Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja wystawy na Litwie, poza Trakai w sierpniu, w tym roku juz sobie odpuszcze. Chociaz w grudniu (3-4) jest dwudniowa (CACIB + CAC) w Wilnie, ale nie wiem, jak pogoda, przez sniegi i zaspy nie chce sie przedzierac :wink: . Za to nie przepuszcze Vilnius Cup + Lithuanian Winner (2xCACIB) w przyszlym roku, w marcu.

Posted

No my tak samo 2xCACIBowki nie odpuscimy :) Zimowe Wilno brzmi zachecajaco (bo przeciez gdzies trzeba ten championat robic, a my narazie z 1 CACem litweskim na koncie :P) ale z tych samych przyczyn co u ciebie Zeliiko - chyba odpada :-?

Posted

Ja natomiast bede bardzo czesto. Dzisiaj ze wzgledu na zmiane dnia wystawy w Mariampolu zglosiłam na nia moje psy. A oprocz tego na razie Ukmerge, klubowka i miedzynarodowka w Trokach i Wilno. Dzisiaj dostalam tez numerki na Parnu.

Agasia napisał(a):
Szkoda ze oni nigdy ras nie rozpisuja, tz sedziow ... :|

Rozpisuja. Tylko w tych informacjach ich nie ma. Wiem kto bedzie sedziowal w IX grupie w Wilnie, Kownie i Silute, ale wyciagnalam to przez telefon

Posted

dorotal napisał(a):
Agasia napisał(a):
Szkoda ze oni nigdy ras nie rozpisuja, tz sedziow ... :|

Rozpisuja. Tylko w tych informacjach ich nie ma. Wiem kto bedzie sedziowal w IX grupie w Wilnie, Kownie i Silute, ale wyciagnalam to przez telefon

A kto ? Dorotal,napisz please... :D Mnie interesują pudle,ale pewnie ten sam sędzia będzie oceniał całą gr.IX. :wink: :D

Posted

Ja się wybieram do Mariampole
Dorotal masz może jakieś konkretne informacje o tej wystawie: gdzie się odbywa (jakiś adres), o której się zaczyna...

Posted

[quote name='dorotal']Ja natomiast bede bardzo czesto. Dzisiaj ze wzgledu na zmiane dnia wystawy w Mariampolu zglosiłam na nia moje psy. A oprocz tego na razie Ukmerge, klubowka i miedzynarodowka w Trokach i Wilno. Dzisiaj dostalam tez numerki na Parnu.

Nie dziwie Ci sie, dorotal - z B-stoku masz na wystawy na Litwie pewnie blizej niz na wystawy w Polsce :wink:

Posted

Z polskich wystaw jedyne bardzo bliskie sa w Bialymstoku :D i Augustowie, pare wystaw w okolicach Warszawy(200km), reszta dalej albo jeszcze dalej 8) . Jade w tym tygodniu do Szczecina - 640 km to dalej niz na wystawy łotewskie. Wystawy na Litwie to 200 km (Alytus, Kowno) , 300 do Wilna i 400 do Klajpedy

Posted

Ja do Szczecina mam mniej wiecej tyle, co do Czech, ale po znacznie gorszych drogach. Tylko jakis baaaardzo fajny sedzia, najlepiej zagraniczny, bylby mnie w stanie skusic na taka wyprawe, tak wiec w tym roku nie jade.

Posted

Rzeczywiscie sie postarali. Moge pozniej wstac mam dopiero 12.03, czyli 11.03 kingi a na kobcu wystawy buldozki. Ale jeszcze chcialabym wiedziec jacy sa sedziowie.

Posted

Jeśli dobrze policzyłam, grupa 1 będzie reprezentowana tylko przez siedem ras
A moja Vega jest nie tylko jedynym Bearded Collie na wystawie, ale też jedynym collie