Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bazylowa napisał(a):
A Runda to oficjalnie nowa dziewczyna Bazyla ;)

Aha, rozumiem ;)
Z tego co kiedyś na forum RR czytałam (no bo to chyba ta Runda - zgadzałoby się) psina miała problemy ze stawami i w ogóle w nie najlepszym stanie od hodowcy wyszła. Mam nadzieję, że już ok?

Posted

[FONT=Century Gothic]Asiaczku, Matusz - spotkanie było naprawdę super!! Szkoda, że takie krótkie...[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Wiq - musiałabyś tą małą zobaczyć! Po prostu rewelacja. Do wody za aportem to się normalnie wrzucała :crazyeye:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Jupi - wszystko przed Tobą :p[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Marta i Wika - moja Ty detektywko :cool3: to jest ta sama Runda. Z łapami jest już jako tako. Myślałam, że wyżej pytasz o jej przydomek, a z wiadomych względów nie chciałam go tu podawać. [/FONT]

[FONT=Century Gothic]Ploter - bo w grę wchodził jeszcze tylko Folusz. A on nie jest takim grubasem :eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='bazylowa'][FONT=Century Gothic][/FONT]

[FONT=Century Gothic]Wiq - musiałabyś tą małą zobaczyć! Po prostu rewelacja. Do wody za aportem to się normalnie wrzucała :crazyeye:[/FONT]
[FONT=Century Gothic][/FONT]

dla takich jednostek warto mieć psy:loveu::eviltong:

cóż za umizgi :evil_lol:

a co to ma za fajną obrożę z krętlikiem?:cool3:

Posted

[FONT=Century Gothic]Aga no niech Ci będzie. Podpasłaś Ploterka na BARFie :p

Wiq - ten krętlik to tak wyszedł niechcący. Miał być solidny zielony parciak. A jest solidny zielony parciak z krętlikiem, a przy tym taniocha :cool3:
[/FONT]

Posted

[quote name='bazylowa'][FONT=Century Gothic]Marta i Wika - moja Ty detektywko :cool3: to jest ta sama Runda. Z łapami jest już jako tako. Myślałam, że wyżej pytasz o jej przydomek, a z wiadomych względów nie chciałam go tu podawać. [/FONT]

No właśnie tak pomyślałam, że to musi być ta sama jeśli przydomka nie podajesz...
Niesamowite te Twoje rude zdjęcia, aż migocze rudo w oczach :p

• 3 weeks later...
Posted

Swietne minki, Bazyli w dobrej formie, ma sliczna sylwetke. Całujemy bazylowe fafelki:eviltong:,

Zapomniałabym Cosmo mnie trąca łapą i pyta kiedy się zobaczy z Bazylem. :loveu: