bazylowa Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 :flaming:Och ja niewdzieczna !!!!!! Jak mogłam zapomniec o Nugatowej :grab::wallbash::grab::wallbash::grab::wallbash: idę dokonac aktu samookaleczenia... Quote
Teklunia Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='mamabazyla']:flaming:Och ja niewdzieczna !!!!!! Jak mogłam zapomniec o Nugatowej :grab::wallbash::grab::wallbash::grab::wallbash: idę dokonac aktu samookaleczenia... nie waż się okaleczać, bo nie będziesz mi mogła zdjęć Precelka wstawiać :mad: no i oczywiście gratuluję samczego samca Bazyla! :lol: Quote
bonita Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 :multi::multi::loveu:My też GRATULUJEMY :loveu::multi::multi: Quote
Teklunia Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 a ja gratuluje Preclowi, że sobie takiego ładnego Bazyla wychował! bo gdyby nie on, to na pewno Bazyl by tak daleko nie zaszedł!!! :evil_lol::evil_lol: Quote
alive Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='mamabazyla'] Przy okazji chciałabym podziękować węgierskiej braci za przemiłą atmosferę na ringu. Fajnie było zobaczyć Was w realu. To jest niesamowite uczucie spotkać pierwszy raz kogoś, kogo przecież zna się z wirtualnych pogadanek i już coś o nim wie. Dzieki, dzięki :B-fly: co zrobić, że my tacy fajni jesteśmy... jak się ogarnę i nadrobię zaległości po wizycie w Krakowie to wkleję Bazylowe fotki!! Quote
shangri_la Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 no to gratulacje :multi: i teraz mam nadzieje ze niebawem sie pojawią fotki :lol: pozdrawiam Quote
bazylowa Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Witajcie Kochani !! Dziekujemy za gratulacje !! Zaraz pedem wstawię kilka fotek i uciekam. Wiq nie do konca i tą piosenkę mi chodziło, ale pasuje jak ulał :diabloti:. A co to za ranking, bo zaczynam odczuwać presję ?? Quote
bazylowa Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 To my na ringu [SIZE=2]zdjęcia autorstwa Alive Quote
bazylowa Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 A teraz spacerowy luz Precel i Bazyl + Morgan :p moje ulubione i srednio udana sesja pozowana Quote
Teklunia Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='mamabazyla'] moje ulubione i moje też!:multi: zgadnij czemu ;) Quote
Asiaczek Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Ha! I znowu zarudziło się na spacerkach... (oprócz czarnej mordy Morgana...). Pzdr. Quote
alive Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='mamabazyla']To my na ringu [SIZE=2]zdjęcia autorstwa Alive jaaa cieee ale ładne zdjęcia :crazyeye: a te spacerowe też niczego sobie :eviltong: najbardziej podobają mi się pozowane bo moje dziewczynki tak samo się zachowują :lol: albo gdzieś patrzą (najlepiej w różne strony) albo się oblizują, albo ziewają, albo wąchają albo do mnie idą albo głupie miny robią hehehe W zeszłym tygodniu starałam się zrobić im ładną sesję i chyba żadne zdjęcie dobra nie wyszło :lol: Quote
bonita Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 O Foty znowu nowe :loveu:, ale Morgan ma buzię dużą :) Quote
sylrwia Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='mamabazyla']To my na ringu A co Ty paskudo robisz ta prawa ręką?? :-o Anka wiesz co tak przy ludziach na wystawie:shake: Quote
BeaC Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 .......................witaj............................ Quote
alive Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 sylrwia napisał(a):A co Ty paskudo robisz ta prawa ręką?? :-o Anka wiesz co tak przy ludziach na wystawie:shake: też się własnie zastanawiałam... :shake: ZŁY DOTYK BOLI CAŁE ŻYCIE!!!! :shake: Quote
shangri_la Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='sylrwia']A co Ty paskudo robisz ta prawa ręką?? :-o Anka wiesz co tak przy ludziach na wystawie:shake: :evil_lol: dobre a z tego nei moge: mina zdobywcy :loveu: a tak swoja droga to niezle uroslo sie Morganowi :razz: pozdrawiam Quote
Recommended Posts