Damroka Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Hej, nazywam się Pako, chciałem się przedstawić i pokazać gdzie sobie teraz mieszkam :) Najpierw może opowiem krótko jak to się stało, że po prawie czterech latach życia sobie na południu Polski znalazłem się nagle w Olsztynie krainie jezior i lasów :) A więc mieszkałem sobie z moją rodziną w Pszczynie, byli moi pańtwo i dwójka dzieci. Na początku mieli dla mnie czas, potem dzieci rosły moi państwo zaczeli z nimi coraz cześciej gdzieś znikać, a ja zostawałem sam na całe dnie i wychodziłem raz dziennie pod mój blok. Wtedy moi państwo zdecydowali, że nie mają dla mnie czasu, przyszła jakaś Pani i mnie zabrała ze wszystkim. Ale była bardzo miła i kolejne osoby też, a było ich trochę bo podróż była skomplikowana. A potem trafiłem do moich nowych państwa i już nie musiałem spać na straym, brudnym dziecięcym szlafroku. Dostałem śpiworek i trzy nowe mięciusie kocyki, zabawki, piłeczki, wygodną obrożę i lekką smycz :D I już nie wychodziłem raz dziennie a od trzech do pięciu razy dziennie, w tym raz dłuuugo-mogłem nareszcie biegać godzinę albo dłużej i to po lesie i nad jeziorem :D Kochają mnie strasznie bo mnie ciągle głaszczą, bawią się ze mną i pozwalają rano wskakiwać mi do nich do łóżka i się wtulać :))) Teraz jest mi dobrze bo mam kogoś kto poświęca mi czas i troszczy się o mnie :] Tak mogłaby brzmieć historia Pako opowiedziana właśnie przez niego :) Mam nadzieję, że to ostatnie zdanie jest prawdą bo straramy się żeby miał wszystko czego mu trzeba do szcześcia poświęcamy mu dużo czasu i miłości, bo ujął nas swoją otwartością do wszystkich poznawanych osób :) Wątek ten powstaje bo chcielibyśmy pochwalić się naszą nową pociechą, mam nadzieję że Pako się spodoba choć dla nas jest najcudowniejszy na świecie :* A oto Pako :) Jeszcze z czasów Pszczyny I już u nas w domku jeszcze przed obcięciem:) Quote
Damroka Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Tu już po obcięciu przez pańcię :P Spacerek po lesie dobra rzecz :D Quote
Energy Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Witaj Pakuś:loveu: Damroka fajnie, że założyłaś wątek małemu:lol: Quote
Damroka Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 No, wreszcie nie będzie pod tytułem "pies w potrzebie", jutro dorzuce nowe zdjecia-dziś byliśmy u fryzjera Pako wygląda prawie jak pudel :] Co do lat to w lutym będzie miał cztery, ale niestety nie wiem kiedy dokładnie :/ Pako właśnie śpi zawinięty w kocyk bo jest po kąpieli, wystaje mu tylko pyszczek i kawałek główki, wygląda słodko :)))) Quote
Damroka Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Tu z naszym przyjacielem :) A tu z jego psem, dwaj amatorzy buszowania w śniegu.... Zdjęcie pod tytułem-znajdź psa :] Quote
Damroka Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Pako po kastracji w "kloszu"-zadowolony to on nie był hehe Z braciszkiem w Gdańsku A tu moje pierwsze kochanie-mój staruszek :* (z moja siostrzenicą) Quote
Damroka Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Kolejna porcja kloszarda :P Uczymy się.... Quote
Damroka Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 A oto nowsze zdjęcia Pakita :D A tu jeszcze przed fryzjerem :] Quote
magenka1 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Oj Pako to ma dobrze tylko ciekawi mnie gdzie on w końcu śpi w swoim łóżeczku czy z panią :) Quote
Damroka Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 A tu już po fryzjerze-jeszcze śpiący bo dostał głupiego jasia, ponieważ z tułowiem było ok (w kagańcu, ale się dał), natomiast pysk i ogólnie głowa-szał i panika no ale teraz będzie łatwiej go odczulać bo nie ma kołtunów i nie będzie tak boleć :> Quote
Damroka Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 magenka1 napisał(a):Oj Pako to ma dobrze tylko ciekawi mnie gdzie on w końcu śpi w swoim łóżeczku czy z panią :) No czasem leży ze mną ;p ale tak poza tym to u siebie na miejscu, a to wcale nie ja go częściej biorę do siebie tylko Dawid hehe :D Quote
Sockunia Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Ładne :) http://lh6.ggpht.com/_ZsMq1Y-NfNg/TTXwumSSodI/AAAAAAAAAKI/EoK78TR6R7k/s640/IMG_4736.JPG A co to za klateczka z boku? Quote
Damroka Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 To tam na codzień śpi to "Jego miejsce" gdzie jak ma dość to sobie idzie tam się położyć, docelowo kocyk i śpiworek ze zdjęcia znajdują się w klatce :) Quote
Damroka Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 magenka1 napisał(a):pięknie wygląda po wizycie u fryzjera Też tak uważam, ale nie wiedziec czemu nagle stał się "oną" "nią" :/ Główke ma ściętą troche za wysoko nad szyją ale nie dało się inaczej bo miał za dużo kołtunów :( Ale i tak jest śliczny :D:* Quote
filodendron Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Witamy się z Pako :) Chyba wszystkie obcięte pudelki są "oną" :D Quote
Blow Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Hahaha, Fadzik jest dziewczynką bo jest prawie biały a to przecież oczywiste, że chłopiec musi mieć czarne umaszczenie, dziewczynka zaś białe :) Pakito wygląda nieco gejowato ale elegancko i schludnie:lol: Wcześniej robił za "working dupel":razz: Quote
Damroka Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 Oj ciocia ciocia :D Teraz to on wygląda jak rasowy pies salonowy :cool3: A wcześniej jak owca tudzież baran jak to mój tato stwierdział-bo toż to "on jest" to nie może być łooffcą hehe :) Quote
Recommended Posts