Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy ktoś wybiera się na wystawy na Litwie i Łotwie??? Albo nawet Estonii?? ma ktoś info o wystawach w tych krajach.... :oops: ja nic nie wiem.....poza tym chciałabym wiedziec czy w Szwecji są jakieś wystawy?????bo nic o nich nie słyszałam,a jade tam latem, i chciałam przy okazji na jakąś pojechac.
jak macie jakies info to piszcie :)

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Savannah napisał(a):
LoveStorm napisał(a):
http://www.skk.se/ - chyba Szwecja :P

hehe gdybym ja cos skapowała po szwedzku;)
a wogole ktos był na wystawach w tych krajach???
LoveStorm - starasz sie :D
Pzdr.
Villarica Siberians

ja bylam, bez suczyska oczywiscie w Sztokholmie (12.12.2004 chyba) i polecam :-)) poszukaj gdzies wczesniej bylo o tej wystawie!

Posted

Martyna napisał(a):
Savannah napisał(a):
LoveStorm napisał(a):
http://www.skk.se/ - chyba Szwecja :P

hehe gdybym ja cos skapowała po szwedzku;)
a wogole ktos był na wystawach w tych krajach???
LoveStorm - starasz sie :D
Pzdr.
Villarica Siberians

ja bylam, bez suczyska oczywiscie w Sztokholmie (12.12.2004 chyba) i polecam :-)) poszukaj gdzies wczesniej bylo o tej wystawie!

A mogła byś mi napisać coś o tej wystawie wiecej,płynęłaś promem, czy jest dorogi itd?
bede bardzo wdzieczna!

Posted

ofcca napisał(a):
A mogła byś mi napisać coś o tej wystawie wiecej,płynęłaś promem, czy jest dorogi itd?
bede bardzo wdzieczna!

wiesz, ze juz teraz nie pamietam dokladnie. Jechalysmy samochodem i na promie skorzystalysmy z jakiejs promocji (samochod + 5 osob) chyba ok 1000 zl albo troche wiecej. Do Sztokholmu dziewczyny dzielnie prowadzily bez noclegu, a tam czekal na nas hostel :-) Wystawa kapitalna, ale glowie dlatego ze stawka mojej rasy byla swietna i faktycznie bylo na co popatrzec. Poza tym niesamowite byly finaly! takie troche magiczne! :-)

Posted

Martyna napisał(a):
ofcca napisał(a):
bede bardzo wdzieczna!

wiesz, ze juz teraz nie pamietam dokladnie. Jechalysmy samochodem i na promie skorzystalysmy z jakiejs promocji (samochod + 5 osob) chyba ok 1000 zl albo troche wiecej. Do Sztokholmu dziewczyny dzielnie prowadzily bez noclegu, a tam czekal na nas hostel :-) Wystawa kapitalna, ale glowie dlatego ze stawka mojej rasy byla swietna i faktycznie bylo na co popatrzec. Poza tym niesamowite byly finaly! takie troche magiczne! :-)

a czy tam są jakieś wystawy oprocz sztokholmu??? :) ja tam nic nie moge się dopatrzec, powiem tylko ze interesują mnie wystawy w okolicy letniej, najlepiej poczatek sierpnia.

Posted

Lipiec
Data Miejsce Int./nat.
2-3 Borås Nat So 1,3,5,6,7,10 N 2,4,8,9
2-3 Piteå Int So 3,4,5,6,8,10 N 1,2,7,9
2 Visby Int
3 Visby Nat
9 Tvååker Nat
9-10 Alfta Nat So 2,4,5,6,7,10 N 1,3,8,9
10 Tvååker Int
23-24 Lövudden/ Västerås Int So 1,3,5,7,9,10 N 2,4,6,8
30-31 Ransäter Int So 2,3,4,5,6,7 N 1,8,9,10

Sierpien
Data Miejsce Int./nat.
6-7 Östersund Int So 1,3,5,6,7,9 N 2,4,8,10
6-7 Askersund Int So 2,3,4,5,6,7 N 1,8,9,10
6-7 Ronneby Nat So 1,8,9,10 N 2,3,4,5,6,7
13-14 Norrköping Int So 2,4,5,6,8 N 1,3,7,9,10
13-14 Nyköping Nat So 1,3,7,9,10 N 2,4,5,6,8
28 Täby Nat
I przypominam o badaniach na przeciwciala w paszporcie bo inaczej kwarantanna

Posted

dorotal napisał(a):
Lipiec
Data Miejsce Int./nat.
2-3 Borås Nat So 1,3,5,6,7,10 N 2,4,8,9
2-3 Piteå Int So 3,4,5,6,8,10 N 1,2,7,9
2 Visby Int
3 Visby Nat
9 Tvååker Nat
9-10 Alfta Nat So 2,4,5,6,7,10 N 1,3,8,9
10 Tvååker Int
23-24 Lövudden/ Västerås Int So 1,3,5,7,9,10 N 2,4,6,8
30-31 Ransäter Int So 2,3,4,5,6,7 N 1,8,9,10

Sierpien
Data Miejsce Int./nat.
6-7 Östersund Int So 1,3,5,6,7,9 N 2,4,8,10
6-7 Askersund Int So 2,3,4,5,6,7 N 1,8,9,10
6-7 Ronneby Nat So 1,8,9,10 N 2,3,4,5,6,7
13-14 Norrköping Int So 2,4,5,6,8 N 1,3,7,9,10
13-14 Nyköping Nat So 1,3,7,9,10 N 2,4,5,6,8
28 Täby Nat
I przypominam o badaniach na przeciwciala w paszporcie bo inaczej kwarantanna

wielkie dzięki!!! ale o co chodzi z tą kwaramtanna, ????moj pies ma juz chipa i paszport...jezu jakie badania :o

Posted

Mam pytanie dotyczące championatu Łotwy i Estonii.
Wiem,że jeśli pies jest championem w swoim kraju to wystarczy uzyskać tam 1 CAC. Ale,czy musi to być CAC z wystawy międzynarodowej ? :fadein:

Posted

Santy napisał(a):
Wiem,że jeśli pies jest championem w swoim kraju to wystarczy uzyskać tam 1 CAC. Ale,czy musi to być CAC z wystawy międzynarodowej ? :fadein:

Moze byc zwykla.

Posted

dorotal napisał(a):
Santy napisał(a):

Moze byc zwykla.

Zgadza się!
Niestety na Łotwie, w Estonii(jak również w Szwecji) Cac dostaje tylko najlepsza suka i najlepszy pies w rasie :cry:
pozdrawiam iwona

Posted

Santy napisał(a):
Dzięki za doinformowanie. :D Mam nadzieję,że na międzynarodówkach przyznaje się CAC w każdej klasie. :D

niestety nie
tez tylko po jednym:(
pozdrawiam iwona

Posted

Ale jak masz wlasny championat to dostajesz championat lotwy po jednym CAC. Jak masz mlodziezowy championat lotwy to otrzymasz championat tez po 1 CAC. Ten kto ma juz championat lotwy nie moze otrzymac CAC.

Posted

Martyna napisał(a):
ten CAC moze byc z krajowki?

tak moze być.

a ja mam pytanie?czyli jak cac dostaje champion Łotwy wystawiany w klasie championów to sie nie liczy i musi dostać taki co nie ma czyli zwyciezca posredniej albo otwartej?dobrze rozumuje?
pozdrawiam iwona

aha,i jak to jest dokladnie z tą Szwecją?