powerpuff_girl Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 witam, chętnie wybrałabym się na wystawę (najlepiej 2 w ciągu jednego weekendu, jedna misi być z cacib-em) na litwę, łotwę lub do estonii w terminie wrzesień-listopad 2006r (szczególy do uzgodnienia). Dysponuję samochodem, szukam kierowcy lub dwóch na zmianę i do udziału w kosztach paliwa. Zainteresowanych proszę o kontakt na privie :o) pozdrawiam Quote
gwiezdny-wyslannik Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Wystarczy spojrzeć w dół i masz dokładnie temat o tematyce wystaw w tych regionach :) Quote
powerpuff_girl Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 wiedzę na temat wystaw posiadam, nie posiadam za to drugiego kierowcy, który wziąłby udział w takiej eskapadzie! Quote
Diana14 Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 A jak to jest z dorosłym championatem? No bo, ze można złożyć papiery na miejscu to już wiem. Tylko czy u nich jeśli się ma Ch.Pl to wystarczy jeden duży wniosek i ma się Ch.Lt czy trzeba robić na piechotę? Bo my mamy jeden z Wilna tego roku, ale to było z klasy pośredniej i moja sunia nie miała Champ. I nie wiem czy lepiej jeszcze na jakieś 2 krajówki jechać czy wystarczy jedna międzynarodowa. Quote
askaa Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Diana14 napisał(a):A jak to jest z dorosłym championatem? No bo, ze można złożyć papiery na miejscu to już wiem. Tylko czy u nich jeśli się ma Ch.Pl to wystarczy jeden duży wniosek i ma się Ch.Lt czy trzeba robić na piechotę? Bo my mamy jeden z Wilna tego roku, ale to było z klasy pośredniej i moja sunia nie miała Champ. I nie wiem czy lepiej jeszcze na jakieś 2 krajówki jechać czy wystarczy jedna międzynarodowa. no niestety na Litwie trzeba uczciwie wychodzić :lol: jedyne udogodnienie to może być 5 krajówek lub 1 międzynarodowa i 2 krajówki Quote
Diana14 Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 askaa czyli Ch.Pl nic mi nie daje w tym wypadku i trzeba robić na piechote? Kiepciachno...:roll: Quote
askaa Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Diana14 napisał(a):askaa czyli Ch.Pl nic mi nie daje w tym wypadku i trzeba robić na piechote? Kiepciachno...:roll: dokładnie wszystko tak jak należy :lol: Quote
Diana14 Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Jestem niepocieszona bo ja bym chciała wszystko na raz:eviltong: Ale dziękuję za odpowiedź:lol: Quote
nikit1 Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Czy ktoś wie przy jakiej ulicy jest Stadion VINGIS w Wilnie? Próbuję znaleźć go na mapie i coś mi nie idzie, a wystawa w sobotę.. :roll: Quote
dorotal Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Zakladam ze wystawa jest tam gdzie rok temu. Na planie Wilna mam stadion Vingio. jest on w parku dojezdza sie ulica Vilko gatve. Jesli byles na miedzynarodowkach w Wilnie(Litexpo) to zamiast wjechac na rondo, trzeba przejechac pod rondem i zaraz po lewej stronie zacznie sie park Quote
nikit1 Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 dorotal napisał(a):Zakladam ze wystawa jest tam gdzie rok temu. Na planie Wilna mam stadion Vingio. jest on w parku dojezdza sie ulica Vilko gatve. Jesli byles na miedzynarodowkach w Wilnie(Litexpo) to zamiast wjechac na rondo, trzeba przejechac pod rondem i zaraz po lewej stronie zacznie sie park Dorotko - dziękuję! Juz wiem:multi: Jadąc na ostatnią CACIB-ówkę troszkę się pogubiliśmy i zamiast wjechac na rondo pojechaliśmy pod nim :oops: A Ty sie wybierasz? Quote
skubi Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 W ostatnią sobote, na wystawie krajowej w Wilnie, Vega dostała ocene doskonałą, (kolejne) CAC i BOB (na dokładke) Tym samym Vega jest nowym Championem Litwy!!! Jestem taka dumna z mojego maleństwa :loveu: :loveu: :loveu: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Skubi - Gratulacje dla Vegulki! A powiedz mi jak po klubówce w Sopocie? Nigdzie nie ma wyników :( Quote
