na nia moje psy. A oprocz tego na razie Ukmerge, klubowka i miedzynarodowka w Trokach i Wilno. Dzisiaj dostalam tez numerki na Parnu. Nie dziwie Ci sie, dorotal - z B-stoku masz na wystawy na Litwie pewnie blizej niz na wystawy w Polsce :wink: Quote
dorotal Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Z polskich wystaw jedyne bardzo bliskie sa w Bialymstoku :D i Augustowie, pare wystaw w okolicach Warszawy(200km), reszta dalej albo jeszcze dalej 8) . Jade w tym tygodniu do Szczecina - 640 km to dalej niz na wystawy łotewskie. Wystawy na Litwie to 200 km (Alytus, Kowno) , 300 do Wilna i 400 do Klajpedy Quote
Zeliika Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Ja do Szczecina mam mniej wiecej tyle, co do Czech, ale po znacznie gorszych drogach. Tylko jakis baaaardzo fajny sedzia, najlepiej zagraniczny, bylby mnie w stanie skusic na taka wyprawe, tak wiec w tym roku nie jade. Quote
skubi Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Na stronie http://www.kinologija.lt/dokumentai/savininkai.pdf jest spis wystawców na wystawe w Mariampole a na stronie http://www.kinologija.lt/dokumentai/laikai.pdf jest ilość psów w rasach, godziny sędziowania i numery ringów. Niestety nadal nie ma wypisanych sędziów. Quote
Zeliika Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Fiu, fiu, to sie postarali :D Ridgebacka nie ma ani jednego :( Quote
dorotal Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Rzeczywiscie sie postarali. Moge pozniej wstac mam dopiero 12.03, czyli 11.03 kingi a na kobcu wystawy buldozki. Ale jeszcze chcialabym wiedziec jacy sa sedziowie. Quote
Zeliika Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 gwiezdny-wyslannik napisał(a):Boże jeden Seter i 4 Beagle... :o A z Warszawy calkiem blisko ... :D Quote
gwiezdny-wyslannik Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Wiem wiem... No cóz w grudniu podbijamy Litwe, ale wtedy pewnie będzie milion seterów jak na złość :P Quote
skubi Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Jeśli dobrze policzyłam, grupa 1 będzie reprezentowana tylko przez siedem ras A moja Vega jest nie tylko jedynym Bearded Collie na wystawie, ale też jedynym collie Quote
gwiezdny-wyslannik Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Więc mam nadzieję, że BOG będzie! :P Quote
skubi Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Teraz mam problem, bo planowałam zaraz po ocenie uciekać do domu, a teraz... I do tego ocene mamy dopiero po 13 Quote
dorotal Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Jak masz 7 ras to na jakies miejsce na podium masz bardzo duze. Na Litwie jest 5 miejsc na BOG.Zycze powodzenia :D Quote
Recommended Posts