wiq Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 perkozy są świetne:evil_lol: http://images22.fotosik.pl/112/4968a6fd3cb95ab9.jpg do konkursu wodnego się nadaje:cool3: Quote
Asiaczek Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Pogratulować znajomości nazw zwierzątek.... A fotki - super: widać dokładnie psiaka z przodu i z tyłu...:evil_lol: Pzdr. Quote
BeaC Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 siemka z rana bazylowa mamo jak już tutaj sie pojawisz to Ci parę zdjęć z parku wstawiłam Trzym sie ciepło:multi::multi::multi: Quote
bazylowa Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 [quote name='Asiaczek']Pogratulować znajomości nazw zwierzątek.... Pzdr. [FONT=Century Gothic]taki już mój los ;)[/FONT] [quote name='BeaC']siemka z rana bazylowa mamo jak już tutaj sie pojawisz to Ci parę zdjęć z parku wstawiłam Trzym sie ciepło:multi::multi::multi: [FONT=Century Gothic]Byłam widziałam[/FONT] :cool3: Quote
bazylowa Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 [FONT=Century Gothic]i nawet foty mam do wstawienia[/FONT] :razz: Quote
bazylowa Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 [FONT=Century Gothic]mój nowy domownik [/FONT] Quote
wiq Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 to sroka?..:oops: bo sie nie znam.. ale fajny ptaszek, coś jak moje kanarki;) Quote
bazylowa Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 [FONT=Century Gothic]perkoz na bis i jego dzieci i w zbilżeniu niestety pod słonce nieco :/ [/FONT] Quote
Hanna R. Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Ale fryz :loveu::loveu::loveu: Zrobiłabyś taki Precelkowi :cool3: Quote
bazylowa Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 [FONT=Century Gothic]Gochgoch, czy kolor wody Cię satysfakcjonuje??[/FONT] Quote
wiq Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 http://images22.fotosik.pl/141/ca71211cc6c05fc1.jpg andaluz:eviltong: kolor jak kolor, ale z zapachem bywa różnie..:roll: Quote
bazylowa Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 [FONT=Century Gothic]i absolutny HIT!! [/FONT] Quote
Teklunia Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='mamabazyla'] ach ach ach :loveu::loveu::loveu: dobrze ze sie wstrzymalam, bo po poprzedniej dawce zdjec już chciałam narzekać ze wszyscy są tylko Precelka nie ma ;) Quote
anetta Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 ach ach ach Nooooo, ach ach ach :loveu: HHahahhha Quote
Asiaczek Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='mamabazyla'] [FONT=Century Gothic][/FONT] [quote name='mamabazyla'] [FONT=Century Gothic]i absolutny HIT!! [/FONT] Zwróćcie uwagę, co można zrobić z psimi uszami... Niesamowite! pzdr. Quote
APSA Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='mamabazyla'][FONT=Century Gothic]mój nowy domownik [/FONT] Cudniasty :) Dobrze pamiętam, że kiedyś miałaś bażanta? A u mnie w domu teraz stada gryzoni :) [quote name='mamabazyla'] :lol: w pierwszej chwili myślałam, że to zdjęcie konia :lol: Jak praca? Quote
BeaC Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='mamabazyla'] [FONT=Century Gothic][/FONT] ...........coś ty??????:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Konia se kupiła:diabloti::eviltong: witaj Quote
bazylowa Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='wiq']to sroka?..:oops: bo sie nie znam.. ale fajny ptaszek, coś jak moje kanarki;) [FONT=Century Gothic]tak to właśnie sroka. Od wczoraj na wolności :p[/FONT] [quote name='wiq']http://images22.fotosik.pl/141/ca71211cc6c05fc1.jpg andaluz:eviltong: [FONT=Century Gothic]A wiesz, że lubię konie andaluzyjskie... Szczególnie te białe :loveu: [/FONT] [quote name='Teklunia'] ach ach ach :loveu::loveu::loveu: dobrze ze sie wstrzymalam, bo po poprzedniej dawce zdjec już chciałam narzekać ze wszyscy są tylko Precelka nie ma ;) [FONT=Century Gothic]Zaraz go tu wstawię jeszcze więcej :cool3: [/FONT] [quote name='APSA']Cudniasty :) Dobrze pamiętam, że kiedyś miałaś bażanta? A u mnie w domu teraz stada gryzoni :) Jak praca? [FONT=Century Gothic]Tak miałam kiedyś bażanta może przez godzinę hehe. Nawiał z klatki jak chciałam dać mu jedzonko. Zostało po nim tylko kilka kolorowych piórek, które i tak potem Bazyl wymemłał. A praca napisana jutro jedzie na uczelnię w trzech egzemplarzach ;) [/FONT] Quote
bazylowa Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [FONT=Century Gothic]na początek takie zwierzecie teraz Precel w sytuacji raczej nie codziennej :evil_lol: [/FONT][FONT=Century Gothic]ambitny co nie :diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic] [/FONT][FONT=Century Gothic]potffoor z bagien[/FONT] [FONT=Century Gothic]i Bazyl [/FONT][FONT=Century Gothic]plask[/FONT] Quote
bazylowa Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='Ploter']oddawaj to moja wazzzzka :) [FONT=Century Gothic]Jaka tam zaraz Twoja... wiesz to było dziwne, bo ona wcale nie zamierzała odlecieć. Siedziała sobie na polnej drodze i tylko kręciła głową, a ja skakałam wokół niej z aparatem. Podobno jest taki gatunek, co często przysiada nawet ludziom na rękach i wcale sie nie płoszy... może to ten?? W każdym razie była wielka i niesamowita :crazyeye: [/FONT] Quote
Recommended Posts