Musiałek Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 10.09National dog show, Ventspils czy ktoś się wybiera na tą wystawę na Łotwę ???? czy ja i Bardotka będziemy tam jedynymi polkami??? napszcie cos z doswiadczen o wystawach łotewskich?? jaka maja atmosfere i czy jest dobra organizacja, czy to sa duze wystawy - ilosciowo psy- z gory dzieki Quote
Musiałek Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Czy ktoś ma katalogi z tego roku z Łotwy i mógłby podac mi stawki owczarka australijskiego FCI 342 ???? Quote
Asiaczek Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 skubi napisał(a):W ostatnią sobote, na wystawie krajowej w Wilnie, Vega dostała ocene doskonałą, (kolejne) CAC i BOB (na dokładke) Tym samym Vega jest nowym Championem Litwy!!! Jestem taka dumna z mojego maleństwa :loveu: :loveu: :loveu: Pogratulować!!! Pzdr. Quote
skubi Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Dziękuję za gratulacje.:loveu: To teraz brakuje Championa Łotwy do kompletu (trzeba będzie nad tym pomyśleć, ale to już chyba zostawimy sobie na przyszły rok:evil_lol: ) gwiezdny-wyslannik, wyniki z krarajowej beardedów w Sopocie (niestety to tylko wystawa krajowa, klubówkę beardedy mają w Łodzi razem z innymi 'pasterskimi niepolskimi') prześle ci na priva. Zdjęć z krajowej mam koło 200 (w przeciwieństwie do międzynarodowej, z kąt zdjęć mam koło 10) I wszystko było by naprawde super, gdyby nie pogoda. Sobote mniej lub więcej ale padało cały czas a w sobote zaczeło (ale to jak) gdy miał zacząć się beardie pikinik :placz: Quote
dorotal Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='Musiałek']10.09National dog show, Ventspils czy ktoś się wybiera na tą wystawę na Łotwę ???? czy ja i Bardotka będziemy tam jedynymi polkami??? napszcie cos z doswiadczen o wystawach łotewskich?? jaka maja atmosfere i czy jest dobra organizacja, czy to sa duze wystawy - ilosciowo psy- z gory dzieki Ja jade do Ventspils. :lol: W tamtym roku bylo zgloszonych do Ventspils 485 psów, w tym jeden australian shepherd suka champion SENTIKKI BE JOYFUL. na miedzynarodowkach na Łotwie bylo australijczykow Valmiera - 22.05.2005 - 1 Ryga - 13.08.2005 - 2 Ryga - 19.11.2005 - 4 Ryga - 12.08.2006 - 2 Jak dostaniesz BOB-a to masz obowiazek zostac na BIS-y, bo inaczej cofaja uzyskane tytuly na wystawie. No chyba ze uda ci sie przekonac organizatorow :razz: Organizacja dobra, wystawy mozna oplacac na miejscu zgodnie z terminem zgloszen Quote
Musiałek Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 a możesz mi prosze napisać stwakę w klasach z Rygi 08.2006 ?? Quote
dorotal Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Psy mlodziez - KEEPSAKE INDEPENDENCE DAY suka champion - PROPWASH SILMARIL Quote
Musiałek Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Wielkie dizęki :lol: wiec do zobaczenia na wystawie :lol: Quote
DużyCP Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 a my dzisiaj dostalismy dokument Championa Łotwy!!! :multi: a CAC-a dostaliśmy 13-VIII-2006r. w Rydze-Ozolnieki czyli suuuper ekspres :crazyeye: 2 tygodnie czasmi wystarczają. z ciekawostek - uznali że Polski Championat im wystarczy (przezornie mieliśmy jeszcze Estoński) Quote
Bankiwa Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 My też dzisiaj dostaliśmy dyplom Ch.Lv. i rozetkę, tyle, że na dyplomie nie ma ani podpisu, ani żadnej pieczątki... Czy na Łotwie tak te dyplomy wyglądają, czy ktoś przeoczył ? Quote
Asiaczek Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 DużyCP napisał(a):a my dzisiaj dostalismy dokument Championa Łotwy!!! :multi: a CAC-a dostaliśmy 13-VIII-2006r. w Rydze-Ozolnieki czyli suuuper ekspres :crazyeye: 2 tygodnie czasmi wystarczają. z ciekawostek - uznali że Polski Championat im wystarczy (przezornie mieliśmy jeszcze Estoński) Ooo, może jakaś odwilż w stosunkach polsko-łotewskich?:crazyeye: pzdr. Quote
Recommended Posts