Damroka Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 bo my zawsze patrzymy w tą samą stronę... aaaaa samaaa dzicz :evil_lol: JA JUŻ NIE CHCE TU SIEDZIEĆ!!!!!:p dawaj duży biegniemy :D i hop w dół... nie dam patyczka, mój paticzek:mad: a tu już spacer grupowy, trasa Olsztyn-jez. Kielarskie-Bartążek-Olsztyn, słonecznie, parno ale udanie :D i nawet cioteczka Blow się załapała (co się rzadko zdarza :>) i kolega-tym razem bez psa :) ty patrz ty masz jeszcze loda, ale chyba sie roztopił...zawsze możesz wypić :cool3: to może ja już za wczasu zacznę płynąć....:D i znów grupowo-po chyba stu podejściach wreszcie sukces! bieeeeegieeeeem za szyszką.....:megagrin: tu jestem!!!ale ja tu jestem!!! tu cie mam!!! takie skakanie męczy... dwa brudasy-a podobno się kąpały :lol!: i najnowsze odkrycie Bartążkowe:cool3: pies zwodowany-no niemożliwe hehe ostatni etap spaceru w tle już widać olsztyńskie bloki :) Quote
Damroka Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 a tu już dłuższa trasa dogtrekkingowa Olsztyn-jez.Kielarskie-Ruś-Bartążek-Olsztyn (z 20 km się uzbierało) dawaj ciągniemy... bo zbieganie z górki jest fajne, o ile nie połamie się nóg po drodze hehe (przy okazji prostowanie zmarszczek) wysoko było :) jez.Kielarskie mam zabawkę nanana mam zabawkę nanana... ...i jej nie dam nanana :D Quote
Damroka Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 A tu koleżanka, świat jest mały jak się okazuje. Beza z wątku o pudlach i pudelkowatych :) trzy białasy :D i znowu Beza :D Beza jest uzależniona od piłeczki :loveu: piłkaaaa leeeciiii :sweetCyb: daj zabawkę... NIE DAM!!! :angryy: Quote
filodendron Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Fantastyczne foty :) No i Beza się załapała :) Pako wygląda ślicznie, zdrowo, szczęśliwie. I jest super ostrzyżony. Quote
Damroka Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 [quote name='magenka1']ale ona ma fajnie u Was tylko pozazdrościć :)[/QUOTE] hehe chyba on :D no mamy nadzieję, że mu się podoba, chociaż czasem marudzi strasznie i mamrocze jak chcemy coś od niego ehh mamrot mój ;) Quote
Energy Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Wspaniałe zdjęcia:) szczęśliwy, piękny Pakuś i przyjaciele:) Super:lol: Quote
Recommended Posts