Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Musiałek napisał(a):
ale uprzedzałas ich o tym?? czy tak poprostu się udało :lol:

Ja podobnie, jak Asiaczek ;-)
Napisałam na zgłoszeniu wysokość opłat, a w nawiasie dopisałam, że płatności dokonam na wystawie.
Nie dzwoniłam, ino przyjechałam na wystawę- w sekretariacie nie było żadnego problemu :-)

Posted

NigdyNigdy napisał(a):
Ja podobnie, jak Asiaczek ;-)
Napisałam na zgłoszeniu wysokość opłat, a w nawiasie dopisałam, że płatności dokonam na wystawie.
Nie dzwoniłam, ino przyjechałam na wystawę- w sekretariacie nie było żadnego problemu :-)

To są bardzo cenne informacje - dzięki dziewczynki:loveu:

Posted

karenina napisał(a):
Jeszcze mam jedno pytanie.
Czy zgłaszacie na litwe korzystajac z tego formularza elektronicznego na ich stronie, czy z własnorecznie przygotowanego?

Ja zawsze wysyłam własne zgłoszenia:evil_lol:

Posted

Musiałek napisał(a):
Ja też :lol:

i włąsnie dzis wysłałam zgloszenie na Łotwę z prośbą o potwierdzenie i przysłali że jest OK :lol:

Wrrrr, do mnie jeszcze nie przysłali:(

Posted

Musiałek napisał(a):
a poprosiłaś o to ??

napisz jeszcze raz że prosisz o potwierdzenie przyjjęcia i ci wyslą :)

Ano prosiłam. Poczekam do jutra, wiesz jak to jest z tym ponownym wysyłaniem - wolę tego uniknąć:cool3:

Posted

Hi, tak dokladne i nie zrozumialam czy dostalisz cie odpowiedz czy jest taki titul jak "Baltic Champion". on jest, sama mam w domu takiego championa :)
do tego sa potrzebne 3 tituly championa-Estonia, Latvia i Lithuania. Potem kedy masz te diplomy (potwierdzienie ch.) mozna proszyc o potwierdzenia Balt CH.
to kosztuje okolo 25 euro.

Posted

[quote name='Agappe']nie wiecie kiedy można sie spodziwać spisu wystaw na nastepny rok na Litwie???
Agappe - na litość b...ską! Do końca tego roku mamy jeszcze 4,5 miesiąca, a ty już niecierpliwisz się o przyszły rok! Daj im (tzn. organizatorom) trochę odetchnąć. Poza tym do końca roku i na Litwie i na Łotwie są jeszcze wystawy! To wszystko trzeba ogarnąć, rozliczyć itp....
Pzdr.

Posted

wybiera sie ktos z was na litwe,lotwe czy estonie w pazdzierniku,listopadzie,grudniu??(poza 2 dniowa cacibowka na litwie?)
jak by co jestesmy chetne (ja i collaczka...:cool3: )

Posted

Gracjana napisał(a):
wybiera sie ktos z was na litwe,lotwe czy estonie w pazdzierniku,listopadzie,grudniu??(poza 2 dniowa cacibowka na litwie?)
jak by co jestesmy chetne (ja i collaczka...:cool3: )

:)
my się wybieramy do Estonii Rakvere 21.10 :)

Posted

skubi napisał(a):
Wie może ktoś z was, jaka jest opłata za championat litwy i jak wygląga procedura (składanie dokumentów, itp...)???

opłata to 20 Euro, na międzynarodowej w Wilnie siedziały osobno Panie, u których można było złożyć kopie kart ocen i rodowodu oraz zapłacić za championat.

Podobnie zrobiłyśmy z Musiałkiem w Silute, obie skończyłyśmy Młodzieżowe Championaty Litwy, w sekretariacie zapytałysmy się czy można złożyć papiery, okazało się że tak. Pani która wszystko zabierała od nas powiedziała, że za ok 2 - 3 tyg dostaniemy dyplomy do domu. No i tak się stało równocześnie przyszły dyplomy wraz ze ślicznymi rozetami. :lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Czy Młodzieżowy Championat Litwy też kosztuje 20 euro?
pzdr.

Asiaczku niestety tak, ale czegóż się nie robi dla jednej małej karteczki :lol: