bonita Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 :grin: :grin: Świetne! i inne foty też superaśne, a jak duuużo :loveu: Quote
Asiaczek Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 wiq napisał(a): świetny efekt! Efekt - tak. Tylko dlaczego mnie oczy bolą od oglądania tej fotki, co? pzdr. Quote
wiq Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 ze strachu, bo to Blair Witch Project :evil_lol::evil_lol: Quote
bazylowa Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 wiq napisał(a):ze strachu, bo to Blair Witch Project :evil_lol::evil_lol: Kurcze ubiegłaś mnie :evil_lol: Właśnie miałam napisać to samo :evil_lol: To zdjęcie powstało przez przypadek. Ot cykło się przy przekładnaiu aparatu z pionu do poziomu, albo na odwrót :cool3: Quote
wiq Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 i jaka złośliwa - czarne koty zamieniła w psy:placz: w dodatku rude:crazyeye::shake::evil_lol::evil_lol: Quote
anetta Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 O bosz...jakie sloodkieeee :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
sylrwia Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Anka jak ja traficie w moje ręce na jakieś wystawie to zobaczysz:mad: (a jak pytałaś Gosi to wiesz co moge:diabloti: ) Gdzie Wy sie podziewacie:mad: :mad: :mad: Quote
bazylowa Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 [quote name='sylrwia']Anka jak ja traficie w moje ręce na jakieś wystawie to zobaczysz:mad: (a jak pytałaś Gosi to wiesz co moge:diabloti: ) Gdzie Wy sie podziewacie:mad: :mad: :mad: :question: ona.. ona mi grozi ?? Quote
bazylowa Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 znalazłam jeszcze jedno zdjęcie z gór najpierw było tak: a potem tak: Precel Błyskaiwca :diabloti: Quote
bazylowa Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 i fotki ze spacerku gdzie ta kaczka?? zamyślony... na jajeczkach wata cukrowa... pajęczynka i... no właśnie same zobaczcie :crazyeye: Quote
BBeta Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Hej ;) Całe wieki mnie tu nie było, ostatnio mam mało czasu, ale dzisiaj znalazłam chwile, więc moge nadrobić zaległości, a troche się tego nazbierało, ale oglądać takie zdjęcia to sama przyjemność ;) Quote
BeaC Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 .........witaj mamobazyla twoje foty ZAWSZE mi się podobują:loveu::loveu::loveu: Quote
alive Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='mamabazyla'] i... no właśnie same zobaczcie :crazyeye: o Australia :lol: Quote
Asiaczek Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Noooo, kałuża w Australii...:evil_lol: Może też mają ponadnormatywne opady? Pzdr. Quote
Czarna_Owieczka Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='mamabazyla'] Ależ mi się to zdjęcie podoba :loveu: Quote
bazylowa Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [FONT=Century Gothic]zwierzątka [/FONT] perkoz dwuczuby [FONT=Century Gothic] [/FONT]łyska młode krzyżówki jakieś motylki :diabloti: jakiś pajączek i jakaś żabeczka [CENTER] Quote
sylrwia Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 O widze, ze tak jak w Forysiowej galerii u Bazyla też pojawiły sie inne stwory:diabloti: tylko po czym (lub w czym) te biedne ptaki "plywają":cool1: Quote
BeaC Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Jaki piękny perkoz!!!!!!!!!!!! i zabka........ witaj:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
bazylowa Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 [quote name='sylrwia'] tylko po czym (lub w czym) te biedne ptaki "plywają":cool1: [FONT=Century Gothic][SIZE=2]No widzisz nie takie one biedne jakby się wydawało. Jak na moje oko to to "coś" to jest rdestnica kędzierzawa, roślina wodna, a w zasadzie podwodna, która właśnie kwitnie. To co widać nad powierzchnią wody to są właśnie jej kwiatostany. Akurat w tym miejscu roslina porasta połowę zbiornika i wszystnie ptaki od kaczek po mewy trzymają się tego właśnie obszaru. gęstwina roślin podwodnych daje schronienie rybom mięczkom i innym stworzeniom , które stanowią świetną bazę pokarmową dla ptaków związanych z środowiskiem wodnym. Dzięki tmu na niewielkim zbiorniku - starej żwirowni można zobaczyć kaczki krzyżówki, perkozy dwuczube, łyski, czaplę siwą, łabędzie nieme, a ostanio kormorana :p uff... ale mnie zaraz Marta sprowadzi na ziemię :evil_lol: [/FONT] [quote name='BeaC']Jaki piękny perkoz!!!!!!!!!!!! i zabka........ witaj:crazyeye::crazyeye::crazyeye: [FONT=Century Gothic]Witaj Krajanko :hand: mi się też podobają [/FONT]:p Quote
bazylowa Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 [FONT=Century Gothic]Reszta zdjęć z wczorajszej wycieczki nad jezioro: Bazyl w pływackim szale [SIZE=1](tak tak ja też niedowierzam)z dedykacją dla Wiedźmy Alive :eviltong: [/FONT] Quote
bonita Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 A mówili ze potwór z Nesi nie istnieje :grin: :grin::grin: świetna fotka:loveu: Witanko Mamobazyla:multi: ekstra fotencje:loveu: Quote
Ploter Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 noo i pieknie- w porownaniu ze zdjeciami z ostanich plywackich wyczynow to wyglada to profesjonalnie:) Quote
Recommended Posts