wiq Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 idę pooglądać album, ale trzymam Cię za słowo i oczekuję na dogo;) Quote
bazylowa Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 No to wklejam z fotosika :p i moi chłopcy po spcerku... [SIZE=2]po prawej poduszka nadgryziona prze potffora po lewej:cool1: Quote
bazylowa Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 teraz z dzieciakami taaaaaaaaaaaak cię kocham Quote
bonita Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Świetne focięta :loveu: Sjuper, naprawde sjuper :D Quote
bazylowa Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Kasiu dziękujemy za zaproszenie :loveu: raczej wątpie, żebyśmy dotarli, ale może podasz jakiś nr konta bankowego... to byłbyn chyba nie zły pomysł. Gosia, ja też bym wiała, gdybym zobaczyła coś takiego :crazyeye: :scared: :crazyeye: :scared: :crazyeye: Asiaczku i cała kochana reszto odwiedzaczy !! Znikam bo piszę pracę mgr :placz: a idzie mi to jak... eh... szkoda gadać!! Więc w najbliższym czasie będę tu rzadkim gościem, a do Waszych galerii to już w ogóle nie wiem kiedy zawitam :placz: Quote
gochgoch Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Armagedon...:D na kanapie??!!! :-o [SIZE=2] dzieci są niezłe...zero respektu dla wielkiej maskoty! ale kumple... [quote name='mamabazyla'] Gosia, ja też bym wiała, gdybym zobaczyła coś takiego :crazyeye: :scared: :crazyeye: :scared: :crazyeye: :-(:-(:-( wszyscy się boją.... a my tacy sympatyczni...:-( Quote
bazylowa Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='gochgoch'] :-(:-(:-( wszyscy się boją.... a my tacy sympatyczni...:-( O a to co jest jak nie ręka Lorda Darth'a Vader'a??? I jak się tu nie bać?? :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Aaaaa, praca magisterska. Ja rozumieć! Ale może chociaż tak raz na miesiąc zawitasz, co? Opowiedzieć nam o postępach w pisaniu... My tu tak tęsknimy... Pzdr. Quote
Teklunia Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='mamabazyla'] [SIZE=2] genialne :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='mamabazyla'] to też świetne - dlatego że jest na nim moje cudeńko maleńkie, kochane, rudziutkie, słodziutkie, śliczniusie... :p Quote
BeaC Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 ......................witaja bazylowamamo!!!!!!................fajne foty szczególnie urzekły mnie..................kontrasty Quote
gochgoch Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='mamabazyla'] O a to co jest jak nie ręka Lorda Darth'a Vader'a??? I jak się tu nie bać?? :evil_lol: a widzisz.... nie zdawałam sobie sprawy, że jestem w sumie potworem... Ty otworzyłaś mi oczy...DZIĘKUJĘ CI!!!!! :cool1: Teraz wiem,że powinniśmy szukać przyjaciół w innych kręgach po prostu....:evil_lol: Quote
bazylowa Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Nowe foty [SIZE=2]chodź szepnę ci coś do uszka :diabloti: prężymy się szkodnik upraw Quote
shangri_la Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 łahahaha nie moge mistrz min :evil_lol: czegoż to sie Bazylek dowiedział, że aż tak sie zgorszył :p ? [SIZE=2]no no takie spotkanie, nawet Faworyt sie rozruszał ( tzn Precluś :loveu:), czy może chodzi o to że on od jednego dołka biegnie do drugiego i akurat sie załapał na fote? :diabloti: [SIZE=2]pozdrawiam Quote
BeaC Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='mamabazyla']i jeszcze cała sfora ale macie fajnie..................taka sfora.tyle psiaków do zabawy Quote
Klaudia :-) Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 super grupka,tyle cudnych psiaków w jednym miejscu tylko pozazdrościc Quote
bonita Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='Klaudia :-)'] super grupka,tyle cudnych psiaków w jednym miejscu tylko pozazdrościc Rany julek:crazyeye: :crazyeye:jakie śliczne stado :) Mamobazyla przyznaj się jaki Ty masz aparat, że takie piękne fotki robi:cool3: :loveu: Quote
wiq Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 http://images20.fotosik.pl/241/a9292947198d2447.jpg uwielbiam takie ujęcia!:p Quote
Asiaczek Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Ale cudna reprezentacja podczas spacerku... same cuda! Pzdr. Quote
Marta i Wika Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Niezłe stadko :p I mały Precelek w tym wszystkim...:-) Quote
gochgoch Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 trening wkładani całej głowy przyjaciela do paszczy zagubienie sztucznej szczęki no te oczywiście piękne na maksa!!! i znowu mnie zazdrość wzięła....i smuteczek...:-( tak to widzę wszystko...:p Quote
Recommended Posts