bazylowa Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 gochgoch napisał(a): a jak ty rozpoznajesz trop dzika matkoooooo :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: ja to jednak w tyle jestem...:roll::roll: Do okoła było tak zryte, że największy mieszczuch by się zorientował ;) Quote
gochgoch Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 sylrwia napisał(a):Tropy jest łatwo rozpoznać a zwłaszcza o tej porze roku kiedy ziemia jest "miękka". Musiałby Tobie ktoś pokazać odciski tropów leśnych zwierzaków. A potem to już pryszcz :) A masz ty rację kobito!!!! Ostatnio nawet ja znalazłam raciczki wyciśnięte...ale czyje były to juz nie powiem... :oops: musiałabym się roszke pointeresowac...żeby Hugolowi móc potem powiedzieć co wywąchał.... Quote
gochgoch Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 mamabazyla napisał(a):Do okoła było tak zryte, że największy mieszczuch by się zorientował ;) uffffff....dzięki.....:oops: Quote
bigos Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Ohh, Ci paparazzi. ODEJDŹCIE!!!!!!!!!!!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bazylowa Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 bigos napisał(a):Ohh, Ci paparazzi. ODEJDŹCIE!!!!!!!!!!!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tak niektórym sławom uderza do głowy woda sodowa... Quote
bigos Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 mamabazyla napisał(a):Tak niektórym sławom uderza do głowy woda sodowa... I jeszcze wytyka taki język na fotoreportera:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bazylowa Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 bigos napisał(a):I jeszcze wytyka taki język na fotoreportera:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
BBeta Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 mamabazyla napisał(a): To zdjęcie jest boskie :loveu: :loveu: Quote
bazylowa Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 BBeta napisał(a):To zdjęcie jest boskie :loveu: :loveu: :B-fly::B-fly::B-fly: Quote
bazylowa Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 U nas świeci słońce !!!!!! :multi::multi: Quote
bazylowa Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Listopad ... Ale czy to napewno listopad ?? Quote
bazylowa Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 UWAGA teraz coś dla Gosi od Czuszki i Gosi od Huga !!!!!! Dziewczyny te zdjęcia zostały zrobione w samo południe ;) Quote
bazylowa Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 A o to co zrobił dziś Bazyl :cool3: Quote
bazylowa Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Oj teraz widzę, że to jednak wczoraj było :oops: Quote
bazylowa Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 A kto tu znajdzie zwierzątko ?? Quote
BBeta Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Jak zwykle piękne fotki makro :crazyeye: :loveu: Quote
Ola&Kora Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Dzieńdoberek! ;) Ja tu pirwszy raz jestem, ale i nie ostatni :p Weszłam na twoją galerię... i siem zakochałam w Precelku!!! :loveu: :loveu: :loveu: On jest prześliczny :loveu: :loveu: :loveu: No i oczywiście jak tu nie wspomnieć o Precelku :p Taki z niego kabanosek na łapkach :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: No i imię :p :p :p Pasuje jak ulał! Piękna stójka :loveu: Quote
leemonca Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 wszystkie zdjęcia śliczne!!! ale to najpiękniejsze :iloveyou:!!! Quote
shangri_la Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 piekna stójeczka :multi: [SIZE=2]ale biedronusia tyż super :lol: pozdrawiam Quote
alive Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='mamabazyla']UWAGA teraz coś dla Gosi od Czuszki i Gosi od Huga !!!!!! Dziewczyny te zdjęcia zostały zrobione w samo południe ;) dzieki!!! jutro w południe pójdę na poszukiwania świtu :eviltong: a tu rozwiązanie zagadki :cool3: Quote
sylrwia Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='alive'] Jakiś taki powodziowy ten pająk:evil_lol: Quote
bazylowa Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Witamy Olę i Korę w naszej galerii :multi::multi: BBeta dzięki :) Ja uwielbiam cykać kwiatki i inne stworzonka. To jest chyba zboczenie zawodowe już... Leemonca i Shangri_la dziękujemy za odwiedzinki :sweetCyb: Alive, a jednak świt w południe jest możliwy :eviltong: Strzałki i buźka śliczne, ciekawe tylko jak się czuje ten biedny pajączek... Sylrwia, bo to jest pająk topik :evil_lol: Quote
gochgoch Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='mamabazyla']UWAGA teraz coś dla Gosi od Czuszki i Gosi od Huga !!!!!! Dziewczyny te zdjęcia zostały zrobione w samo południe ;) W I E D Z I A Ł A M , Ż E S I Ę D A ! ! ! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: DZIĘKI!!!! Quote
gochgoch Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='mamabazyla']A kto tu znajdzie zwierzątko ?? a oto moje rozwiązanie : zaskoczona? :evil_lol::evil_lol: [quote name='mamabazyla']A o to co zrobił dziś Bazyl :cool3: Gratulujemy!!! jaka piekna!!!! a Hugol jeszcze nigdy...........:placz: Quote
Recommended Posts