pieski2 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Juz wiadomo, że collie jest 34! więc miałaś rację-trzeba powalczyć i łatwo nie będzie!:diabloti: Quote
Agappe Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Musiałek napisał(a):tak ja byłam :) a mogłabym prosić stawke akit (AKITA-INU), wiem, ze był piesek,szczeniak E'KEKKAI Halne Wzgórze, a były jeszcze jakies akitki?? Quote
Agappe Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 a i jeszcze sędziego który oceniał akity bym prosiła Quote
Basik Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Ja bardzo, bardzo proszę o labradory - pewnie ich troszkę było... Może jakiś skanik, lub foto... PLEASE! Quote
Savannah Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Musiałek napisał(a):tak ja byłam :) moge prosic o stawke siberian husky? Quote
Musiałek Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Agappe napisał(a):a mogłabym prosić stawke akit (AKITA-INU), wiem, ze był piesek,szczeniak E'KEKKAI Halne Wzgórze, a były jeszcze jakies akitki?? OKI :) Akity reprentował 1 pies z klasy szczeniat E'KEKKAI Halne Wzgórze sędzia Rita Kadike-Skadina łotwa Quote
Agappe Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Musiałek napisał(a):OKI :) Akity reprentował 1 pies z klasy szczeniat E'KEKKAI Halne Wzgórze sędzia Rita Kadike-Skadina łotwa tak myslałam, ze niewiele więcej będzie psiaków ;) :evil_lol: dziekuje :) Quote
Musiałek Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='Savannah']moge prosic o stawke siberian husky? sedzina ta sama co wyżej Psy kl.juniorów univers eskimoski domek kl.otwarta saffron fortunatus unesco eskimoski domek winter wolf eskimoski domek suki kl baby miss personality of wolf point kl. juniorów belive in me eskimoski domek daya dayita eskimoski domek for natural beauty potega naturalnosci kl. otwarta ice-t'oshka eskimoski domek pamela II eskimoski domek kl. championow essence of black potega naturalnosci Quote
.ania Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Ja bardzo ładnie proszę o duże pudle (standard poodle) i sędziego. Iwona i jak Wam poszło? Nic się nie chwalisz (albo ja ślepa jestemi i nie widzę :roll:) Ania Quote
Musiałek Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='Basik']Ja bardzo, bardzo proszę o labradory - pewnie ich troszkę było... Może jakiś skanik, lub foto... PLEASE! sędzia Jurate Sinkeviciene Litwa psy kl. baby nenuoramos vermont nenuoramos volcano kl. szczeniat choicemaker's gladiator giras sapnas kl. juniorow geppetto molto bene gilbron pride navigator master nose gucci okeanas only for me balzamas wizard's creek tribute to mystic kl. otwarta earl of okeanas elvis thor okeanas present day perfect partner teris forzitija kl. uzytkowa teodors eshmir suki kl. baby de anrit dinastia kl. szczeniat ambicija laukin vilkauog kl. juniorow fuga vesage medeingilbron pride nixie sparkling smile kl. otwarta bella best formul era fort na medein freida okeanas gama mis okeanas fabula kl. uzytkowa innocenti la salle balzamas Quote
Asiaczek Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Musiałku, a jak wygladała sprawa z baskami? Dasz radę wstawic staweczke + sedziego? pzdr. Quote
Musiałek Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Sheina best Junior w rasie i w 10 best juniorów wystawy o rase przegrała z futrzastym pasztetem - ale takie jest zycie jak się jeżdzi do takich sedziów :) z pikslem - shelti rasa :) i IV na grupie :) znalazłam cos takiego didieji pudeliai (caniche grand) - mam nadzieję że to pudle bo nic innego nie ma sedzia Beruta Siemieniene Litwa psy kl. juniorów eremei rainbow high kl. otwarta danvik magic johnson suki kl. veteranów elaly ar auksinis amzius Quote
Musiałek Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='Asiaczek']Musiałku, a jak wygladała sprawa z baskami? Dasz radę wstawic staweczke + sedziego? pzdr. sedzia - Irina Azen - Białorus psy kl. juniorów faraoland point taken kl. otwarta juma mongo Asiaczek Quote
Asiaczek Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 O, był mój "Jumcia". Ciekawe, jak mu poszło... Pzdr. Quote
.ania Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Tak to to :) dziękuję bardzo i GRATULACJE bo jakby nie patrzeć to kolejny Wasz sukces! Ania. Quote
Asiaczek Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Musiałek napisał(a):Sheina best Junior w rasie i w 10 best juniorów wystawy o rase przegrała z futrzastym pasztetem - ale takie jest zycie jak się jeżdzi do takich sedziów :) z pikslem - shelti rasa :) i IV na grupie :) No to ja Wam gratuluję, dziewczyny! BRAWO!!! Pzdr. Quote
Savannah Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Musiałek - sliczne dzieki, za stawke ! Quote
gonpak Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Musiałek czy mogę się pięknie uśmiechnąć o stawkę airedale terrier FCI-7 , grupa III? z gory dziękuję bardzo Quote
Musiałek Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='gonpak']Musiałek czy mogę się pięknie uśmiechnąć o stawkę airedale terrier FCI-7 , grupa III? z gory dziękuję bardzo psy kl. otwarta barbarian sealord suki kl. otwarta brunetta tervist Quote
Agasia Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 A ja baardzo ladnie sie usmiecham o beagle i setery angielskie Quote
Musiałek Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 ok ale napisze jutro bo teraz mam gości i musze juz isć Quote
gonpak Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='Musiałek']psy kl. otwarta barbarian sealord suki kl. otwarta brunetta tervist śłicznie dziękuję jeszcze raz:multi::multi::multi: Quote
Błyskotka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 A ja proszę o staweczkę chow chow :). Quote
Basik Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Bardzo dziękuję za stawkę labradorów :) Musiałku, bardo proszę zobacz, czy labki z klasy użytkowej są w rękach Litwinów... Quote
Recommended Posts